Heracles kan de play-offs om Europees voetbal definitief uit het hoofd zetten. Vanavond werd er ruim verloren op bezoek bij Feyenoord. Het werd 4-1 in de Kuip. Willie Overtoom zorgde nog wel voor de eretreffer. De Heraclieden speelden mat en hadden weinig in te brengen behalve het vele balbezit dat het had.

In een stille Kuip begon de wedstrijd zeer behoudend van beide kanten. Feyenoord liet Heracles het balbezit en loerde op een fout van de Almelose ploeg. Feyenoord kwam na 11 minuten spelen al op voorsprong. Eerst trof Jerson Cabral de paal, waarna de rebound een koud kunstje was voor Otman Bakkal. De wedstrijd sukkelde daarna verder. Het leek er totaal niet op dat Heracles nog ergens om speelde. Het speelde inspiratieloos en in een zeer laag tempo. Feyenoord had voor rust de score nog kunnen uitbreiden, maar het was niet scherp in de counters. Een schot van Gouriye werd nog weg gebokst door doelman Mulder.

In de tweede helft was het na zo’n tien minuten spelen helemaal gespeeld. Jerson Cabral speelde Jason Davidson uit en scoorde in de korte hoek raak: 2-0. Everton Ramos da Silva kreeg daarna nog een enorme kopkans, maar hij raakte de lat. Na een dik half uur was het snel gebeurt. Binnen een paar minuten werd de score verdubbeld naar 4-0. Heracles deed nog iets terug via Willie Overtoom die de bal in de scrimmage het laatste zetje kon geven en voor de 4-1 eindstand zorgde. Heracles kan de play-offs vergeten en speelt komende zondag thuis de laatste wedstrijd tegen NEC om des keizersbaard.

Sponsoren

Reacties (66)

Reageer nu!