Heracles Almelo en Sparta zijn het op een paar kleine puntje na eens over een overgang van Jeroen Veldmate naar Almelo. De 23-jarige verdediger moet er zelf nog wel uit komen met Heracles.

“De laatste puntjes moeten nog wel op de i worden gezet”, zegt de technisch directeur van Sparta tegen RTV Rijnmond. Veldmate heeft op het Kasteel een verbintenis die hem tot 2013 verbindt aan de Rotterdammers, maar het lijkt erop dat hij dat contract niet uitdient. De jonge verdediger, die ook in verband gebracht werd met FC Groningen, sc Heerenveen en AZ, gaat komende week met de club uit Almelo om de tafel zitten om te praten over zijn persoonlijke eisen. Als dat geen problemen oplevert, zal de transfer snel afgerond worden.

Heracles wist in tegenstelling tot de overige clubs wel tot een overeenstemming te komen over de transfersom. Veldmate moet in Almelo Antoine van der Linden opvolgen en zal een duo gaan vormen met Ben Rienstra.

Sponsoren

Reacties (38)

Reageer nu!