Olivier ter Horst speelt volgend seizoen voor Helmond Sport. De 23-jarige verdediger heeft voor drie jaar getekend in Helmond. Ter Horst was bij Heracles aanvoerder van het Beloftenteam en mocht enkele keren zijn opwachting maken in het eerste elftal.

Ter Horst is blij met de transfer naar de Jupiler League club: “Uit de gesprekken met Helmond Sport sprak veel vertrouwen en dat gaf me een heel goed gevoel. Vorig seizoen hebben ze ook nog eens goed gepresteerd en dat willen we komend seizoen natuurlijk weer bereiken. Ik zal er in ieder geval hard voor werken om samen met het elftal goede resultaten neer te zetten”.

Sponsoren

Reacties (2)

Reageer nu!
uggs laarzen den haag 02:24 15 december 2012

Someone necessarily assist to make significantly posts I’d state. This is the first time I frequented your website page and so far? I amazed with the analysis you made to create this particular publish incredible. Excellent activity!
00
Thom 10:57 11 juni 2012

Mooi dat de jongens die bij ons net de stap niet kunnen maken, wel ergens anders onderdak kunnen vinden.

Bewijst naar mijn mening toch ook dat Heracles als club naar een hoger niveau is gegroeid.
00