Heracles geniet nog steeds van de vakantie, maar op de achtergrond is de club druk bezig om de selectie weer op orde te krijgen voor komend seizoen. Het liefst natuurlijk voor de eerste training op maandag 2 juli. We weten echter allemaal dat dit niet realistisch is gezien het verleden.

Het bestuur is er van bewust dat er de nodige versterkingen bij moeten komen en richt zich daarom op specifieke posities in het elftal. Nico Jan Hoogma vertelt op de officiele website van de club dat er onder andere op defensief vlak wat bij moet komen. “Met name defensief zoeken we voor een aantal posities spelers. Een links- en een rechtsback en een linker centrale verdediger. Ook de positie van rechterspits moet worden ingevuld. En voor de breedte moet er nog een aantal jonge talenten bij, die in de Beloften hun minuten kunnen gaan maken. Natuurlijk zou ik onze selectie het liefst op maandag 2 juli bij de eerste training compleet hebben, maar tegelijkertijd weet ik dat dat niet gaat lukken. We hebben tot 1 september, als de transfermarkt sluit. Maar natuurlijk wordt er achter de schermen hard gewerkt aan onze selectie.”

Hoogma reageert verder op de mogelijke vertrekkende spelers als Willie Overtoom en Mark Looms. Voor Overtoom heeft er onlangs een buitenlandse club zich gemeld, maar heeft daarna niets meer van zich laten horen. Mark Looms krijgt nog de tijd om zich te bezinnen op zijn toekomst. De linksback heeft naast een aanbieding van Heracles ook een aanbieding van NAC ontvangen.

Sponsoren

Reacties (17)

Reageer nu!