Gaby Jallo speelt ook volgend seizoen weer in de Eredivisie. De linksback gaat aan de slag bij promovendus Willem II. De verdediger komt transfervrij over van Heracles Almelo.

Jallo speelde sinds 2009 bij Heracles toen hij over kwam van de gezamenlijke jeugdopleiding. De vleugelverdediger speelde voornamelijke in de beloften van Heracles en mocht twaalf keer zijn opwachting maken in het eerste elftal van de Almeloërs.  Willem II promoveerde vandaag weer na één jaar afwezigheid in de Eredivisie ten koste van FC Den Bosch (2-1 winst).

We wensen Gaby veel succes in Tilburg!

Sponsoren

Reacties (27)

Reageer nu!
uggs laarzen online 23:52 13 december 2012

I don’t even know how I stopped up right here, but I believed this put up was once great. I don’t understand who you might be but certainly you are going to a famous blogger for those who are not already. Cheers!
00
Emiel 13:39 24 mei 2012

Jammer van Jallo..

Vond hem niet verkeerd op de linksback positie ten tijde van de afwezigheid van Looms! Maar waarom hij weg moet is mij totaal onduidelijk!
00
Bert 12:38 22 mei 2012

Het lievelingetje van de trainer (lees: Mark Looms)heeft nou eenmaal ten onrechte heel wat streepjes voor.
00
Ik83 12:37 22 mei 2012

Van bochhoven topscoorder van haaglandia zondag topklasse heeft een contract getekend bij rijnburgse boys maar kan er onderuit als er een bvo komt. Heeft ook al stage gelopen bij fc utrecht. Had op amateur nivo te kiezen uit diverse clubs. Was bij de training en de test wedstrijd goed zichtbaar.

Brandley kuwas was bij de test wedstrijd links buiten. Maar als dat zijn vaste positie is weet ik niet. Kan ook op amateur basis naar fc volendam. Heeft volgens mij in de jeugdopleiding gezeten van een prof club.

Mark de loor weet ik alleen van dat hij begin 20 is en op papier staat dat hij middenvelder is. Een aantal keer mee gespeeld afgelopen seizoen bij volendam. viel mij niet op tijdens de training en de test wedstrijd.
00
Tjo 11:56 22 mei 2012

Middenvelder De Loor speelde het afgelopen seizoen voor eerstedivionist FC Volendam. Aanvallers Kuwas (19) en Van Bochhoven (23) kwamen uit bij de amateurs. Kuwas voetbalde bij zondagtweedeklasser KFC, Van Bochoven bij topklasser Haaglandia.
00
marcel vak l 11:20 22 mei 2012

Remon van Bochoven (Haaglandia) is een aanvaller maar wat zijn de posities van Mark de Loor (FC Volendam) en Brandley Kuwas (KFC) dan,weet iemand dat?

zwartwitte groet
00
Thom 10:35 22 mei 2012

Heracles Almelo geeft Mark de Loor (FC Volendam), Brandley Kuwas (KFC) en Remon van Bochoven (Haaglandia) een nieuwe kans zich bewijzen • ‘Naar aanleiding van de test van vorige week laten we deze spelers de komende dagen meetrainen’, aldus directeur Nico-Jan Hoogma

Vi.nl
00
Matthijs 09:02 22 mei 2012

Linksbacks zijn wel extreem schaars en aangezien Looms zijn contract nog steeds niet verlengd heeft en Ter Horst ook weggaat, moeten we er nota bene minimaal twee binnenhalen. Bovendien ga ik er niet vanuit dat Jallo een heel vet salaris heeft..

Ach, ze zullen er vast wel goede reden voor hebben. Ik laat mij verrassen.
00
Robbert 22:47 21 mei 2012

Wij zien spelers twee keer 45 minuten in de week. Tenzij jij ze elke training volgt, maar daar ga ik niet van uit Roy vak R. De trainers werken bijna dagelijks met hen, en ook deze mannen hebben maar één doel, en dat is winnen en dat kunnen ze met de beste spelers die zij tot hun beschikking hebben. Jallo heeft zijn minuten gehad tijdens de blessure van Looms. Hij heeft blijkbaar niet kunnen overtuigen en net als wat hier al geschreven is, Jallo heeft leuk meegedaan en mij niet kunnen overtuigen dat hij beduidend beter is dan Mark Looms.

Het verbaast mij gewoon dat hier door sommige fans verontwaardig wordt gereageerd omdat Jallo vertrekt. Mensen waar hebben we het over! Gaat het om een speler van het nivo Ashley Cole of Philipp Lahm? We hebben het over een doorsnee linksback die uitstekend zijn best heeft gedaan bij ons, alleen het nivo van middenmoot eredivisie niet kan halen, zoals de mensen die er verstand van hebben verwachten!

En aan Sjaak kan ik zeggen…..neen de trainers hebben niet altijd gelijk. Ik zet ook wel eens vraagtekens bij bv. het wisselbeleid. Maar als een speler enkele weken uit de roulatie zoals bij Looms, en zijn vervanger doet het goed of zelfs beter, dan kan ik mij geen enkele trainer voorstellen die dan de oud speler weer op zijn plaats zet. Tenzij ze niet tevreden waren over Jallo.
00
Sjaak 21:22 21 mei 2012

@robert
Volgens jouw doen bosz en kruzen alles goed, want hun hebber er een betere kijk op. Wat een onzin, trainers maken genoeg fouten en worden daarom vaak ontslagen. Duarte was ook nog wissel geweest als Marko nooit geblesseerd raakte. Bosz houdt niet van wisselen of andere ingrepen.
00
Roy vak R 20:49 21 mei 2012

Oke ik weet dat jij niet graag spelers afvalt, dus wat betreft de linksback positie verschil ik (en met mij vele anderen) met jouw van mening. Daar zullen we het dus wel niet over eens worden samen….
Wat betreft je laatste zin mbt de zoektocht naar een nieuwe speler, het liefst nog beter dan Looms, ….het lijkt mij dan niet zo’n moeilijke opgave zo iemand te vinden!!!

Ik wil helemaal niet zeggen dat ik er meer kijk op heb dan onze trainers, dat jij mij die woorden in de mond wilt leggen vind ik prima hoor….maar ik heb afgelopen seizoen wel vaker mijn twijfels gehad over met name het wisselbeleid van peter bosz.
Iedereen zag bijvoorbeeld dat everton op een gegeven moment weer in z’n jaarlijkse fase zat dat het team meer last dan gemak van hem had.(Lees: uit vorm???)maar gewoon blijven opstellen!!
Iedereen kan fouten maken toch ? jij, ik, maar ook peter bosz of hendrie kruzen…
00
Robbert 18:50 21 mei 2012

Roy vak R ga jij ons nu vertellen dat jij er meer kijk op hebt dan onze trainers! Dat onze trainers op hun achterhoofd zijn gevallen en niet, in hun ogen, de beste linksback opstellen die we in huis hebben! Als Jallo echt beter was dan had hij tot aan de laatste wedstrijd thuis tegen NEC in de basis gestaan, dan had hij al lang een aanbieding gehad! Nee ik ben niet een Looms aanhanger, mede omdat hij toevallig uit Almelo komt. Maar Mark heeft meer kunnen overtuigen dan Gaby. Dat zijn de feiten, ook dat Mark kan blijven zegt ook genoeg. Dat we er een linksback bij moeten hebben is mij ook duidelijk en het liefst één die nog beter is dan Mark Looms. En daar is men wel naar opzoek,let maar op!
00
Heracles95 18:32 21 mei 2012

berkvens komt niet zette hij op twitter. volgens hem komt hij niet omdat heracles al genoeg speleres heeft op die positie waar hij voetbalt.
00
Roy vak R 17:48 21 mei 2012

Robbert, volgens mij heeft niemand hier de benaming “goudhaantje” in de mond genomen….??
En als je dan toch realistisch wilt zijn, dan zul ook jij je vraagtekens hebben bij het handelen mbt de linksback positie toch ?
Wees eerlijk, Jallo heeft de wedstrijden die hij speelde ipv Mark Looms op die positie menigeen weten te overtuigen dat beter hij daar past dan Mark ?
Leuk hoor, dat Mark een echte Almeloer is en al die cliche’s van hij werkt hard, maar feit is dat de linksback positie de laatste 2/3 jaar steevast de zwakste schakel is of denk je dat menig tegenstander hem per ongeluk vogelvrij laat lopen…..
En als ik de reactie’s over dit onderwerp zo lees en hoor om mij heen, dan ben ik niet de enigste die er zo over denkt.
Waarom Jallo laten gaan en Looms een nieuw contract voorleggen, dit had beter andersom kunnen zijn…!
00
Robbert 17:27 21 mei 2012

Gelukkig hebben we onder de fans ook nog wat realisten. Gaby Jallo is een leuke linksback, maar laten we vooral niet denken dat we hier een goudhaantje laten lopen.
00
Andere Hans 12:56 21 mei 2012

Geen kritiek, geen commentaar, alleen dit:

Gaby jongen veel succes bij Willem II, het zij je van harte gegund.
00
Jan 10:43 21 mei 2012

@Hany
Precies, zo denk ik er ook over. De technische staf zal dit heus wel goed inschatten.
00
arie 23:39 20 mei 2012

Jammer jammer en nog eens jammer, om deze speler te laten lopen.
De technische staf is er drukker mee om jeugdige talentjes te halen voor de beloften.
Maar voor het eerste elftal hoi maar.
Ja in de laatste week van de transfer periode, worden er nog een paar afdankertjes gehaald,die elders nergens meer terecht kunnen.
Want het mag toch vooral geen geld kosten volgens.
00
Hany 22:29 20 mei 2012

Leuk voor hem. Denk dat Willem II een mooie stap voor hem is. Ik vind het voor Heracles te kort komen. Ik ben niet zo lyrisch over hem als iedereen is. Hij brengt aanvallend te weinig en is verdedigend redelijk tot matig. Ook als Jallo speelde kwamen de goals vooral van de linkerkant (vanuit Pasveer gezien).
00
eduard 21:50 20 mei 2012

FC Twente neemt afscheid van talenten

FC Twente heeft de samenwerking met vijf talenten uit het beloftenteam stopgezet. Het gaat om Sander van Aken, Mitch Stockentree, Tuomas Rannankari, Gladestony en Bryan Ottenhoff.
Bryan Ottenhoff kunnen we zeker gebruiken bij Heracles. (aktie)
00
Sjaak 19:36 20 mei 2012

Succes Gaby, bewijs ons dat je de eredivisie aankan!(ik denk van wel) heeft op mij een prima indruk gemaakt in de wedstrijden die hij meedeed. Scoorde echt geen 9ens maar haalde altijd een voldoende.
00
DenniS 19:23 20 mei 2012

als ik het intervieuw met Dario Vujicevic op heracles.nl terug luister, is er volgens mij een grote kans dat hij volgend seizoen hier speelt
00
Henkuh 18:46 20 mei 2012

De logica ervan is soms ver te zoeken….
Volgend jaar is ‘t “Hallo, ik ben Jallo !”
00
Mark 17:50 20 mei 2012

We hebben nog steeds een rechtsback nodig zou goed zijn als we timisela halen
00
thijsjuhk 16:43 20 mei 2012

Toch te gek eigenlijk dat zelfs slechtzienden nog zagen dat jallo moest blijven en hij gaat nu mooi naar willem II. Zou me niks verbazen dat hij daar naar 1 goed jaar naar een grotere club verkast. Willem II er aan verdient en heracles zoals zo vaak met niks overblijft. Ik gun het jallo van harte!
00
Roy vak R 16:38 20 mei 2012

Willem 2 heeft geen probleem meer voor de linksback positie, wij helaas nog steeds…!!!
00
rono 15:42 20 mei 2012

jammer, vind hem persoonlijk beter als looms op die plek
00