Heracles vraagt de hoofdprijs voor Samuel Armenteros. Dit heeft AZ ondervonden, nadat zij Heracles en Armenteros polsten voor een transfer naar AZ. Heracles vroeg twee miljoen euro voor de aanvaller en dat is teveel voor de Alkmaarders.

“Bij Heracles kon je nog weleens winkelen met drie of vier ton, nu vragen ze twee miljoen voor Samuel Armenteros en een godsvermogen voor Everton. Ze mogen dat doen, hoor. Maar wij gaan het niet betalen. Dat kunnen we ook niet”, aldus Gert-Jan Verbeek tegenover Voetbal International.

Overigens was Armenteros tweede keus. Wildschut van VVV was eerder al te duur gebleken. Hij kostte nog eens een half miljoen meer dan Armenteros.

Sponsoren

Reacties (40)

Reageer nu!
goedkoope uggs 15:53 12 december 2012

I have been surfing on-line more than 3 hours today, yet I never discovered any fascinating article like yours. It’s beautiful worth sufficient for me. In my opinion, if all webmasters and bloggers made excellent content material as you did, the net can be much more useful than ever before.
00
Heraclessupporterrrrr 17:29 20 mei 2012

@ilonk als ze komen dan zet ik alberg, wuytens en maatsen erin maar dit was mijn team als ze niet kwamen
00
Roy vak R 15:15 20 mei 2012

Willem 2 heeft voor de linksback positie al een goede speler aangetrokken, genaamd Gaby Jallo….
En Heracles is zo dom om Looms weer een contract voor te leggen!!
00
Arthur 12:00 20 mei 2012

@Robbert: Ben het volkomen met je eens; veel bezoekers hier snappen de letterlijke betekenis van “supporter” niet. Kritiek op prestaties op z’n tijd is prima, maar dat spelers meteen “op moeten rotten” als ze eens een seizoen (of een paar wedstrijden) minder zijn stoort mij mateloos. Als die mensen eens wat meer tijd en energie zouden steken in het aanmoedigen van het elftal of spelers die in een vormcrisis zitten dan hadden we misschien beter gespeeld in de bekerfinale of hadden we ons misschien wél gekwalificeerd voor de play offs.

Ik vind het overigens wél het overwegen waard om Everton in de spits te zetten en Armenteros erachter of er omheen te laten spelen. Everton vanaf links laten komen vind ik nog niet helemaal geslaagd. Gouriye en Everton hebben een hoger rendement dan Armenteros; Armenteros is sterker aan de bal.
00
Henkuh 11:51 20 mei 2012

Wellicht offtopic

Bassie Dost voor 10 miljoen naar Wolfsburg !!
Enne JS maar lachen !!
00
Sjaak 11:43 20 mei 2012

@ilonk
Bild is een roddelkrant en zijn clausule is 7,5 half miljoen dus waarom zou je meer dan dat betalen? Als jij een appel voor een euro kunt krijgen betaal je er toch ook geen 3 euro voor.
00
hsupporters 11:14 20 mei 2012

Dat Jallo weg moet snap ik niet.
Toen Looms niet speelde bracht hij rust en stabiliteit en vooral duidelijkheid. ipv onrust met Mark.
Wat er achter zit dat hij weg moet weet ik niet, maar zelf had ik Jallo al eerder opgesteld en mark er uit gedaan.
Ben wel benieuwd wie er allemaal bij komt en het zal mij niet verbazen dat het ook enkele spelers zijn van het kampioens elftal van Twente,Jan Smit kennende.
Je hebt wel spelers nodig die er direct staan,en leiding kunnen (moeten) geven en die balans is er niet.ook daardoor worden spelers beter.
00
ilonk 10:18 20 mei 2012

@heraclessupporter. Uhhh jallo is weg dus dat gaat niet. En je wil die spelers halen en laat ze allemaal buiten de basis. Trouwens volgens bild gaat dost definitief naar wolfsburg vooor 10 miljoen euro. Cashen dus.
00
Heraclessupporterrrrr 09:02 20 mei 2012

Haal gewoon alberg en maatsen van excelsior, de leeuw van de graafschap, misschien kan je wuytens terug halen (nu bij fc utrecht) . koç van fc eindhoven is ook wel redelijk goed.

DIT IS MIJN OPSTELLING VOOR VOLGEND SEIZOEN:

Pasveer

Te wierik rienstra davidson jallo

quansah duarte

Overtoom

Everton gouriye armenteros

ZWART-WITTE GROETT’ !
00
Sjaak 00:30 20 mei 2012

@robert
Jij doet net of ze 10 euro verdienen en dus fouten mogen maken. Voor dat Geldt wat Armenteros heeft presteer hij veels te weinig en mag hij van mij weg. Mensen als Samuel moeten besefen dat ze heel veel geluk hebben met hun talent, maar dat beseffen ze niet.
00
Kruk 17:16 19 mei 2012

illonk ik mis je:$
00
Dakmaster 16:28 19 mei 2012

@cewi

LOL! : )

Beste leu geniet vant mooie weer!
00
cewi 15:48 19 mei 2012

eduard
Dat is niet waar wat je zegt over Robbert. Hij is de enige die hier nooit klaagt over spelers en al helemaal niet over medesupporters. Als er eeeeentje is die alles beter weet dan is dat Robbert !!
00
eduard 12:10 19 mei 2012

Robert heeft ook wel heel anders gesproken. Hij houdt er 2 meningen op na.
00
hsupporters 11:44 19 mei 2012

Robbert,
Het gaat niet om emoties maar om prestaties en de door jou genoemde personen presteren totaal niet.Als er clubs voor deze spelers zijn met een redelijke vergoeding direct verkopen.
Ook als een team minder speelt en ze zouden kwaliteit hebben zoals jij aangeeft, heb ik daar weinig tot niks van gezien.Juist als je kwaliteit hebt en het gaat minder moet je het laten zien, niet dus.
00
Robbert 11:28 19 mei 2012

Sommige fans hebben wel een heel kort geheugen en zijn zeer goed om spelers, na een minder seizoen, al direct opzij te zetten. Sammie heeft een minder seizoen gedraaid, dat heeft het hele team trouwens! Uitzondering was natuurlijk Enschede en Alkmaar uit. We mogen als Heracles bij zijn dat we spelers van het kaliber Armenteros en Everton in ons midden hebben. Bij clubs als NAC, Utrecht, Groningen en De Graafschap, waar ze veel meer te besteden hebben als bij ons, willen ze maar wat graag deze spelers erbij hebben! We hebben ondankbare fans die het hoog naar de bol is gestegen! Bah wat een volk!
00
smokey 10:57 19 mei 2012

een spits die 4 goals maakt is toch ook niet zo veel geld waard,en ook wel te vervangen lijkt mij
00
henk 00:27 19 mei 2012

Andere Hans hoe kun je dat toch zeggen,
Hij is toch al een jaar uit vorm.
Technisch wel leuk, maar er komt ook qua voetbal helemaal niets uit.(Armenteros)
Zoals Looms in de verdediging speelt en geen controle over de bal heeft, dit heeft Armetroef in de aanval, ballen gaan naast en hoog er overheen. Armenteros heeft niks geen tor instinct, en zal het ook nooit krijgen.
Dus als we hem kunnen verkopen snel weg er mee.
00
Topper 00:14 19 mei 2012

Vindt te Wierik als vervanger van Breukers een logische keus. Heeft laten zien dat hij het wel aankan. Zal door meer wedstrijden te spelen alleen maar beter worden. Qua voetinzicht vindt ik hem zelfs beter dan Breukers. Eventueel kan hij ook in het centrum spelen. Er zal wel aanvulling in de verdediging moeten komen. De tijd zal het leren.
00
Andere Hans 23:41 18 mei 2012

Enkele jaren terug vertelde Martin Haar ons nog dat AZ Ragnar Klavan voor een prikkie hadden overgenomen, daar was men bij AZ best wel trots op. Dat zal Heracles zeker niet nog een keer gebeuren neem ik aan.
Wat dat betreft heeft Heracles gelijk door op dit moment de hoofdprijs te vragen, hoewel ik persoonlijk absoluut hoop dat Samuel bij ons blijft, mag een speler vormcrisis hebben svp, dat hij het kan weten we allemaal, kap eens een keer met al die kritiek.
00
De Stier 21:19 18 mei 2012

Die gene die hier steeds van Dijk noemen als vervanger, hebben die ooit wel eens een wedstrijd van de beloften gezien? Hij raakt echt geen bal en kan al helemaal niet opbouwen.
00
ilonk 20:13 18 mei 2012

Te wierik en van dijk? Meer ervaring zou beter zijn. Ik vind persoonlijk zelf dat mike er nog niet is om volgend seizoen zomaar in de basis te staan. En wat dacht je van centrale verdedigers. Alleen rienstra hebben we en davidson voor rechts en links.
00
Romano 19:13 18 mei 2012

Het enige wat nodig is voor de basis is een linksback, de rechtsback positie is al dubbel bezet, met Te Wierik en Van Dijk, de links back positie daar in tegen is totaal leeg, aangezien naar alle waarschijnlijkheid mark zal vertrekken, en tevens hebben we afscheid genomen van Gaby, dus daar zullen er 2 van bij moeten komen waarvan er 1 goed genoeg is om wekelijks in de basis te kunnen spelen. verder kunnen de gaten in de selectie wel worden opgevuld met jonge jongens, het basisteam staat buiten de linksbackpositie wel vast. En Holla mag gratis weg bij Groningen, misschien maar ophalen, sterke fysieke speler, type quansah… Verder zou ik donny gorter wel zien zitten als linksback, 23, NAC lage transfersom, na verwachting 1,5 ton..
nouja, we zullen wel zien..
00
hsupporters 13:11 18 mei 2012

Of mark weggaat weet ik niet,zijn vriendin is volgens mij binnenkort uitgeteld en dat zal ook een overweging zijn van ja of nee.
Smit zal mede daarom mark een verlaagde aanbieding hebben gedaan als hij slim is, maar van mij mag hij gaan.
Hij heeft zijn tijd gehad,maximale eruit gehaald.respect daarvoor maar hij komt te kort.
00
anoniempje 12:17 18 mei 2012

op http://www.heracles.nl staan nu aantal fotos online van de proefwedstrijd, herkend iemand daar ook de nieuwe spelers op ? Ik ken de namen namelijk niet
00
ilonk 11:41 18 mei 2012

@cewi. Allemaal leuk en aardig en er gaat ook wel wat naar het nieuwe stadion, maar feit blijft wel dat we veel spelers nodig hebben en dat weet smit ook wel. Hij wilde in ieder geval hetzelfde aantal als vorig seizoen. Dat zijn zowieso 8 nieuwe spelers ook voor de beloften. Mochten er nog wat weggaan zoals duarte, overtoom, armenteros e.d. dan hebben we zowat een nieuw elftal nodig en heb zo’n idee dat looms ook weggaat duurt wel erg lang( niet dat ik dat graag wil, want dat is bekend), maar denk het ook echt. Die gaat naar nac.
00
maxx 11:35 18 mei 2012

Niet handig van Smit! Er had toch een clausule in het ocntract gekund, net als bij Dost. Dan praat je over win win situaties. Nu zitten we met een ongemotiveerde speler!
00
cewi 10:37 18 mei 2012

Ik denk dat de hoge prijzen die Smit cs nu vragen voor onze spelers alles te maken hebben met het nieuwe stadion dat er (misschien) wel komt. Eerste prioriteit het stadion, dan pas de selectie. Verstandig ???
00
hans 09:44 18 mei 2012

er staat ons nog een behoorlijke transfervolle zomer te wachten.tot nu toe alleen al moet erbij:2 keepers,2 linksbacks,1 linker centrale verdediger,1 rechtsback,1 middenvelder,1 rechtsbuiten.heb ik het nog niet eens over de transfers die ongetwijfeld nog gaan plaats vinden binnen de huidige selectie.
00
ari 00:36 18 mei 2012

Ben het helemaal eens met Robbert hij zal zeker onder Verbeek opbloeien, ook Everton want die heeft sinds Verbeek vertrokken is nog geen wedstrijd goed gespeeld.
En laten we Overtoom er ook bij doen, die blijkt altijd moe te zijn, voordat de wedstrijd al begonnen is.
00
Sjaak 23:39 17 mei 2012

@robert
Aangezien hij toen hij nog wissel was zo goed speelde en telkens goed inviel. Toen meneer in de basis kwam begon hij ineens met rare fratsen als dansjes en truckjes waar je niks aan hebt. Oogt ook nog veel te dik naa mijn mening, maar dat kunnen ook spieren zijn. Samuel kan beter dan wat hij bij ons heeft laten zien dit jaar, dat weet jij ook Robert en dat heeft niet aleen met vorm te maken, want als je 1 jaar vormverlies hebt dan is er echt iets mis met je. Als je plet/samuel vergelijkt zou samuel de beter moeten zijn qua techniek en alles en toch is plet veel en veel belangrijker geweest.
00
hams 22:23 17 mei 2012

wat denkt die verbeek wel met zn 3 of 4 ton.dat zijn eerste divisie prijzen en dat weet ie donders goed.
00
Robbert 20:47 17 mei 2012

Het is maar wat je “de hoofdprijs” noemt. Voor een speler 2 miljoen vragen die in 2013 gratis de poort uit loopt…..!! Als alleen Az animo heeft dan moeten ze gewoon geduld hebben. De prijs zal met de helft omlaag gaan naar mate de transfer window gaat sluiten. Als Jan Smit straks in september 1 miljoen voor hem kan krijgen, dan gaat hij! Breukers hebben ze ook voor niets moeten laten gaan, dat zal niet meer gebeuren, daar heeft de club inmiddels wel van geleerd.
00
Truus 20:34 17 mei 2012

Robbert,als Verbeek,hem weet te raken,dan kunnen ze hem,dus voor een flinke prijs doorverkopen!
Dus mag Heracles,best de hoofdprijs vragen,hun verdienen dat,dan wel dubbel terug!
00
Robbert 20:11 17 mei 2012

Hoe kun jij weten dat hij een slechte mentaliteit heeft? Ken je hem goed, gooit hij er met de pet na dan in de wedstrijden? Omdat hij minder in vorm is geweest dit seizoen is opeens zijn mentaliteit niet goed! Wat een onzin. Samual is een brood voetballer, hij wil elke week succesvol zijn, maar je kunt ook in een mindere periode zitten. Dat hij in de kleine ruimte kan voetballen heeft hij bewezen en hij zal beter worden met betere spelers om zich heen. En Verbeek weet hem wel te raken. Die weet heel goed wat hij binnen gaat halen.
00
Sjaak 17:46 17 mei 2012

redelijke speler die kan doorgroeien naar een subtopper. Meer zal er voor hem niet inzitten, omdat hij te weinig rendement en een te slechte mentaliteit heeft. Dat hij de kritiek beu is is natuurlijk onzin. Die zal bij az aleen maar groter zijn. Ik zeg nogmaals, aleen pasveer en duarte hebben bewezen een stap hogerop te kunnen.
00
Henkuh 17:44 17 mei 2012

@Robbert
Iets dat we 2 jaar geleden aangaven toen Verbeek naar de kaasstad vertrok !!
00
Robbert 17:38 17 mei 2012

Samuel gaat straks wel voor de helft weg.let maar op! Hij is de kritiek van sommige fans hier wel zo zat, die zetten hem het liefst vandaag dan morgen bij het oud vuil. Zie een reactie hieronder. Deze man zal onder Verbeek weer opbloeien en voor heel veel meer geld worden doorverkocht.
00
hsupporters 17:36 17 mei 2012

Misschien als Armenteros en everton samen voor 2 miljoen
00
tobi 17:04 17 mei 2012

Jammer zijn we hem niet kwijt
00