Heracles Almelo heeft het contract van Jason Davidson met twee jaar verlengd. De wereldreiziger had een contract voor een half jaar en het had er alle schijn van dat dit weer zo’n speler was die nooit zou doorbreken.

Hij speelde zich echter in de kijker in de laatste wedstrijden. Als vervanger van Antoine van der Linden gaat hij voorop in de strijd en draait hij moeiteloos mee in het elftal van Peter Bosz.

Sponsoren

Reacties (11)

Reageer nu!
goedkope uggs kopen 19:58 10 december 2012

I like the helpful information you provide for your articles. I’ll bookmark your weblog and take a look at again here frequently. I’m somewhat sure I’ll be informed many new stuff right here! Good luck for the next!
00
ilonk 10:39 26 april 2012

@maurice. Ter Horst contract wordt niet verlengd die gaat weg en weet niet of overtoom verkocht gaat worden. Hij is niet zo goed als vorig seizoen. En voor armenteros, duarte, pasveer krijgen we hopenlijk aardig wat geld en dan hopen dat dost verkocht wordt en dan kunnen we een nieuw team bouwen om de talenten heen. Goede rechtsback(evt te wierik), rienstra(2e centrale verdediger, ervaren aankoop en 2e aankoop, Davidson(2e aankoop), quansah(bruns), marko, Duarte(bruns)Overtoom(Aankoop/van Miechem), Gouriye en aankoop 2e spits,Everton/Pedro. Dan hebben we bij verkoop van overtoom en duarte nog 2 middenvelders nodig.
00
cewi 08:55 26 april 2012

Volgens de laatste geruchten: LOOMS naar NAC, PASVEER naar Groningen en Armenteros naar AZ. Als Pasveer gaat moet Telgenkamp blijven…
00
Maurice 08:29 26 april 2012

volgend seizoen maar spelen met:
——————Telgenkamp—————–
Te Wierik—–Rienstra–Davidson—-Ter Horst
——————quansah——————–
—————-Bruns—–Marko————
–Van Mieghum—Gouriye——everton

Uitgaande dat eventueel Pasveer verkocht wordt aan Groningen, Samuel naar AZ gaat en Looms naar NAC.
Duarte gaat ook verkocht worden en ik hou Willie ook nog even buiten beschouwing.
00
Henkuh 08:08 26 april 2012

Leegloop bij Heracles op handen !!
00
Heraclied 23:56 25 april 2012

@Basic

Je haalt me de woorden uit de mond
00
Basic 20:22 25 april 2012

Kan maar een ding zeggen…, nou twee dan:

Welkom Jason en klasse bestuur.
00
R. 19:32 25 april 2012

Gesprek met Danny Holla aangaan!
Goede middenvelder erbij kan geen kwaad.
Aangezien Overtoom/Duarte misschien al wel weer vertrekken.
Het is en blijft nog steeds rustig rond Heracles met nieuwe spelers.
00
Romano 17:17 25 april 2012

Nou ik denk dat we voor de rechtsback-positie neit perse een vervanger hoeven te halen, Te Wierik zal daar zaker ook volstaan, en dan hebben we ook Van Dijk nog als evnt. vervanger voor Mike.
00
thijsjuhk 17:15 25 april 2012

en misschien jacky tuyp van volendam ophalen voor spits als backup / leermeester voor gouriye
00
thijsjuhk 17:12 25 april 2012

volgend seizoen maar spelen met:
——————pasveer——————-
aankoop—–rienstra–aankoop—-davidson
——————quansah——————–
—————-marko—–duarte————
–aankoop/Rosheuvel—gouriye——everton

ervan uitgaande dat sammy vertrekt en overtoom ook. looms blijft maar dan als reserve. verder op de bank nog van loo? te wierik(zou eventueel ook basis kunnen) van dijk pedro van miechem belterman bruns + een aantal breedte versterkingen. Rechtsback kan rick geenen spelen van fortuna sittart. zijn contract loopt af en is een heel degelijke back voor heracles. voor centraal achterin kan je die veldmate halen van sparta. ook wouter scheelen van KVC Westerlo is een goede speelt nu nog bij fortuna maar is na dit seizoen ook transfervrij
00