Dennis Telgenkamp is met Heracles een nieuw langdurig contract overeen gekomen. De doelman die sinds 2008 bij Heracles onder contract staat, heeft tot medio 2016 getekend bij de Almeloërs.

De 24-jarige doelman zal komend seizoen worden verhuurd aan SC Cambuur om ervaring op te doen. Uit de lange verbintenis spreekt veel vertrouwen vanuit de club. “Wij vinden Dennis een uitstekende keeper”, aldus algemeen directeur Nico-Jan Hoogma. “Dennis heeft met name dit seizoen een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Dat heeft hij onder meer bewezen in de halve bekerfinale, toen hij tegen AZ prima speelde. Dennis moet in onze ogen de toekomstige eerste doelman van Heracles Almelo worden. Dat is de hoofdreden om hem te verhuren aan SC Cambuur, want door wekelijks bij een goede club in de Jupiler League te spelen wordt hij nog beter.”

Sponsoren

Reacties (11)

Reageer nu!
goedkope uggs nederland 20:29 11 december 2012

hello there and thank you in your information ? I’ve definitely picked up anything new from proper here. I did then again experience some technical points the usage of this website, as I experienced to reload the web site many instances previous to I may get it to load properly. I have been puzzling over if your web hosting is OK? Not that I’m complaining, but sluggish loading cases instances will sometimes have an effect on your placement in google and can injury your quality ranking if advertising and marketing with Adwords. Anyway I am adding this RSS to my e-mail and can look out for much extra of your respective fascinating content. Ensure that you update this again very soon..
00
Basic 20:19 25 april 2012

Van Loo. Lekker laten trainen in Groningen, maar vooral niet hier. Carrieres eindigen nou eenmaal en we hoeven niet allemaal terug naar het oude nest… Dan maar een jonge hond in de goal.
00
Jan 13:58 25 april 2012

Davidson contract met 2 jaar verlengd, aldus Voetbalzone
00
Romano 12:42 25 april 2012

@koentjj, mee eens. en als ”we” als 3e doelman een jonge keeper uit de jeugd nemen hebben we wellicht ook nog wat voor de toekomst.
00
koentjj 12:32 25 april 2012

terugkomst van van Loo zou prima zijn. eindelijk weer wat ervaring in de kleedkamer, en een Almeloer dr bij. Hij is geen ster, maar voor die ene keer dat hij invalt moet je je daar geen zorgen over maken. Zijn ervaring is (vooral in deze wisselvallige groep) meer dan welkom
00
jeroen 01:12 25 april 2012

Aub niet brian!! Met alle respect, die heeft bij fcg wel bewezen eredivisie-onwaardig te zijn! Dan liever 2 talentvolle keepers erbij. Stel die ontwikkelen zich goed, kun je ze ook nog verkopen!
00
Romano 22:52 24 april 2012

vermoedelijk zal Van Loo komen als 2e doelman, en Timo Plattel de keeper van de twente A1 als 3e doelman.
00
ddbt 22:38 24 april 2012

@remyvdb
Van loo is alles behalve eredivisiewaardig, die man mag echt blij zijn dat hij 4 jaar lang heeft mogen blunderen bij fcg. Als 2de keeper is hij wel welkom, maar moet er niet aan denken als hij toevallig in moet vallen.
00
Remyvdb 21:59 24 april 2012

@matt
ik denk dat we een oude bekende als reserve keeper krijg. Hij komt van groningen, is ongeveer 1,95 m lang en is ooit met ons kampioen geworden en is in bezit van een aflopend contract bij zijn huidige club. Brian van Loo….lijkt mij een logische oplossing. Aangezien we best ervaring nodig hebben aankomend seizoen ook in de kleedkamer. En je hebt een eredivisie waardige keeper achter pasveer.
Omdat heracles ook hengelman laat gaan hebben ze sowieso 1 keeper erbij nodig.maar wie keept er dan bij de beloften?!
00
ddbt 21:51 24 april 2012

Goeie deal, vindt dit echt een prima keeper, die ik beter zie worden dan Pasveer. Pasveer was op deze leeftijd nog niet zo ver. Dit moet heracles trouwens vaker doen, lange contracten. Nu weet je zeker dat je er jaren mee verder kunt of er erg veel geld voor krijgt.
00
matt 21:49 24 april 2012

wie wordt er 2de keeper dan volgend seizoen?
00