Het heeft er alle schijn van dat er komend seizoen een heel ander Heracles Almelo op het veld staat. Volgens de TC Tubantia staan Mark Looms, Remko Pasveer en Samuel Armenteros allemaal in de belangstelling van clubs uit de Eredivisie.

Bij Mark Looms zou het gaan om NAC Breda en ADO Den Haag, Remko Pasveer moet doelman Luciano bij FC Groningen vervangen en AZ wil dolgraag Samuel Armenteros overnemen. Mocht Remko Pasveer vertrekken, dan blijft Dennis Telgenkamp bij Heracles en zal hij niet op huurbasis voor Cambuur spelen. Bovendien moet er dan gezocht worden naar nóg een doelman.

Armenteros en Pasveer hebben beiden een doorlopend contract. Beide spelers zullen dus afgekocht moeten worden met een transfersom. Het contract van Mark Looms loopt af en zal dus transfervij kunnen worden overgenomen.

Drie spelers, die momenteel allemaal een basisplaats hebben, dreigen te vertrekken. Misschien is het een keer goed om vers bloed door het elftal te laten stromen, of ben jij juist van mening dat de drie heren onmisbaar zijn voor Heracles?

Sponsoren

Reacties (32)

Reageer nu!
shapo 20:50 23 september 2013

Ik ben met vele reacties wel eens, je weet niet meer of je Smit bij de kop of de staart moet pakken.
Hij kiest altijd voor de positie om vriend en vijand te omarmen en dat maakt hem bij de supporters erg ongeliefd. Onze club moet zijn identiteit beschermen en dat begin een beetje te vervagen door de samenwerking met FCT en de vriendschapsband Smit/Riemer. Het levert te weinig op. Duarte was een typische voorbeeld hoe het anders kan. Doelgericht, maakt het verschil!
Het is toch erg naif om te geloven dat het zwartwit-gevoel door toedoen van de samenwerking met FCT, zou wegsmelten.
Onze supporters hebben wel goed begrepen dat die slogan van, “U, Wij en Ik zijn Heracles”, menens is!
Ik hoop dat Smit hier leer uit heeft getrokken.
00
ebla 20:48 8 mei 2012

Ik vindt dit niet normaal Mark Looms gaat misschien vertrekken bij heracles en Samuel Armenteros ook maar die mag vertrekken want hij is slecht en dan gaat Remko Pasveer nog misschien vertrekken dit kan toch niet erger of wel soms??????????????????????????????
00
Robbert 12:07 27 april 2012

Wat een paniek hier allemaal. Er is nog niemand verkocht, alleen kan Looms nog gratis de poort uit lopen. Clubs als NAC, ADO en NEC hebben geen cent te makken. Ze hebben alleen belangstelling voor transfer vrije spelers of spelers die niets kosten (Roorda, vaak geblesseerd en daarvan heeft Heerenveen al lang gezien dat de man blessure gevoelig is). Ik moet het allemaal nog zien of de spelers die hier genoemd worden ook daadwerkelijk vertrekken. Willie heeft vorig seizoen goed gespeeld, wordt opgeroepen voor Kameroen en toch is er geen enkele club gekomen. Er is gewoon geen geld! Behalve wat clubs die verkocht hebben. En mocht Heracles wat verkopen, dan hebben wij tenminste wel geld om wat te doen. En halen we Europees voetbal, dan wordt de aantrekkingskracht groter. Ik maak mij helemaal geen zorgen, dit bestuur heeft bewezen daar goed mee om te kunnen gaan.
00
Remon 11:33 27 april 2012

Niet al je basisspelers worden nu ineens verkocht. Heracles heeft in de contracten zonder gelimiteerde transfersom echt wel een dikke vinger in de pap. Als ze dan niet willen verkopen, wordt er simpelweg niet verkocht. En, in tegenstelling wat ik hier lees, is het niet perse nodig om spelers te verkopen om te kunnen groeien. De laatste jaren hebben juist het tegendeel bewezen! Namelijk, door met een vaste groep enorme sprongen te maken. Je bent nu al 3 jaar op rij (meer dan) een goede middenmoter. Zijn spelers verkocht om dit te kunnen realiseren? Nee. Heracles heeft het dus niet nodig om veel spelers te kopen om te groeien. Sommige talenten kun je niet houden als er een goed bod komt. Maar ik verwacht dat Smit en Hoogma op een gegeven moment echt wel zeggen: dit is de laatste speler die we verkopen (mits er geen gelimiteerde transfersom is opgenomen in het contract).

Ik kan mij niet voorstellen dat al onze vaste krachten worden verkocht met het risico als gevolg dat we een heel moeilijk jaar tegemoet gaan. Smit kijkt met minstens 1 oog naar het terrein van ON, daar waar het nieuwe stadion komt. Het doemscenario dat ADO Den Haag heeft gehad, wil hij echt voorkomen. Als supporters moeten we vertrouwen hebben in de technische staf; ze weten wat ze doen.
00
EK uit D 07:12 27 april 2012

@SupporteruutGoor

Gelukkig heb ik meer verstand van rekenenen maar bij mij betekend dat 9 uit 11 (Breukers en Van der Linden?)

Soms kan het goed zijn om weer eens opnieuw te gaan bouwen. Alles valt of staat met het geldbedrag dat je aan het eind van deze transferperiode hebt ontvangen en hoe de ontwikkelingen van het nieuwe stadion er voor staan. Ik heb al diverse deadlines van Jan Smit gehoord en met name de dat er eind februari nieuws zou zijn over de definitieve plannen. Maar het is angstvallig stil, ondanks de verwachting dat het na de bekerfinale “wel goed zou komen”.

Ik heb erg veel vertrouwen in de scouting en de jeugdige spelers die op dit moment in de selectie zitten (Bruns, Gouryie (Beiden direct met het eerste geld van een verkochte speler openbreken).

Ut kump goed!

Groeten uit Deventer……
00
SupporteruutGoor 23:36 26 april 2012

Las vandaag (twitter) ook al dat er seriuus interresse is voor spelers als; Rienstra-Duarte-Quansah-Overtoom. Als Pasveer-Looms-Armenteros verkocht worden dan voetbal je volgend jaar met een compleet ander elftal. 7 van de 11 spelers gaan weg. Dan heeft de clubleiding zeker een probleem want niet iedereen wil naar Heracles, dan is Europa League wel makkelijk als je dat speelt is aantrekkelijker voor spelers om eerder JA te zeggen verder wil ik wel eens zien wat er verkocht wordt. Hopelijk hebben wij snel de selectie compleet dan kun je gaan bouwen aan een elftal. Vindt alleen jammer dat je geen namen van spelers krijgt te horen, aan de andere kant ook wel weer goed de concurent hoeft niet te weten waar jij mee bezig bent natuurlijk.

Gr uut Goor
00
hans 23:24 26 april 2012

en wat zullen ze in enschede balen.guorye kwijt(een klasse beter dan plet) en heracles ook nog eens een miljoentje rijker.tevens ontvangen we binnenkort geld van dost en anderen vertrekken ook niet gratis.reken maar dat de club al lang met diverse aanwinsten in gesprek is.de schaduwlijstjes zijn al uit de kast gehaald.
00
eduard 23:09 26 april 2012

Ja, dat is zo. Heracles krijgt steeds meer te maken met Twente, maar krijgt steeds weer voordeel. Maar Twente gaat hier meer geld voor vragen, let maar op, of de spelers die naar Heracles gaan blijven eigendom van Twente, wat natuurlijk in eerste instantie goedkoper lijkt, maar op den duur niets oplevert, ivm verkopen van de bewuste speler, als die opvalt, bij andere clubs. Het te ontvangen bedrag , komt in de kas van Twente.
00
sjaak 22:47 26 april 2012

Roorda is een meerwaarde voor de ziekenboeg…
00
Hany 22:18 26 april 2012

Het feit dat Verbeek, kruzen, brood, Bosz en heerkes looms goed genoeg vinden voor een basisplaats en dat ADO en NAC hem goed genoeg vinden voor de Eredivisie, zegt dat iets over al die voetbalmensen of geeft dat aan dat wij veel te kritisch op looms zijn?

Ik vrees de leegloop. Je vaste patronen zijn weg, en probeer maar eens goede spelers te vinden. Die staan niet meteen klaar.

Toch verbaas ik me er over dat clubs als Roda of NECof NAC toch spelers kunnen blijven halen, ondanks financiële malaise. Zo’n roorda was ook een meerwarde voor ons geweest
00
hsupporters 22:17 26 april 2012

eduard | 26-04-2012 20:16

Ik denk dat de lat bij Twente veel te hoog ligt voor veel jeugd spelers omdat te over bruggen.
Ze krijgen de kans,tijd en vertrouwen niet om zich te ontwikkelen, die krijgen ze wel bij Heracles.Ik verwacht ook dat er spelers uit het kampioens team van Twente misschien nog wel deze kant heen komen.
Ze breken daar toch niet echt door, omdat Twente het risico niet wil nemen om te veel spelers die het nog niet aan kunnen bij de selectie te doen.
Dat zou dan ook inhouden dat er vd huidige selectie bij Twente nog meer spelers moeten afvallen. Ik denk structueel gezien voor Heracles een win, win situatie.
00
hans 21:23 26 april 2012

@hany,dat die 2 clubs belangstelling hebben voor looms zegt meer over hun belabberde scouting dan over onze club.dit betekent dat onze minste spelers voor die clubs nog versterkingen zijn.
00
Hany 20:23 26 april 2012

Je haalt niet ‘gewoon’ een nieuwe speler als Heracles zijnde. Ik vind het wel zorgelijk dat clubs als ADO en NAC spelers bij Heracles ophalen. Ik had gehoopt dat we qua voetbal verder stonden. En az en Twente hallen bij ons spelers voor hun bank.
We hebben ervaring nodig à la hoogma Maas piecke maertens en vd linden. Met alleen talenten uit de jl red je het niet. NEC is ook al goed bezig en die beschouw ik toch als een directe concurrent
00
eduard 20:16 26 april 2012

Robbert, Gouriye is nu al beter, maar wordt veel beter als Armenteros.Heracles heeft een superspits in wording.Twente heeft echt een hele goede voetballer weg gedaan.Hoe ik dit weet, dat komt dat ik zoiets direct ziet. Let op volgend jaar, je zult aan mij terugdenken, als hij topscorer wordt.Hij komt bij de bovenste 6 .
00
heracles95 20:11 26 april 2012

@rick
niet zo vette bek. de eenege twente fan ben jij.
00
Ik83 19:29 26 april 2012

Nieuw bloed is niet verkeerd.

Afgelopen jaren heeft heracles met een vaste basis kunnen spelen weinig verschuivingen. ( 1 of 2 spelers bij de eerste 11)

Heracles gaat verjongen en raakt basis spelers kwijt aan de concurrenten. Hier komen talenten voor terug nieuwe willen alleaal een basis plaats en presteren. Gezonde concurrentie zo heeft Bosz veel te kiezen in het voorseizoen.

Pasveer heeft kleine foutjes gemaakt bij een keeper valt het op en kan de stand gelijk bepalen. Maar over het algemeen heeft pasveer punten gepakt of grote nederlagen doen verkomen. (vervanger staat gereed)

Armenteros mooie voetbaler naar te kijken alleen van een spits wil je alleen maar resultaat doelpunten of assists. ( gouriye gewoon een kans geven als arenteros vertrekt en een goede spits er bij halen voor de concurrentie)

Looms een speler met de meeste inzet. Stuurt veel aan helpt ook nieuwe spelers en beloftes. Goed voor de ervaring, aanvallend (goed) aanwezig maar komt verdedigend vaak te kort. Is wel goed op te vangen met een goede linker centrale verdediger en Duarte.

Elke speler is vervangen en er lopen zeker nog leuke spelers rond voor heracles bijvoorbeeld:

mitchell burgzorg transfervrij kan zowel rechtsback als op het middenveld. Dion malone rechtsback transfervrij rosheuvel aanvaler transfervrij alle drie van almere city

Ruud swinkels goede tweede keeper of concurrent voor telgenkamp bij vertrek pasveer. Afkomstig van eindhoven

Bij sparta zijn de links back slijngaard en de rechts back van huizen (heeft samen bij az gespeelt met rienstra en marko) goede voetballers

Bij de a1 van ajax speelt de toekomstig international mitchel dijks.

Zo zijn er nog meer toppers zoals antoina, beugelsdijk, lachma , brands en alberg.

Ik ben benieuwd waar heracles de komende tijd mee komt.
00
rick 19:09 26 april 2012

@heracles95
Alleen heraclieden mogen sammie zeggen, twentenaren zeggen gewoon Samuel oke, afgesproken? hup in je bedje nu heeeeel gauw !!
00
Heracles95 17:41 26 april 2012

hahahah looms mag mooi oprotten. ik zou het jammer vinden als sammie en pasveer weg gaan. maar als fcg voor pasveer een mooi bedragje neer legt gelijk verkopen. en zelfde geld voor sammie. Ik vind sammie wel leuke voetballer om na te kijken maar hij scoord alleen niet.
00
luc 17:40 26 april 2012

pasveer naar groningen ? wat schiet die daar nou mee op,lekker blijven !
00
ddbt 16:49 26 april 2012

@robert
Ongelovelijk ben jij, mensen voor sukkels uitmaken terwijl e gelijk hebben. Verhaeg is zoals brrr al zegt een pure rechtsback. En als hij komt betekent dat Rosales weg en tim op de bank. En wou je zeggen dat Armenteros zich wel bewezen heeft als spits met 5 of 6 goals in een seizoen?
00
Brrr 16:31 26 april 2012

Hey Robbert, niet zo’n grote mond jongen. Blijkbaar te weinig kennis van zaken. Het is VerhAEGH en is wel degelijk een rechtsback.
00
Robbert 16:00 26 april 2012

Verhaag is een LINKSBACK sukkels en als hij komt heeft het niets met de positie van Tim te maken.
Verder denken jullie veel te simpel over Armenteros versus Gouriye. Deze jongen heeft zich nog lang niet bewezen op het hoogste nivo. Laat hij eerst eens minimaal 20 wedstrijden in de basis meedoen en dan pas oordelen of hij beter of slechter is dan Armenteros.
00
Brrr 15:06 26 april 2012

Verhaegh is ook een betere back dan Tim. Lees nu dat Tim wellicht verhuurd gaat worden aan NAC in een ruildeal met Schilder. Volgens mij gaat Tim er dan niet bepaald op vooruit (bahalve salaris dan).
00
ricky 14:23 26 april 2012

haha twente wil verhaegh aantrekken..

FC Twente trok eerder al Tim Breukers aan als nieuwe optie achterin, maar Verhaegh zou de voorkeur krijgen als hij ‘ja’ zou zeggen op een aanbieding.

gewoon blijven denken dat je 1ste keus word tim !
00
ddbt 14:21 26 april 2012

Oke, laat ik mijn mening eens geven.
Pasveer heel jammer en hij verdient dit na ijn goeie seizoen. Telgenkamp is een prima keeper en ik vind hem in potentie nog beter zelfs. Looms, bedankt voor bewezen diensten, maar dat moet geen probleem zijn, om er een vervanger voor te krijgen. Armenteros weg? Voor mij een droom, ik vind hem heel erg arogant ogen en dat past niet bij deze club. Vind Ninos ook een beter spits. MOETEN aleen echt 1 a 2 goeie vlegeuls komen volgend jaar anders krijgt Ninos ook geen ballen.
00
Robbert 14:13 26 april 2012

Heel goed dat spelers vertrekken waar nog een transfer vergoeding tegenover staat. De club moet voorkomen dat, zoals bij Breukers, spelers gratis de poort uit lopen. Vooral als het om spelers gaat die nog van waarde zijn. Als Willie Overtoom na dit seizoen nog een jaar te gaan heeft, dan ben je haast als club wel verplicht hem na dit seizoen te verkopen.
00
Brrr 11:47 26 april 2012

Heracles zal moeten verkopen om een stabiele club te worden. Talenten contracteren, laten rijpen en verkopen, dat is waar de middenmoot/subtop in NL van moet bestaan. Kijk naar Groningen en Heerenveen. Als wij structureel op dat niveau willen komen, zit er niets anders op. Armenteros en Duarte zullen om die reden vast snel worden verkocht.

Davidson, Bruns, Te Wierik, V. Mieghem en wellicht Gouriye zijn de toekomstige toppers voor ons. Ook zij zullen wellicht daarna voor een mooi bedrag verkocht worden.
00
kris 11:37 26 april 2012

Als er genoeg betaald wordt is iedereen bij ons te koop, dus ook deze spelers. Zou wel vreselijk balen als Pasveer vertrekt. Heb zeker wel vertrouwen in Telgenkamp, maar hij is nu nog wel wat te onervaren om er een heel jaar te staan, denk ik. Voor de andere twee hebben we goede en misschien zelfs betere vervangers. Ik ben dan ook zeker een voorstander van vers bloed in de selectie. Verwacht dat er voor Overtoom ook nog wel interesse komt. Wel hoop ik op een ervaren vervanger voor Vd Linden, want ervaring is wel iets wat we missen dit jaar.
00
jeroen 11:17 26 april 2012

Hele goede zaak dit! Alleen op deze manier kunnen we op dit moment groeien!
00
Josje 10:42 26 april 2012

zo’n vaart zal het niet lopen, geruchten zijn er altijd! en mochten ze wel gaan, zal er een mooie vergoeding tegenover staan en zal de club weer verder kunnen groeien, er lopen her en der nog voldoende groeibriljantjes, alle vertrouwen in onze leiding, gezien de laatste jaren!

wij gaan europa in!
00
marky 10:20 26 april 2012

NAC is in paniek, want daar dreigt ook een leegloop gezien de financiele situatie. Dure spelers, waarvan er zeker een aantal zal verdwijnen. Het contract van de huidige linksback El Akchaoui loopt komend zomer ook af en Looms is goedkoper. Ze beseffen nog niet wat ze in huis halen.
00
Black & White, 2 colours 1 pride 10:06 26 april 2012

Niemand is onmisbaar, en we mogen er alleen maar trots op zijn dat onze speler in de belangstelling staan Duidelijk een gevolg van ons goede beleid! Wel graag een transfervergoeding, en het zou helemaal schande zijn als concurenten als NAC en ADO ons aftroeven ondanks de verschillen in financiele posities! Bovendien moet er adequate vervanging komen, mmaar heb persoonlijk wel vertrouwen in Telgenkamp , Davidson en Gouriye.
00