Heracles Almelo en Sparta zijn het op een paar kleine puntje na eens over een overgang van Jeroen Veldmate naar Almelo. De 23-jarige verdediger moet er zelf nog wel uit komen met Heracles.

“De laatste puntjes moeten nog wel op de i worden gezet”, zegt de technisch directeur van Sparta tegen RTV Rijnmond. Veldmate heeft op het Kasteel een verbintenis die hem tot 2013 verbindt aan de Rotterdammers, maar het lijkt erop dat hij dat contract niet uitdient. De jonge verdediger, die ook in verband gebracht werd met FC Groningen, sc Heerenveen en AZ, gaat komende week met de club uit Almelo om de tafel zitten om te praten over zijn persoonlijke eisen. Als dat geen problemen oplevert, zal de transfer snel afgerond worden.

Heracles wist in tegenstelling tot de overige clubs wel tot een overeenstemming te komen over de transfersom. Veldmate moet in Almelo Antoine van der Linden opvolgen en zal een duo gaan vormen met Ben Rienstra.

Sponsoren

Reacties (38)

Reageer nu!
goedkope uggs 14:40 10 december 2012

I’ve been surfing online more than three hours nowadays, yet I never discovered any attention-grabbing article like yours. It’s lovely price sufficient for me. In my view, if all web owners and bloggers made good content as you did, the internet shall be much more helpful than ever before.
00
Thijsjuhk 16:38 26 juni 2012

in de winterstop had ik nog gezegt dat heracles hem aan moest trekken. Leuk om te zien dat uiteindelijk heracles het ook nog doet. Geeft toch wel een beetje weer dat je dan als supporter in de zelfde richting denkt als de club
00
Ruud Elbers 15:57 26 juni 2012

Hopppaaaa die is binnen. Geweldig!
00
RichardVDT 15:56 26 juni 2012

jajaja hij is binnen. Heracles top gedaan man. Jeroen Veldmate heeft voor 3 jaar getekent.
00
Romano 15:56 26 juni 2012

en op de site:
Jeroen Veldmate voor drie jaar naar Heracles Almelo – 26-06-2012
Heracles Almelo heeft met Jeroen Veldmate en Sparta Rotterdam overeenstemming bereikt over een transfer naar Almelo. De 23-jarige verdediger tekent voor drie seizoenen in het Polman Stadion. “Jeroen is een linksbenige centrale verdediger die ook voetballend veel kwaliteit heeft”, aldus directeur Nico-Jan Hoogma. “Hij is een groot talent in wie wij toekomst zien.” Veldmate genoot zijn opleiding bij FC Groningen en speelde ook voor Helmond Sport. Het afgelopen seizoen kwam hij uit voor Sparta Rotterdam. Tot nu toe speelde Veldmate 74 duels in het betaalde voetbal waarin hij 10 keer doel trof.

De hoofdpersoon zelf is blij met zijn overgang: “Vanaf het begin had ik al een heel goed gevoel bij Heracles Almelo. Als je kijkt naar de club en de speelwijze, dat past bij mij. Ik ken natuurlijk een aantal jongens en Mark-Jan Fledderus (oud speler van Heracles Almelo, red.) is een vriend van mij. Ik heb hem uitgebreid aan de telefoon gehad en hij bevestigde het beeld dat ik al van de club had: gemoedelijk, normaal doen en ruimte om je te ontwikkelen. Gisteren heb ik met voorzitter Jan Smit, directeur Nico-Jan Hoogma, trainer Peter Bosz en assistent-trainer Hendrie Krüzen gesproken. In die gesprekken werd het goede gevoel bevestigd, dat werd eigenlijk nóg beter. Ik ben blij met Heracles Almelo en ik heb er zin in!”

Jeroen Veldmate wordt later deze week medisch gekeurd.
00
Romano 15:55 26 juni 2012

de officeele heracles twitteracount: Jeroen Veldmate (23) speelt de komende drie jaar voor Heracles Almelo. De verdediger komt over van Sparta Rotterdam.
00
Willem 11:15 26 juni 2012

Heracles Almelo onderneemt een poging om Kew Jaliens terug naar de Eredivisie te halen. Heracles denkt dat de verdediger van Wisla Kraków de broodnodige ervaring aan de selectie kan toevoegen.

Dat meldt TC/Tubantia. De 34-jarige Jaliens zou bij Heracles de rol van routinier Antoine van der Linden moeten overnemen, die geen nieuw contract kreeg aangeboden. Heracles zal met Wisla moeten onderhandelen over de komst van Jaliens, die in Polen een doorlopend contract heeft.

Heracles werkt ook nog altijd aan de komst van Sparta Rotterdam-verdediger Jeroen Veldmate. Sparta accepteerde al een Heracles-bod op de mandekker, maar Veldmate heeft nog geen beslissing over zijn toekomst genomen.
00
Martijn 11:02 26 juni 2012

@Ilonk,

Ik denk niet dat Ben een linie naar voren gaat, daar hebben we immers genoeg mensen, dus hij zal op de plek van Tim Breukers gaan spelen en dan rienstra en veldmate ernaast en davidson linksback. Al zie ik davidson liever centraal. Had eigenlijk verwacht dat te wierik ook meer minuten ging krijgen.
00
ilonk 10:55 26 juni 2012

En op voetbalprimeur staat nu dat ze naast veldmate dus ook jaliens proberen weg te halen bij wisla om meer ervaring te krijgen. hij moet de rol van antoine over nemen. zou hij dan op de plek van breukers komen of rechtscentraal dat ben een linie naar voren kan. Mocht het allebei lukken gaat het goed met de verdediging.
00
Romano 10:25 26 juni 2012

Maar Jeroen is natuurlijk een erg goede CV, een die op z’n 23e al aanvoerder van sparta is, en bij het Rotterdamse publiek erg gelieft is, stond ook vorig jaar nog enigszins in de belangstelling van feyenoord.. dus dit is zeker een jongen die goed genoeg is voor de basis
00
Romano 10:22 26 juni 2012

z’n broer mark veldmate, is geen toevoegende waarde hoor, stelt niet zoveel voor..
00
Jeroen 09:33 26 juni 2012

Max, die broer kan er niet zoveel van..
00
Max 01:08 26 juni 2012

Gelijk zijn broer Mark ophalen als rechter aanvaller!
00
Henkuh 22:14 25 juni 2012

@Robbert

Denk omdat Duarte hier speelt weleens bepalend zou kunnen zijn !
00
Robbert 21:58 25 juni 2012

Ilonk: Hij zou een uitzondering op de regel zijn als hij niet voor het geld kiest. En vergeet vooral de invloed van zijn zaakwaarnemer niet. Deze heren(vaak zijn het mannen) hebben meestal lak aan het feit waar hun pupil meer speelminuten krijgt, die hebben één belang: “waar kan ik mijn hoogste transfer fee binnen halen”. Geldwolven zijn het!
00
ilonk 21:49 25 juni 2012

@robbert. Moet jij altijd negatief zijn. Hij kan naar heerenveen, maar voegt er aan toe dat hij niet voor het geld gaat, maar aan zoveel mogelijk spelen. Daarbij wil heerenveen het transferbedrag niet betalen, omdat zij het te duur vinden. Zou het niet een keer kunnen zijn dat er een speler is die niet voor geld kiest, maar voor veel speeltijd pfff.
00
Robbert 21:25 25 juni 2012

Hoezo “dit is nummer 1″……heeft hij al getekend dan! Neen, dus deze opmerking is veel te voorbarig.
00
HeraclesFan 21:13 25 juni 2012

Dat is nummer 1, maar er moeten nog aardig wat spelers bij komen wil Heracles het grote gat van alle verloren spelers dit jaar vullen!
00
Robbert 21:01 25 juni 2012

@ilonk als Heerenveen, Groningen en Az hem echt willen hebben dan zijn we kansloos! Ook deze speler gaat voor het geld,en de genoemde clubs hebben nu eenmaal meer geld in kas.

Als deze speler voor zijn ontwikkeling gaat en echt speelminuten wil maken, kan hij het best naar ons komen.

Van Duarte was het vooraf gewoon duidelijk dat we een topper in spé zouden binnenhalen. Duarte heeft vanaf de jeugd al in vertegenwoordigde teams gespeeld. Dat kunnen we van deze Veldmate niet zeggen.
00
ilonk 20:36 25 juni 2012

@robbert. De sparta fans zeiden over duarte ook dat ze blij waren dat hij wegging. Letterlijk: grote strik erom en weg ermee luie speler. En waarom wil az en heerenveen en groningen hem ook hebben.
00
Robbert 20:10 25 juni 2012

Dat het een groot talent is moet ik nog zien. Vanuit het Sparta kamp zijn de meningen aardig verdeeld. De een heeft er geen moeite mee dat hij vertrekt, de anders vindt het heel jammer omdat hij eredivisie waardig zou zijn. Laten we niet al te vroeg juichen, hij is nog niet binnen en ik moet nog zien of het een verbetering is tov wat we hadden.
00
jan 18:10 25 juni 2012

goed gedaan groot talent gefeliciteerd
00
Sjarrel 17:00 25 juni 2012

Is die Lorenzo Davids geen mooie backup voor Kwame?
00
Sjaak beijlaard 12:06 25 juni 2012

Offtopic: Duarte in de belangstelling van PSV?
00
Henkuh 07:37 25 juni 2012

“Verkoop de huid niet voordat de beer geschoten is” oftewel het is nog niet (helemaal) beklonken. Welliocht dat Duarte er wat invloed op uit kan oefenen !
00
hans 22:43 24 juni 2012

Jaliens heeft niets met veldmate te maken.jaloers komt als rechtsback en veldmate als linker centrale verdediger.zou een geweldige aankoop zijn
00
thijsjuhk 21:58 24 juni 2012

Veldmate is als alternatief gekomen voor jaliens. Schijnt dat jaliens niet was op komen dagen voor een gesprek en smit gelijk totally pissed of was.
00
RichardVDT 21:40 24 juni 2012

de aanval van vorrige bericht is verkeerd ik zou zelf armenteros gouriye en pedro doen. en dan gewoon goede wissels halen.
00
RichardVDT 21:39 24 juni 2012

Zou mooi zijn als hij komt hebben we een talentvolle verdediging ?(tewierik) Rienstra Veldmate Davidson. en dan het middenveld Quansah Duarte en dan veijnoviv/Bruns ik hoop zelf dat het Bruns wordt. en dan de aanval moet maar flink versterkt worden. Armenteros moet 2 goede flank spelers hebben en waarom niet everton er uit halen en luis pedro erin zetten en rechtvoor moet gewoon een goede talentvolle voetballer komen
00
hsupporters 21:25 24 juni 2012

Dat Heracles voor een speler een vergoeding betaald zegt voldoende.
00
ALBW 19:44 24 juni 2012

Lijkt me een mooie aanwinst! Ben benieuwd. Toch hoop ik nog op wat ervaring erbij in de achterhoede. Dat kan een groot verschil maken.
00
hans 19:37 24 juni 2012

Aanvoerder en beste speler van sparta.zou prachtig zijn.
00
Katskickn 19:28 24 juni 2012

Al behoorlijk wat ervaring bij Gronongen op gedaan (huurling) neem ik aan?

Mooi talentvol centraal duo heb je dan, hopen dat het rond komt.
00
harry 18:42 24 juni 2012

goeie voetballer en zeker een aamwinst
00
Damy 18:41 24 juni 2012

Ben benieuwd. Lijkt me een talentvolle speler aangezien meerdere clubs deze wouden hebben. Met een verkoop van Overtoom kunnen we Jaliens ophalen. Dan hebben we een mooi centraal duo. Een opvolger voor Overtoom zou ik zo niet weten. Marko kan op zijn positie en ik denk dat we die Vujicevic kopen en dat het middenveld met kwame achterin en duarte en marko op het middenveld komen te staan.

Het middenveld ziet er dan goed uit. Dan de aanval nog. daar moet zeker een echte killer bij komen. Wanneer we dat voor elkaar krijgen en alleen Overtoom wordt verkocht hebben we een ontzettend sterk team voor eredivisie begrippen en zie ik ons minimaal in het linkerrijtje eindigen.
00
Jan 17:58 24 juni 2012

Eerst nog overeenstemming met de speler zelf zien te krijgen. Zeker een talent, goede zaak als dit gaat lukken. En hopen dat hij er direct net zo staat als Ben Rienstra het afgelopen seizoen.
00
pommie 17:35 24 juni 2012

Laten we niet te vroeg juichen, maar als dit rond komt is dit een geweldige slag die door Heracles gewonnen wordt. Groot talent.
00
Gerrit 17:33 24 juni 2012

Ik zie in elk nieuwsbericht dat hij 21 is, maar hij is 23.
00