Als het aan Kevin Strootman ligt, speelt Lerin Duarte volgend seizoen niet meer bij Heracles. Dit laat hij weten in het magazine van Nu Sport. Beide spelers kennen elkaar nog van hun tijd bij Sparta en Strootman zegt: “ik heb  nog nooit iemand gezien die zo goed is in de kleine ruimte. Bij PSV heb ik al gezegd: die moeten jullie meteen halen”.

Of Duarte nu al oren heeft naar een overstap naar PSV is bij ons niet bekend. Hij steekt er in heel veel wedstrijden met kop en schouders bovenuit, dus de vraag lijkt niet óf hij vertrekt, maar wannéér.

Sponsoren

Reacties (17)

Reageer nu!
goedkope uggs online bestellen 18:08 13 december 2012

Undeniably imagine that which you stated. Your favourite reason seemed to be at the internet the easiest factor to bear in mind of. I say to you, I certainly get annoyed whilst folks think about issues that they just don’t know about. You managed to hit the nail upon the top as smartly as|and also|and} defined out the entire thing without having side effect , folks can take a signal. Will probably be again to get more. Thanks!
00
Gerrit 11:48 10 mei 2012

Heracles moet proberen Rosheuvel van Almere City te halen. Zijn contract loopt af en hij zit te wachten tot een eredivisieclub zich meldt. Bij Heerenveen zouden ze hem ook willen hebben als Narsingh vertrekt.
00
tobi 23:24 9 mei 2012

Heracles opnieuw in contact met Platje ?
00
cewi 21:32 9 mei 2012

Touvarno Pinas voetbalt in Israel bij Maccabi Netanya, is 26 jaar en linkerverdediger. Hij heeft de Surinaamse en Nederlandse nationaliteit en moet ongeveer 2 ton kosten.
De geruchtenstroom is weer begonnen…
00
hans 18:27 9 mei 2012

geheel off topic,het duitse erima volgend seizoen de nieuwe kleding sponsor?zie svheracles.nl
00
Stefan D 16:50 9 mei 2012

Duarte zal volgend seizoen nog niet verkassen naar PSV. Doet het er goed aan om nog een jaartje te blijven bij ons. Prima speler, maar moet NOG meer constant worden. Alhoewel hij er vaak met de kop boven uit steekt.

Offtopic: Overigens nog een leuk stukkie over Van der Linden geschreven, die wel veel respect kreeg van de supporters en na afloop elke fan persoonlijk het woord wou staan. http://www.soccernews.nl/news/155231/Van_der_Linden_trots_op_periode_bij_Heracles:_Mijn_eerste_jaar_was_uniek
00
Jroen1991 15:32 9 mei 2012

Kunnen we veel geld voor krijgen.
En waarom dan niet verkopen?
Het middenveld is eigenlijk al zo goed als compleet voor volgend jaar.
Quansah blijft wel.
Marko Blijft wel.
Bruns Blijft.

Wanneer duarte en overtoom weggaan levert dit geld op en niet direct een verzwakking. Prima toch. Duarte ontwikkeld zich heel erg goed.
00
JTD 15:10 9 mei 2012

Als we Duarte ook kwijtraken krijgen we echt een probleem
00
Piet 14:17 9 mei 2012

foutje : in de c.
00
Piet 14:17 9 mei 2012

@Tg die jongen speelt in de b 😉
00
thijsjuhk 14:14 9 mei 2012

en wie is die s pinas dan wel niet want ik kan hem werkelijk waar in geen enkel voetballers bestand vinden
00
thijsjuhk 13:42 9 mei 2012

Jammer is een goede speler. Maar niet de beste want dat is marko. Zou hun graag met elkaar op het veld zien staan. Veruit de meeste punten gepakt toen marko er wel in stond. Komt natuurlijk niet alleen door hem maar hij kan door 1 pass iemand totaal vrij spelen. Moet je natuurlijk wel een spits hebben en niet zon clown als armenteros. Alhoewel hij een prima speler is maar duidelijk geen spits. Misschien maachi iets voor heracles? Hij is transervrij!
00
Tg 13:36 9 mei 2012

s. pinas in belangstelling heracles, voglens hem zelf

http://twitter.com/#!/shakkaa8
00
kris 13:24 9 mei 2012

Het is wel erg logisch dat clubs interesse in hem hebben, maar toch denk ik dat het voor zijn carriere handiger is als hij nog een jaar bij ons blijft. Minuten maken op het hoogste niveau en daarna vertrekken naar een topclub. Dit is pas zijn eerste seizoen op het hoogste niveau en het tweede seizoen is altijd moeilijker. Maar ook nu geldt, als er genoeg betaald wordt is iedereen te koop! Wel graag met zo’n clausule dat we geld meekrijgen als hij door wordt verkocht.
00
ddbt 13:18 9 mei 2012

Topspeler die het in zich heeft om bij psv een goeie speler te worden. Als ik heracles was zou ik er wel 5 mil voor vragen, psv heeft toch geld zat en hij is onze beste speler.
00
Robbert 12:53 9 mei 2012

Die houden we niet, reken daar maar op! Als hij genoeg opleverd heb ik daar geen moeite mee. Vindt het wel jammer, had hem nog graag 1 seizoen bij ons gezien, maar wat goed is komt snel en dat kan al na 1 seizoen zijn.
00
Henk 11:58 9 mei 2012

Hoop echt dat hij blijft maar ben bang dat hij vertrekt want wat een TOP SPELER !!!
00