Heracles heeft de laatste wedstrijd van het seizoen verloren. In een wedstrijd, die voor de Almeloërs nergens meer om ging, won NEC met 1-2, waarmee de Nijmegenaren een plekje in de Play-offs hebben bereikt.

Dat de wedstrijd nergens meer om leek te gaan, werd meteen al duidelijk aan de opstelling die Peter Bosz en consorten hadden bedacht. Met Te Wierik, Belterman, Douglas en een (bijna volledig) uit tweede elftal spelers bezette dugout, kon dit ook geen leuke voetbalmiddag worden. Het kan dan ook niet anders zijn, dan dat hiervoor gekozen is, met het oogpunt op vertrekkende spelers.

Omdat er over de wedstrijd niet veel kan worden verteld, doen we dat ook maar niet. Everton scoorde dan wel een fraaie treffer, maar dit was dan ook echt het enige hoogtepunt van de wedstrijd. Oh nee, het tweede hoogtepunt was toch wel dat Heerenveen voor een minuut voorstond en Heracles virtueel Europa in mocht.

Rest ons verder niets anders dan de vertrekkende spelers te bedanken voor de afgelopen seizoenen. Darl Douglas, Tim Breukers, Antoine van der Linden, Gaby Jallo, Nick Hengelman, Olivier ter Horst en Anmar Almubaraki, het ga jullie goed!

Sponsoren

Reacties (46)

Reageer nu!