Tim Breukers heeft de overgang naar FC Twente niet bijster slim aangepakt. De verdediger liet bij monde weten zijn contract niet te verlengen en stuurde hier ook wel een formele brief voor naar Heracles. Echter, de brief was niet aangetekend verzonden. En laat dat nou net een voorwaarde zijn die is gesteld aan transfers.

Hiermee belandt hij dus in een zogeheten “Labyad-situatie”, die in een vergelijkbare situatie zit bij PSV. Het komt er in ieder geval op neer dat Tim Breukers wettelijk gezien nog steeds onder contract staat bij Heracles. FC Twente en Heracles hebben hier al wel over gesproken, maar zijn er nog niet uitgekomen.

Update, 25 mei
Het was eigenlijk gisteren al bekend, maar Tim Breukers, Heracles en FC Twente hebben de zaak uitgesproken. Tim Breukers zal zijn carriere toch “gewoon” vervolgen bij FC Twente.

Sponsoren

Reacties (48)

Reageer nu!