Heracles geniet nog steeds van de vakantie, maar op de achtergrond is de club druk bezig om de selectie weer op orde te krijgen voor komend seizoen. Het liefst natuurlijk voor de eerste training op maandag 2 juli. We weten echter allemaal dat dit niet realistisch is gezien het verleden.

Het bestuur is er van bewust dat er de nodige versterkingen bij moeten komen en richt zich daarom op specifieke posities in het elftal. Nico Jan Hoogma vertelt op de officiele website van de club dat er onder andere op defensief vlak wat bij moet komen. “Met name defensief zoeken we voor een aantal posities spelers. Een links- en een rechtsback en een linker centrale verdediger. Ook de positie van rechterspits moet worden ingevuld. En voor de breedte moet er nog een aantal jonge talenten bij, die in de Beloften hun minuten kunnen gaan maken. Natuurlijk zou ik onze selectie het liefst op maandag 2 juli bij de eerste training compleet hebben, maar tegelijkertijd weet ik dat dat niet gaat lukken. We hebben tot 1 september, als de transfermarkt sluit. Maar natuurlijk wordt er achter de schermen hard gewerkt aan onze selectie.”

Hoogma reageert verder op de mogelijke vertrekkende spelers als Willie Overtoom en Mark Looms. Voor Overtoom heeft er onlangs een buitenlandse club zich gemeld, maar heeft daarna niets meer van zich laten horen. Mark Looms krijgt nog de tijd om zich te bezinnen op zijn toekomst. De linksback heeft naast een aanbieding van Heracles ook een aanbieding van NAC ontvangen.

Sponsoren

Reacties (17)

Reageer nu!
goedkope uggs donkerblauw 00:39 13 december 2012

Fantastic issues altogether, you just gained brand new|a new} reader. What might you suggest in regards to your submit that you just made some days in the past? Any positive?
00
uggs kopen 12:18 7 december 2012

You could certainly see your enthusiasm within the paintings you write. The sector hopes for even more passionate writers like you who are not afraid to mention how they believe. At all times go after your heart.
00
Johan 12:21 27 juni 2012

Is oudgediende Emmanuel Boakye geen goede optie voor de rechtsbackpositie? Ik was altijd een grote fan van hem. Hij is hier volgens mij weggegaan vanwege een conflict, maar iedereen verdient toch een tweede kans? Hij is momenteel clubloos. Wellicht is eerst een proefperiode een optie?
00
David 16:10 24 juni 2012

Heracles gefeliciteerd met Jeroen Veldmate. Veldmate heeft hier de hele jeugd doorlopen, vind het een goede speler. Om meer aan spelen toe te komen is hij vertrokken naar Sparta waar hij het goed heeft gedaan. defensief zeer sobere verdediger, en bij corners heeft die regelmatig zijn doelpuntje meegepikt bij Sparta.

Wij hadden de mogelijkheid om hem terug te halen, maar vroeg te veel bedenktijd. Heerenveen wilde hem ook halen, maar Veldmate was te duur voor Heerenveen.

Ik wens jullie veel succes met Veldmate, zijn vader is hier Technisch directeur..
Tot komend seizoen..
00
Manon 15:29 24 juni 2012

Inmiddels is er met Sparta een overeenstemming bereikt over Jeroen Veldmate.
Hij is een jonge, talentvolle linksbenige centrale verdediger.
Vorig jaar als centrale verdediger 6 goals gemaakt in 32 wedstrijden.
Heeft Heracles toch clubs als Groningen, Heerenveen en AZ afgetroefd.
00
yyy 15:27 24 juni 2012

Sparta Rotterdam heeft een akkoord bereikt met Heracles Almelo over de transfer van Jeroen Veldmate, weet VoetbalPrimeur. De Almeloërs moeten nog wel overeenstemming bereiken met de speler zelf.

De jonge verdediger, die ook in verband gebracht werd met FC Groningen, sc Heerenveen en AZ, gaat komende week met de club uit Almelo om de tafel zitten om te praten over zijn persoonlijke eisen. Als dat geen problemen oplevert, zal de transfer snel afgerond worden.

Veldmate wordt al langer in verband gebracht met een transfer naar de Eredivisie. Heracles Almelo wist in tegenstelling tot de andere clubs echter wel overeenstemming te bereiken met Sparta Rotterdam over de te betalen transfersom.

De naderende komst van Veldmate betekent goed nieuws voor Heracles. De club raakt met Birger Maertens en Antoine van der Linden immers twee centrale verdedigers kwijt. Veldmate zal een centraal duo gaan vormen met Ben Rienstra.
00
Herman 15:26 24 juni 2012

Jeroen Veldmate van Sparta naar Heracles, aldus Voetbalprimeur
00
Sjaak beijlaard 16:42 23 juni 2012

Tenminste… gelul… Dat weet je natuurlijk nooit. Maar wel als je de informatie uit het artikel van HvH haalt.
00
Sjaak beijlaard 16:41 23 juni 2012

Heraclesfan, dit heeft voetbalzone verkeerd geinterpreteerd. Dit is een typisch voorbeeld van hoe een gerucht zijn eigen leven gaat leiden.. Die mensen van voetbalzone kunnen schijnbaar niet lezen… Het gerucht dat Overtoom in de belanstelling staat van die Poolse topclub is gelul. Gerucht 1 is dat Overtoom in de belangstelling staat van een bundesliga-club. Gerucht 2 is dat Heracles belangstelling heeft voor Kew “saxofoon” Jaliens!
00
HeraclesFan 16:17 23 juni 2012

Willie Overtoom in de belangstelling van een nog onbekende Duitse club en Wisla Krakow, als hij naar Krakow gaat gaat waarschijnlijk Jaliens (oud AZ speler) naar Heracles!
00
ilonk 12:38 22 juni 2012

@henk. Hoogma heeft aangegeven dat ze voor de eerste training de selectie niet rond hebben dan weet je dat nu. Hoogma en smit zitten nu in ghana samen met quansah dus nu zijn ze nergens mee bezig qua contracten tekenen. Ze zijn wel met spelers bezig.
00
henk 10:26 22 juni 2012

ik weet dat het altijd lang duurd bij ons cluppie,maar we hebben nog 4 spelers voor de basis nodig(vooral achterin) en 3 voor de breedte.begin toch weer een beetje ongeduldig te worden,zon tien dagen voor de eerste training.
00
almelo 13:42 21 juni 2012

overtoom voor 2,7 naar duitsland(hoi hoi) en jaliens naar almelo?zie svheracles.
00
cewi 13:19 20 juni 2012

Gerco Stulen is veel te druk met het nieuwe kunstgras !
00
poedel 12:51 20 juni 2012

hey

ik hoorde dat gerco stulle ook transfervrij is? hem om de rechterkant zetten misschien.
een welkome versterking d8 ik zo!
tis maar een tip

pssst hahahaha
00
smokey 09:41 20 juni 2012

reza ghoochannejhad als rechts buiten en timisela rechtsback halen zijn goede spelers voor ons
00
JHagenstein 07:58 20 juni 2012

Ik verwacht toch minimaal 7 spelers.

Wanneer onze beste speler vertrekt, Overtoom moet er een goede speler terug komen, Alberg is minder op dit moment, maar kan misschien wel doorgroeien naar het niveau van Willie. Bart van Hintum van Zwolle voor de linksback plaats, die kan dan mooi rouleren met Jason Davidson. Een linkercentrale verdediger zal ook uit de Jupiler league komen, Mark Veldmate zou heel mooi zijn. Misschien kunnen ze proberen Ragnar Klavan terug te halen? 2 linksbacks zijn er nodig, Leon van Dijk kan het gewoon niet aan, kwalitatief één van de mindere in onze selectie. Misschien Lamey terug halen? Daarbij nog Khalid Karami van Go Ahead Eagles. Rechterspits? Waarom niet Luis Pedro de kans geven? Misschien Antonia of El Hassnoui, van De Graafschap die voor weinig mag gaan.
00