Het heeft er alle schijn van dat er komend seizoen een heel ander Heracles Almelo op het veld staat. Volgens de TC Tubantia staan Mark Looms, Remko Pasveer en Samuel Armenteros allemaal in de belangstelling van clubs uit de Eredivisie.

Bij Mark Looms zou het gaan om NAC Breda en ADO Den Haag, Remko Pasveer moet doelman Luciano bij FC Groningen vervangen en AZ wil dolgraag Samuel Armenteros overnemen. Mocht Remko Pasveer vertrekken, dan blijft Dennis Telgenkamp bij Heracles en zal hij niet op huurbasis voor Cambuur spelen. Bovendien moet er dan gezocht worden naar nóg een doelman.

Armenteros en Pasveer hebben beiden een doorlopend contract. Beide spelers zullen dus afgekocht moeten worden met een transfersom. Het contract van Mark Looms loopt af en zal dus transfervij kunnen worden overgenomen.

Drie spelers, die momenteel allemaal een basisplaats hebben, dreigen te vertrekken. Misschien is het een keer goed om vers bloed door het elftal te laten stromen, of ben jij juist van mening dat de drie heren onmisbaar zijn voor Heracles?

Sponsoren

Reacties (32)

Reageer nu!