Heracles heeft vanavond gewonnen in Doetinchem. In een bizar duel won Heracles met 3-2 op de Vijverberg. Met negen man wist Heracles de overwinning over de streep te trekken. Samuel Armenteros, Ninos Gouriye en Everton Ramos da Silva scoorden voor de Heraclieden.

Het werd een memorabele avond in Doetinchem. In het eerste kwartier was het de thuisploeg die het initiatief had en verdiend op een 1-0 voorsprong kwam via El Hassnaoui. Daarvoor waren de Superboeren al dichtbij een voorsprong geweest via De Leeuw die voor  langs schoot. De ploeg van Peter Bosz mocht bepaald niet klagen. Na de 1-0 troffen de ‘Superboeren’ ook nog de paal en kwam Heracles heel goed weg. Heracles kwam onverwachts na een kleine twintig minuten spelen toch op gelijke hoogte. Eerst schoot Tim Breukers op de vuisten van doelman De Winter, waarna Samuel Armenteros de rebound beheerst afwerkte: 1-1.  Vanaf dat moment begon Heracles weer te voetballen. Veel kansen kreeg het niet, maar binnen het half uur kon het tweede doelpunt voor de Almeloërs genoteerd worden. Ninos Gouriye schoot een voorzet van links nog eerst op de doelman, maar in de rebound kopte de aanvaller binnen: 1-2. Heracles putte vertrouwen uit de voorsprong en ging met 1-2 rusten op de Vijverberg.

Snel in de tweede helft vergrootte Heracles de voorsprong. Everton Ramos da Silva zette Heracles op een comfortabele 1-3 voorsprong op aangeven van Lerin Duarte. Alles leek af te stevenen op een makkelijke avond in de Achterhoek. Niks was minder waard. Heracles ging vanaf dat moment achteruit lopen en kwam zelfs met negen man te spelen toen Lerin Duarte en Mark Looms van het veld werden gestuurd. Lerin Duarte kreeg direct rood wegens een te hoog geheven been en Mark Looms moest met 2x geel van het veld. Ondertussen kreeg De Graafschap ook nog een penalty na een lichte duw van Mark Looms. De ‘Superboeren’ kwamen terug door de benutte penalty, die erg gelukkig binnen werd geschoten door De Leeuw. Ook werd Peter Bosz nog naar de tribune verwezen wegens commentaar op de arbitrage, die wel heel erg zijn stempel op de wedstrijd wilde drukken deze avond. De slotfase was erg hectisch, maar de drie punten werden meegenomen naar Almelo en dat was na afloop het enige wat telde!

Sponsoren

Reacties (51)

Reageer nu!
Nike Zoom Kobe 22:35 18 januari 2013

My brother recommended I may like this blog. He was totally right. This put up truly made my day. You cann’t believe simply how so much time I had spent for this info! Thank you!
00
Henkuh 21:33 24 april 2012

Dost twijfelachtig voor duel met Heracles
00
DenniS 18:41 24 april 2012

Zal mij benieuwen hoelang het duurt voordat er bekend word wie er komend seizoen bij ons komen spelen !! Nu nog maar 17 spelers :p
00
jan 18:00 24 april 2012

Nu telgenkamp weer weg
We moeten wel oppassen om niet alle keepers weg te laten gaan want hengelman gaat ook weg wat als pasveer wordt verkocht
00
Manon 17:07 24 april 2012

Dennis Telgenkamp heeft bijgetekend tot medio 2016 en wordt volgend seizoen verhuurd aan Cambuur Leeuwarden.
Lijkt mij een goede zaak, Pasveer zal zeker nog één seizoen bij ons blijven en waarschijnlijk daarna verkocht gaan worden.
Goede zaak om Telgenkamp ervaring op te laten doen, met Pasveer was vorig jaar een soort gelijke situatie bij Go Ahead en die deed daar geweldig!
00
Joost 09:37 24 april 2012

Giga off topic:

Als je bovenstaande foto ziet, lijkt het net alsof Effie en Ninos broertjes zijn…
00
Henkuh 08:52 24 april 2012

In de nationale media (dus óók tv !)wordt er met geen woord gerept over deze twijfelachtige beslissing(en !!), zelfs in VI (een progamma dat altijd wel een kritische noot weet te vinden !). Had Ajax, PSV of FGeyenoord moeten overkomen….. We dit alleen weerleggen met het winnen van wedstrijden !!
00
beewee72 07:04 24 april 2012

@Rene

En de Leeuw steekt z’n tong ook nog uit op die foto…… 😉
00
Rene 22:30 23 april 2012

weet je wat helemaal mooi is… kijk je een aantal foto’s na van zaterdag van die overtreding van duarte. zie je gewoon egt overduidelijk dat het een duel is. de leeuw komt er net zo hard in als duarte

http://www.gelderlander.nl/sport/degraafschap/10904165/De-Graafschap-verliest-van-negen-Heraclieden.ece
00
Marky 22:05 23 april 2012

Kris, je snapt er totaal niets van. Velen oordelen obv wat ze wekelijks zien en dan hoef je het niet mooier te maken dan het is. Looms de boel aansturen? Hij heeft de handen vol aan zichzelf en kan simpelweg het niveau niet aan. Dat neem ik hem niet kwalijk want hij doet altijd zijn best, maar wel de trainers die hem opstellen.
00
hsupporters 19:48 23 april 2012

Felix,
gelukkig zijn er ook andere supporters die niet alleen door een gekleurde bril kijken.
Realistische bekeken is de kritiek op mark terecht.Dat jij en anderen daar niet mee eens zijn is prima, ieder zijn eigen mening.
Als iedereen het met jou eens zou zijn, was dit een eentonige site.
00
herman 16:35 23 april 2012

Marc trek je niets aan van de taal op deze site van deze z.g. SUPPORTERS.
Je bent en blijft een echte Heraclied.
00
Henkuh 16:26 23 april 2012

Nieuw beleid in Zeist, “Beoordeel je scheitsrechters met een dikke onvoldoende en straf de spelers/coaches….!” Klassejustitie daar in Zeist !!

Misselijkmakend !
00
Eddie Kamers 16:23 23 april 2012

Had liever dat Looms 3 wedstrijden kreeg… En het was nog beter als hij levenslang werd geschorst voor de eredivisie.. hihi.. Kom lekker terug naar de club met het mooiste cafe BGT!! Luctor!!
00
Thom 13:46 23 april 2012

Op vi.nl:

Danny Makkelie maakte een slechte beurt bij De Graafschap-Heracles Almelo. De 29-jarige scheidsrechter werd met een vier beoordeeld voor zijn verrichtingen in het duel op De Vijverberg.

‘t Valt me sowieso op dat scheidsrechters die een wedstrijd van Heracles fluiten vaak lage cijfers krijgen
00
Martijn 12:57 23 april 2012

Nou, die zien we pas terug thuis tegen nec:
Aanklager wil Bosz en Duarte twee duels schorsen

Heracles Almelo-trainer Peter Bosz moet mogelijk twee duels toekijken. De oefenmeester van de Almeloërs werd in het duel met De Graafschap (2-3 winst) naar de tribune gestuurd.

De aanklager betaald voetbal heeft Bosz een schikkingsvoorstel van twee duels voorgelegd. Bij het opstellen van de sanctie heeft de aanklager rekening gehouden met de strafkaart van de Heracles-trainer. Hem wordt het herhaaldelijk in woord en gebaar te kennen geven het niet eens te zijn met de beslissingen van de arbitrage ten laste gelegd.

Heracles-middenvelder Lerin Duarte moet ook vrezen voor een straf van twee duels schorsing. De voetballer kreeg een rode kaart nadat hij met gestrekt been inkwam. De aanklager legde hem maandag een schikkingsvoorstel van drie wedstrijden, waarvan één voorwaardelijk, voor.
00
Andere Hans 11:32 23 april 2012

@Felix

Je hebt ( gelukkig ) aardig wat losgemaakt met je nuchtere kijk op de zaken, hier al eerder op gereageerd, ook op de “zaak Looms”. Ben gelukkig niet de enige die er zo over denkt.
Men heeft het te vaak over hem, je kunt bijna het hele team wel doorlichten en bij iedereen zie je wel iets ( of juist niet )
Everton waar de bal zo vaak weg springt, Breukers die steken laat vallen, Pasveer soms toch een foutje, van der Linden te oud, enz. enz.
WIJ ZIJN GEEN TITELKANDIDAAT !!
Leer te accepteren wat er staat, ik ben er wel blij mee.
00
kris 10:58 23 april 2012

@ FELIX hengelo
Prachtig omschreven!!

Ik lees nu al weken het gezeik en gezeur over Looms. Tuurlijk is het geen prachtige voetballer om te zien en maakt hij zijn fouten. Maar zullen al die trainers die hem een basisplaats hebben gegeven het zo slecht hebben gezien? Hij blijft gaan aan die zijkant, is een van de weinigen met ervaring, stuurt anderen aan en speelt in ons systeem een belangrijke rol. Hebben vergelijkbare clubs, qua geld, dan zoveel betere backs dan Looms? Bij sommigen krijgt hij echt overal de schuld van. Het treinongeluk in Amsterdam en het mislukken van de onderhandelingen in het Catshuis van afgelopen weekend zijn zeker ook fouten van Looms….. Kom op zeg!!
00
josje 10:36 23 april 2012

@FELIX Hengelo

held!
00
Emiel 09:47 23 april 2012

Toch 3 punten! Ben daar blij mee!

Beetje rare wedstrijd die totaal niet onder controle was door Makkelie! Wat een aanfluiting die man zeg! Duarte rood oke, maar De Leeuw had ook zo’n actie in de 2e minuut en een Graafschopper schopte Quansah ook met hoog been en dat mag wel!? beetje jammer weer!

Maar goed hulde voor ons team! Blij met Gouriye en Davidson, ze bewijzen zich super in ons Heracles
00
Maxx 09:37 23 april 2012

@Felix

Prima reactie, ook ik heb op de mooiste tribune aan de Bornsestraat gezeten. Zelfs gewonnen van het grote Real Madrid. Dieptepunten genoeg geweest, maar nu met goede jeugd stabiel in de eredivisie.
00
Josje 08:29 23 april 2012

@FELIX

helemaal mee eens, zal wel bij het ‘succes’ horen…. veel jonge supporters die de echt slechte tijd niet mee hebben gemaakt, hoop dat die tijd nog lang wegblijft!

Forza Heracles!
00
Andere Hans 01:19 23 april 2012

@Felix
Ben het ook helemaal met je eens, goed verwoord.
Gewoon supertrots op onze club.
Na “Rotterdam” prima hersteld, moet je ook maar kunnen.
In elk team zitten wel spelers die minder zijn, maar om die nu elke week af te branden hoeft voor mij ook niet.
Zelfs nu spelen we nog ergens voor mee!
Nee ook dit seizoen met de mogelijkheden die we hebben eigenlijk helemaal niets te klagen!
Nogmaals : Supertrots!
00
gait 00:26 23 april 2012

@FELIX hengelo

Spijker, kop, raak.
00
FELIX Hengelo 00:03 23 april 2012

Spelers & staf van Heracles: Bedankt voor wederom een grandioos seizoen.
Hopelijk met na voor het eerst een bekerfinale ook voor het eerst Europees.
Maar mocht dat mis gaan: Helaas…
Ik erger me godverdomme dood aan al die negatieve zwakbegaafde reacties.
Die sjakie en willempie (eerste twee reageerders) kunnen samen niet ouder dan 24 zijn.
Begroting nr 16, schitterend voetbal, heel Nederland is lovend over Heracles.
En maar zeiken…
Als strax het boek 202 jaar Heracles, de tweekleur omhoog uitkomt gaat het wel over de gouden jaren 2005-2019.
Ik hoop echt dat die negatieve reacties niet van volwassen supporters afkomstig zijn.
Sta je op die wankele houten “tribune” met de neus naar Borne, komt er een spits van pakweg DS’79 aan, heb je Jantje van Staa en Johan Tukker nog.
Wordt dus 0-2…
Afijn, van mij mag iedereen die na dit (Nee, niet derde) zevende grandioze seizoen op rij nog zit te klagen acute kiespijn met bijbehorende wortelkanaalbehandeling krijgen. ONVERDOOFD!
En dat gezeik over een te smalle selectie…
We hebben alles dubbel bezet! Zelfs de keeperpositie zoals grandioos bekerbewezen!
Goed, ik drink een clairette de die, traditie sinds 2006 als we veilig zijn bubbel.
Maar kijk eens naar Utrecht, Groningen. Megapoen of begroting de laatste jaren en nix…
En graafschap, stoere boere maar niet winnen van negen Heraclesspelers.
Prijsvraag:
Wie waren de initiatiefnemers van de actie van een kwart eeuw geleden:
De wedstrijdbal van vanavond wordt aangeboden door zes supporters die de moed nog niet hebben opgegeven…
Groeten uit Zuid rankrijk.
00
Marky 21:32 22 april 2012

Bosz is kwaad op Makkelie. Wordt het niet eens tijd boos te worden op Looms. Wat een beperkte verdediger zonder verstand door op die plaats een tweede gele kaart te krijgen. Vraag mij af wat hij ervoor doet om altijd in de basis te staan.
00
Bombe' 20:30 22 april 2012

Looms, zet een punt achter je loopbaan, want dit is zo triest dat ik medelijden met je gaat krijgen. Je bent vaak een stap te laat of neemt de verkeerde beslissing.De rode kaart is daar een voorbeeld van. Probeer ergens anders je geluk te zoeken, ondanks dat ik je een dankbare speler heb gevonden.
00
ALBW 15:41 22 april 2012

Ik stond in het uitvak en heb een top avond gehad. Goeie sfeer en de 3 punten binnen. Heracles was beter en heeft terrecht gewonnen! Alleen het begin was niet goed verder zelfs met 9 man gevochten en goed gespeelt. Ik snap de klachten dus ook niet helemaal. met voetbal heb je ook wel eens wat geluk nodig, en dat hadden we gister avond en daarom terrecht gewonnen.

@ micheal, ik snap wat je bedoelt maar ik klaag zelf ook wel eens en dat heeft niks met wel of geen supporter zijn te maken. Ik klaag wanneer ik denk dat het beter kan. Je moet altijd proberen het beste uit de club te halen en dat is in mijn ogen dit seizoen niet altijd gelukt! Zodra je dat niet doe speel je zo voor degradatie
00
Michael 13:08 22 april 2012

Als ik deze site lees dan moet ik kunnen begrijpen dat al deze mensen Heracles supporter zijn. Denk nog even aan de eerste divisie en het eerste jaar eredivisie wat waren we allemaal blij dat we erin bleven,nu 7 jaren later zijn we niet meer tevreden als we op plaats 11 staan. We hebben met verbeek en bos trainers gekregen die ons hebben laten voetballen. En ook goed voetballen. Heracles probeert iedere keer jonge spelers de kans te geven om door te breken en dat gaat soms met vallen en opstaan. Ik zou zegggen geef Smit en Hoogma de tijd dan worden we een stabiele eredivisie club. En vergelijk ons niet altijd met de top 5 van Nederland. Veel kijkplezier bij jullie geliefde club!!!!
00
ddbt 13:06 22 april 2012

@arthur
Ben het niet met je eens, willie was vorig jaar de man maar naa zijn blessure is eht minder. Duarte is juist de reveledatie van de 1ste seizoenshelft. Van de 2de vind ik dat toch wel bruns en Gourije die wat mij betreft de voorkeur moeten krijgen boven willie(was gister ook niet best) en Armenteros die haast nooit scoort(jaja gisteren wel dat mag ook wel 1x). @eduard
Helemaal met jou eens, de beloften heb meer in petto dan sommige basisspelers van ons.
00
Bompa 12:55 22 april 2012

Ik denk niet dat Ado Den Haag Looms nu nog wil toevoegen aan de selectie. Ik denk sowieso niet dat er nog een club is die Looms aan de selectie wil toevoegen. Alleen Heracles Almelo blijft hem opstellen. Waarom doet Bosz dat toch? Als je ziet dat het niet goed gaat, dan kies je toch voor een andere speler?

Het scheelt dat Van der Linden volgend seizoen niet meer bij de selectie zit maar Looms nog wel…
00
hsupporters 12:24 22 april 2012

je hebt een echte spits nodig die ook de bal kan vasthouden en altijd een aanspeel punt is.
Armenteros is zeker geen spits en laat zich altijd terug zakken.Hij heeft te vaak balverlies en daardoor staan dan de opkomende middenvelders verkeerd.Gevolg, het middenveld is weg.
00
eduard 11:15 22 april 2012

Gouriye en Davidson. Verleng het contract
van beiden. Twee spelers die gemakkelijk op ere divisie nivo meekomen. Davidson een echte vechter, sterk, en Gouriye, ik snap nog steeds niet dat Twente deze heeft weggedaan, wordt een echte spits, ËËN die Heracles geld gaat opleveren, Let op , deze wordt beter dan Dost. Dost kan niet passeren, hij wel, Dost staat altijd wel op de juiste plaats, maar moet gelanceerd worden, Gouriye kan zonder aanloop, direct schieten, kan zich vrijspelen, en kan ook goed aangespeeld worden. Snap ook niet dat hij plaats moet maken, terwijl een Armenteros en Everton teveel kansen nodig hebben om een doelpunt tge maken. Gouriye hoort de hele wedstrijd erin te staan, hij maakt altijd wel een doelpunt, en bewijst het ook telkens weer. Ik zie hem het liefst spelen met Bruns naast zich. Bruns beweegt n.l. veel meer als de rest. Je kunt altijd de bal naar hem kwijt, en de mensen die goed opletten, hij speelt meestal naar voren, niet steeds dat tikje achteruit, wat soms tergend langszaam gebeurd, en het aanzien van het voetbal bederft, de snelheid is weg.
Bruns heeft het om een snelle counter neer te zetten. Mensen probeer hier eens op te lketten, soms denk ik , zien jullie dat dan niet.Nog erger, het verbaasd mij dat de trainer het niet eens ziet, want dan werd hij allang vaste keuze. Ik ben altijd blij als er rode kaarten vallen, want dan moet Bosz ze wel opstellen , en vaak met een beter resultaat. Nog steeds zeg ik, de reserves zijn beter, dan het ( basisteam ), maar dit zal de laaste keer zijn , dat ik dit ga zeggen. Zovele wedstrijden hebben dit reeds aangetoond, zie de wedstrijd tegen AZ, ter herinnering.
00
Arthur 10:29 22 april 2012

Ik vond de rode kaart voor Duarte zwaar overdreven. Hij raakte de speler van de Graafschap, maar volgens mij had hij meer oog voor de bal dan voor de tegenstander op dat moment. Het leek mij absoluut niet zijn intentie om z’n tegenstander hard te raken. Geel was genoeg geweest.
De rode kaart van Looms vind ik erg dom; het sloeg helemaal nergens op dat hij de bal wegtrapte toen Heracles een vrije trap kreeg. Bij die duw in het strafschopgebied had hij ook al z’n tweede geel kunnen krijgen. Zijn uiteindelijke tweede gele kaart was terecht; hij was gewoon te laat. Overigens kroop Breukers ook een paar keer door het oog van de naald voor wat betreft een eventuele tweede gele kaart.

Overigens vind ik het geweldig hoeveel strijdlust de spelers weer getoond hebben in deze lastige uitwedstrijd. Je kunt merken dat deze groep zich wil plaatsen voor play off wedstrijden voor Europees voetbal.

De Graafschap was verrassend sterk en kwam erg goed uit de startblokken. Hun nadeel is dat zij geen scorend vermogen hebben (hoewel ik de Leeuw toch wel een gevaarlijk spelertje vind (geen wonder dat onze technische staf in het verleden ook gesprekken met hem heeft gevoerd)). Ook Yuri Rose blijft gewoon een prima speler.

Waar Willy Overtoom dé speler van de eerste seizoenshelft was, vind ik Lerin Duarte de man van de tweede seizoenshelft. Ook wederom hulde voor Gouriye en Davidson. Verleng het contract van Looms en haal er een goede concurrent voor de linksback plaats bij en je hebt de achterhoede voor komende seizoen staan. Het enige dat we daarna nog missen is een fysiek sterke spits voor wanneer het op opportunistisch voetbal aan komt (iemand die Armenteros zou kunnen vervangen). Hoewel dit team prima draait zonder lange spelers gaat er van onze dode spelmomenten wel erg weinig dreiging uit over het algemeen. We hebben geen Plet, Hirayama of Tamerus meer die wat lengte in de strijd kan gooien.
00
Jaapie 10:12 22 april 2012

Gezien die rare acties van Looms gisteren zou je haast denken dat die bang was om volgende week tegenover Narsingh te staan..
00
hans 09:40 22 april 2012

wat was davidson weer foutloos.absoluut de beste verdediger uit onze selectie,zelfs als ie op rechts staat.en met gourye hebben we goud in handen,zekker als ie ook nog eens op zn favourite plek mag spelen(spits).der bomber.
00
Henkuh 09:33 22 april 2012

Wat een bizare wedstrijd waar al (weer) veel over gezegd en geschreven is. Persoonlijk vind ik dat in deze fase van de competitie alleen resultaten tellen en is ‘t een hele prestatie om met met 9 tegen 11 (12 ??) op de Vijverberg met 3 punten naar Almelóóóö terug te keren
00
NCK 09:19 22 april 2012

Tja verdedigend is looms wel zwak idd, maar we moeten toegeven dat hij meestal wel aan de basis staat van een doelpunt.. (rushes).
Dat is omdat bosz vooruit wil spelen….
Ik zie looms ook liever vertrekken, maar soms neem je het risico door naar voren te voetballen, en ja dan is looms te laat.
00
hsupporters 09:12 22 april 2012

Gezien het budget doet Heracles het uitstekend.
De selectie is te smal om spelers echt beter te maken en scherp te houden.
De selectie heeft niet alleen een kwantiteit als een kwaliteits- impuls nodig om stabieler te presteren.
Thuis tegen Heerenveen Jallo op de plaats van Looms.
Hij heeft het toen meer dan uitstekend gedaan.
Trek de aanbieding in van Looms en ga op zoek om naast Jallo nog een back aan te trekken.# punten waren terecht tegen de graafschap,verder gauw vergeten.
00
HafcRdam 08:37 22 april 2012

k vond de rode kaart van Duarte terecht, waarom kom je zo in?? Looms tja…. het beste is eraf bij deze jongen van de stad. Heeft zels een contractverlenging aangeboden gekregen maar meneer twijfelt nog. Hoe haalt hij het in zijn hoofd met zijn ”kwaliteiten”.

Als Armenteros nu gewoon eens een echte spits word en die paar 100% kansen maakt dan staat het 1-4 en dan is de wedstrijd gespeeld. Door de stomme overtredingen van Looms komt Heracles nog in de problemen. Je zou haast denken dat Looms is omgekocht door de Graafschap. Op zijn leeftijd nog zulke domme beslissingen in het veld nemen en je club in de problemen helpen terwijl je nog volop in de race bent voor een plekje in de play-offs.
00
ali 08:37 22 april 2012

@peter

je hebt helemaal gelijk, wij zijn geen topclub gisteren waren die rooie kaarten absoluut onnodig. het was een rare wedstrijd maar wij hebben de 3 punten er aan over gehouden en gaan voor europees voetbal, nu nog hopen dat psv 2e wordt of wij een paar plaatsen gaan stijgen. Heracles is en zal altijd denk ik een club blijven met een klein budget wij hebben nou eenmaal geen russische suikeroom die ons wat geld overal bij doet. wij doen het op onze eigen manier en daar zijn we trots op.
en voor diegenen die dat niet zijn 30 kilometer verder op is een hele mooie ponyclub voor jullie
00
Marko 04:27 22 april 2012

Wat een niveautje hier. dramatisch.

We doen alsof we een topclub in Nederland zijn. Triest gedoe hier
00
Peter 02:58 22 april 2012

Harry neem die ilonk en haar achterlijke reacties vooral niet serieus. Dat wijf heeft altijd wat te klagen en ziet op de samenvattingen na verder sowieso nooit iets van Heracles. Zodra de wedstrijd afgelopen is is zij de eerste die je hier ziet posten en het zou me ook niks verbazen dat ze dit ook onder de naam Willem doet o.a.

We hebben verdomme 3 punten mensen, dat is het enige wat op dit moment telt. Geen enkele club (op Ajax na) speelt momenteel goed voetbal zo vlak voor het eind van de competitie. Het enige wat nu nog telt zijn de punten en dan maakt het niet uit op welke manier en of het wel of niet met mooi voetbal gepaart is.
00
komdanjonge 00:17 22 april 2012

@harry
Helemaal met jou eens. Maar ik vind ons de laatste tijd uit veel beter dan thuis, haha. We hebben toch weer mooi de 40 punten behaald en doen nog wel mee om de play ofs(ook al zullen we die niet halen uiteindelijk naa mijn idee). Maar we zijn wel wisselvallig zech, waar ik tegen rkc 3 punten verwachte er er hier 1 krijg ik er hier 3 en tegen rkc 1. Tegen heerenveen verwacht ik er 1 dus dat zullen er dan 0 of 3 worden.
00
Harry 00:13 22 april 2012

Beste Herraclieden, Ik word bijna onpasselijk van alle negatieve reacties van mensen die zich supporter noemen. Supporten betekent ondersteunen. Gelukkig zijn Smit en Hoogma niet onder de indruk van dit soort reacties.
We zijn nog steeds in de race voor de play offs. We spelen al drie seizoenen op een goed niveau mee in de middenmoot van de eredivisie. fantastisch. Ook nu , drie wedstrijden voor het einde, doen we nog volop mee. Chapeau!!
00
zwolle 23:48 21 april 2012

Wat een onnodige rode kaart van Duarte als je met 1-3 voor staat. Looms solliciteerde ook wel erg duidelijk naar een rode kaart. Niet erg, Rienstra kan zondag voor hem in de plaats en Vejnovic voor Duarte. Ben het met @ilonk eens, dat het slechte spel van het eerste kwartier niet alleen door Looms kwam. Ze zullen de laatste wedstrijden gepassioneerd moet voetballen.
00
ilonk 23:46 21 april 2012

@jan. Ik zeg toch ook op het eerste kwartier na. En waarom blijven een paar hem nog steeds verdedigen. Snap het echt niet. Wat moet hij nog doen om al zijn krediet bij een paar te verspelen pffff. En nee niemand was goed eerste kwartier, maar daarna wel alleen looms ging niet mee in het hogere niveau.
00
jan 23:41 21 april 2012

@ilonk
Na een kwartier kon het zomaar 3/0 staan en kon je inpakken. En dat kwam zeker niet aleen door looms.
00
ilonk 23:38 21 april 2012

wat een rare reacties. Eerste kwartier was niet goed en laatste kwartier door 2 rode kaarten was het billenknijpen, maar voor de rest best goed zover ik het heb kunnen zien. Ik heb veel strijd gezien en ze waren erg effectief. En zo slecht vond ik de graafschap niet. Al die hoge ballen zijn lastig te verdedigen als je een achterhoede hebt met kleine mensen en een gebrekkige looms.
00
willem 23:30 21 april 2012

Bosz ga weg man, door jouw opstelling hebben we bijna verloren van het slechste eredivisie team sinds jaren. Kan echt niet meer tegen die man, hij blijft looms maar opstellen, iemand die dat doet kan geen verstand van voetbal hebben hoor.
00
Sjaak 23:25 21 april 2012

3 punten. Dat was het. Meer uitleg verdiend deze wedstrijd niet. Hadden 1x al het geluk van de wereld en looms@ vdl zijn het lachertje van nederland.
00