De einde van de competitie nadert. Met nog vier wedstrijden te spelen is nu De Graafschap uit aan de beurt. Alhoewel de resultaten de laatste tijd tegenvallen, zijn de playoff-plaatsen nog steeds niet uit zicht. Er kunnen nog twaalf punten verdeeld worden en Heracles staat vier punten achter op de verrassende nummer acht, RKC Waalwijk. Mocht Heracles morgen winnen, dan doet het weer helemaal mee!

Peter Bosz kan beschikken over een fitte selectie. Jason Davidson zal weer op de plek van Antoine van der Linden spelen, Ninos Gouriye heeft Darl Douglas naar de tribune gespeeld, waardoor de nieuweling weer op de rechtsbuitenpositie mag spelen. Het contract van beide Douglas en Van der Linden lopen  af en Bosz wil de nieuwe generatie de mogelijkheid bieden zich in de kijker te spelen voor het volgende seizoen. Eerder werd al bekend dat het contract van Davidson zeer waarschijnlijk verlengd gaat worden.

De laatste wedstrijd tegen RKC Waalwijk was niet om over naar huis te schrijven. Dit was eigenlijk ook de verdienste van RKC Waalwijk, dat vooral de tweede helft goed standhield in ons Polman Stadion. Duarte scoorde in de eerste helft nog wel de 1-0, maar RKC trok de stand in de tweede helft gelijk.

De Graafschap is sinds de overwinning thuis op FC Utrecht geen rode lantaarndrager meer. Ze hebben de laatste plek overgedaan aan Excelsior na een goede overwinning op FC Utrecht (3-0). Hierna was Ajax te sterk, maar bleef de score in de Arena “maar” 3-1. “Vorige week hebben ze het tegen FC Utrecht goed gedaan met veel strijd. Ze zijn vorige week ook niet ondersteboven gespeeld door Ajax en zullen ook morgen veel strijd gaan brengen. Wij bereiden ons voor zoals op iedere wedstrijd. Het is een belangrijke wedstrijd voor ons, en dus moeten we spelen om te winnen. Met die intentie spelen we altijd.” Aldus onze trainer op de website van Heracles.

Oud-Heraclied en nu trainer van De Graafschap, Richard Roelofsen gaat waarschijnlijk dezelfde tactiek gebruiken als tegen Ajax. Hij vergelijkt de huidige landskampioen met de Almeloërs. ” Heracles is een zelfde soort ploeg als Ajax. De manier van spelen, althans. Vanuit het middenveld, met backs die veel aanvallen. Heracles heeft kwaliteit, maar die kwaliteiten zijn niet te vergelijken met die van Ajax. Wij spelen nu thuis, dus als wij hetzelfde brengen en evenveel vertrouwen uitstralen als bij Ajax, valt er voor ons wat te halen,” laat hij weten op de website van De Graafschap.

De wedstrijd staat onder leiding van Danny Makkelie en wordt gespeeld om 19:45.

Sponsoren

Reacties (34)

Reageer nu!
goedkope uggs kopen 22:39 11 december 2012

Hey there, You have done a fantastic job. I’ll definitely digg it and in my view suggest to my friends. I’m confident they’ll be benefited from this website.
00
zwolle 19:38 24 april 2012

Is dit een supporterssite??????????????
00
Matthijs 14:44 22 april 2012

gfgfd
00
ddbt 23:58 21 april 2012

Slechter dan uit bedoel ik.
00
ddbt 23:57 21 april 2012

@ilonk
Met redelijk bedoel ik een 6, en als er dan 3 of 4 een 4 halen is het een vreselijke wedstrijd die we uiteindelijk met wat geluk winnen gelukkig. Maarja tegen heerenveen zullen we wel weggespeeld worden, hebben gewoon teveel kwaliteit. Maar we hebben al wel de 4de uitoverwinning binnen.Vind ons thuis dit jaar juist slechter in verhouding dan thuis. Als je thuis onze katers ziet(rkc,vitesse en ado) hebben we er uit eigelijk veel minder, want uit kun je daar van verliezen.
00
ilonk 23:43 21 april 2012

@ddbt. Eerst begin je met dat het 3 punten zijn en voor de rest niet goed en je eindigt met dat iedereen op van der linden en looms na redelijk goed waren. Dus conclusie zo slecht vond je het niet. Heerenveen is de laatste tijd ook niet in bloedvorm en ze geven ons wel ruimte om te voetballen op een goed, strak veld. Tegen de graafschap uit kun je niet goed spelen had ik al gezegd en naar omstandigheden was het best wel goed en vooral effectief. Weinig weggegeven na het eerste kwartier. Als de rode kaarten niet waren gevallen hadden we met 1-4/5 gewonnen. Volgende week met breukers, rienstra, van der linden en davidson spelen( laatstgenoemde doet het toch zeer goed en denk dat hij nu echt getest wordt volgende week tegen narsingh. Gelukkig staat looms daar niet en ja hoop ook dat het bestuur zijn contract niet verlengd. Haal een goede ervaren centrale verdediger en zet jason linksback en te wierik op de plek van breukers.
00
ddbt 23:21 21 april 2012

Nou 3 punten en dat was het. Als je zo speelt volgende week dan verliezen we wel 0/3 van heerenveen. Ik ben echt helemaal klaar met looms, wat een megool, als hij zijn contract serieus verlengt sla ik mijn hele kamer aan gort. Arementeros vond ik ook weer veels te nonchalant hoor Robert.Hij mist echt veels te veel en heeft niet de killersmentaliteit wat Gourije wel heeft. Die jongen is geen spits peter bosz. Zet Gourije in de spits tegen heerenveen. Jallo linksback en laten staan verdomme. En oja vdl, pijn aan mijn ogen. Verder 3 belangrijke punten en ik vond de meeste toch wel redelijk spelen. Vooral Gourije vind ik erg goed.
00
ilonk 23:17 21 april 2012

Ja sorry robbert, maar over looms blijf ik zeggen die hoort niet meer in de basis. Hij wordt overal eruit gelopen, is te laat en verdedigt met 2 meter afstand van zijn tegenstander en maakt domme overtredingen(zie penalty) en tweede gele kaart.
00
Robbert 22:39 21 april 2012

Wat heb ik je gezegd ilonk, jij wi veel te snel wisselen, Effie ook weer zijn goaltje. Heb eens wat meer vertrouwen in je eigen spelers, afbranden is zo eenvoudig en zo simpel. Armenteros gaat volgende week weer scoren, let op mijn woorden.
00
ilonk 22:33 21 april 2012

De rode kaart voor duarte vond ik niet terecht. Het was gestrekt been, maar dat zie je vaker en later deed die speler van de graafschap het erger bij quansah en was geeneens geel. Die looms kan wel hard werken hoor hahaha. Ongelooflijk hoe hij in een ongevaarlijk situatie die speler een dauw geeft en later een te late tackle inzet(komt door de beperkingen die hij heeft). Op het eerste kwartier na hebben ze een zakelijke wedstrijd gespeeld met meer diepgang naar voren ipv dat eindeloos getik. Het was niet altijd even goed, maar vond wel dat er in ieder geval geknokt is. Die davidson bevalt me steeds meer en samuel ja robert hij heeft heel mooi gescoord alleen soms eerder afspelen ipv lopen met de bal, want ze hadden makkelijk nog de 1-4 kunnen maken voor de rode kaarten en dan was het een stuk gemakkelijker geweest.
00
rono 22:06 21 april 2012

Mooie uitslag, rkc ook verloren, laatste wedstrijd nec thuis, 9e plek nog mogelijk. Looms slemiel vd avond, penalty was dom en 2e gele kaart nog dommer. Had ons overwinning kunnen kosten. Armenteros had meer moeten scoren, wel heel mooi hakje die er helaas niet in ging. 3 puntjes erbij
00
toekan 21:30 21 april 2012

mam mam man looms
00
Dakmaster 21:27 21 april 2012

Godverdomme Mark looms idioot!!!!!!
00
toekan 21:26 21 april 2012

weer die domme looms
00
Vin 21:18 21 april 2012

Volgende week jalo hè he
00
derk 20:58 21 april 2012

iemand stream, mijn beeld doet nog steeds niet helaas.
00
mojave 20:48 21 april 2012

@jaap
bruns trainde gisteren wel mee, maar had duidelijk last van zijn enkel/kuit, ook vejinovic was zeker niet fit..
00
jaap 20:41 21 april 2012

Sjonge jonge wat een kut gedoe. Veder weer een slappe wedstrijd, maar gelukkig hebben we 1x geluk en staat het 1/2 inplaats van 4/1 wat ook had gekund. Maar vdl en looms zakken weer eens door het ijs, net als overtoom. Doe toch Bruns er eens in man.Die jongen heeft 3 goeie wedstrijden gespeeld. Terwijl willie al het tempo eruithaald. Gourije weer erg goed! Zet die jongen toch in de spits, maakt elke kans af.
00
toekan 20:31 21 april 2012

nou zo zie je er niet veel van
00
huub rozendal 20:30 21 april 2012

nou duurt wel lang
00
HenkTS 20:26 21 april 2012

Ondertussen al 10 min en 0 goals (gelukkig?) gemist…
00
dessie 20:22 21 april 2012

kloten eredivisielive-> nu missen we een deel vd wedstrijd… Even geduld-> nou dat duurt bij jullie wel erg lang Heren Eredivisielive???
00
Pin 20:04 21 april 2012

tis a weer goe
00
Pin 19:58 21 april 2012

tsss zet ook net aan… gelijk 1-0 achter ble
00
ilonk 15:50 21 april 2012

@robbert. Ik hoop het, maar zie het somber in. 3 doelpunten in een heel seizoen voor samuel beetje karig.
00
Robbert 15:45 21 april 2012

Hou eens op met je gedram ilonk om Armenteros en Everton er naast te zetten. Ze gaan vanavond scoren, let maar op!
00
ilonk 09:49 21 april 2012

Edit: armenteros op de bank dan bedoel ik.
00
ilonk 09:48 21 april 2012

@eduard. Zoveel reserves spelen er niet. Alleen davidson op plek van rienstra naast van der linden en overtoom komt weer in de plaats van bruns. Ws weer gouriye rechtsbuiten ipv spits. Geen vleugelspelers en weer armenteros en everton. Zolang hij bij die voorhoede blijft spelen scoren we niet of het moet van duarte komen. Hij moet met pedro en van miechem spelen en everton en duarte op de bank.
00
Hernkuh 07:55 21 april 2012

Alle euforie ten spijt maar dit wordt (weer) een donders lastige (UIT)wedstrijd. Hoop dat het “mooie” voetbal nu eens achterwege blijft én dat er eens een mooie wedstrijd met inzet, passie en strijdlust gespeeld wordt. Drop of dronder !!
00
eduard 06:04 21 april 2012

Eindelijk gaat Bosz ertoe over om de reserves op te stellen. Maar dan hoop ik dat er niet 3 maar meerdere reserves een kans krijgen. Pas dan denk ik dat Heracles gaat winnen, door inzet en kwaliteit. Nogmaals onze reserves doen niks onder voor de basis spelers, maar tonen veel meer inzet.Tegen de Graafschap zullen ze het wel weer bewijzen, hoewel geen gemakkelijke tegenstander, maar ik hou er een goed gevoel aan over.
00
heinrich 01:49 21 april 2012

Dit komt wel goed,ik hou het op 3-1 voor Heracles Almelo
00
jaap 00:29 21 april 2012

@Ilonk
Als je daar wint vind ik het ook gewoon een stunt hoor. We hebben daar al jaren niet gewonnen en spelen op nac uit na al weken dramatische en we hebben geen spelers die de mouwen op stropen of iemand die eens opstaat. Dus dan is de voorspelling bij de toto makkelijk gemaakt. Een dikke 1.De graafschap komt juist beter in vorm en zal beseffen dat ze hier een prachtige slag kunnen slaan.
00
ilonk 00:10 21 april 2012

@henk. Enne roda is minder dan ons? Heb de wedstrijd gezien en nac was veel beter alleen benutten ze de kansen niet en heracles heeft nac van de mat gespeeld. En stunt pff hoe diep kun je zinken normaal moeten we daar winnen. We gaan trouwens niet winnen, want we kunnen goed voetballen, maar strijd en fysiek geweld hebben we niet. Wordt 2-0.
00
henk 21:20 20 april 2012

Nou de overwinning op de nac stelt echt minder en minder voor. Ze verliezen nu zelfs van roda thuis.. Naja hopelijk willen de spelers wat goed maken en vresen ze het laatste beetje gras wat daar nog licht op en zijn we in staat tot een stunt( ja zo zie ik winnen van dit heracles bij de graafschap).
00