Dennis Telgenkamp is met Heracles een nieuw langdurig contract overeen gekomen. De doelman die sinds 2008 bij Heracles onder contract staat, heeft tot medio 2016 getekend bij de Almeloërs.

De 24-jarige doelman zal komend seizoen worden verhuurd aan SC Cambuur om ervaring op te doen. Uit de lange verbintenis spreekt veel vertrouwen vanuit de club. “Wij vinden Dennis een uitstekende keeper”, aldus algemeen directeur Nico-Jan Hoogma. “Dennis heeft met name dit seizoen een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Dat heeft hij onder meer bewezen in de halve bekerfinale, toen hij tegen AZ prima speelde. Dennis moet in onze ogen de toekomstige eerste doelman van Heracles Almelo worden. Dat is de hoofdreden om hem te verhuren aan SC Cambuur, want door wekelijks bij een goede club in de Jupiler League te spelen wordt hij nog beter.”

Sponsoren

Reacties (11)

Reageer nu!