Komende maandag begint de selectie van Heracles aan de eerste training in aanloop naar het nieuwe seizoen. In de ochtend wordt er eerst in de sportschool getraind en ‘s middags om 14:15 uur wordt de eerste veldtraining afgewerkt op de velden van La Premiere. Ook zullen er twee spelers op proef zijn die zich mogen bewijzen de komende week.

Het gaat om de Oostenrijker Andreas Dober en Christian Dorda, hij heeft de Duitse en Poolse nationaliteit. Andreas Dober is een 26-jarige rechtsback die tussen 2003 en 2011 uitkwam voor Rapid Wien. Afgelopen seizoen speelde hij een divisie lager, bij TSV Hartberg. Christian Dorda is een 23-jarige linksback. Hij speelde tussen 2005 en 2011 in de jeugd- en Beloftenteams van Borussia Mönchengladbach. Dorda stond afgelopen jaar onder contract bij SpVgg Greuther Fürth. “Deze twee spelers zullen sowieso de eerste week van de voorbereiding op proef bij ons meedraaien”, aldus directeur Nico-Jan Hoogma. “Ze zijn via ons Duitse netwerk bij ons aangegeven en we geven ze de kans om zich te bewijzen.”

Alleen Willie Overtoom ontbreekt volgende week nog op de training. De middenvelder sluit een week later aan omdat hij laat in juni nog met Kameroen speelde.

Sponsoren

Reacties (11)

Reageer nu!
RemonHAFC 09:58 4 juli 2012

Die Alexandar Prijovic lijkt me een goede versterking als je dit ziet:
00
willem 22:29 3 juli 2012

Heracles Almelo zou de 22-jarige spits Aleksander Prijovic de komende week op proef hebben, zo meldt een supportersaccount op Twitter. De Zwitser werd door enkele fans gefotografeerd en na wat onderzoek, bleken naam en foto overeen te komen.

Prijovic speelt sinds twee seizoenen voor het Zwitserse FC Sion, dat hem afgelopen seizoen uitleende aan FC Lausanne-Sport. De spits kwam ook nog uit voor onder anderen Parma en Derby County, maar brak nooit door. Erg productief lijkt hij niet, in 66 wedstrijden opgeteld van alle werkgevers scoorde Prijovic acht keer.

Op de training van de ploeg uit Almelo waren nog meer proefspelers te zien. Christian Dorda, Cendrino Misidjan en Dario Vujicevic trainen mee met de ploeg van trainer Peter Bosz. Andreas Dober is nog niet hersteld van zijn griepvirus.

Lees verder: http://www.soccernews.nl/news/160792/Heracles_heeft_moeilijk_scorende_spits_op_proef#ixzz1zaqy4A5w
00
Mark 14:57 3 juli 2012

op twitter meldt @heraclieden dat er nog een duitse spits op proef is. Gaat om Alexand P., fysieke sterke spits.. ben benieuwd, maakte goede indruk op de training
00
Truus 21:13 30 juni 2012

@Tom,alle 3 afgekeurd,horen dus ook bij die 95%.
00
Tom 16:36 30 juni 2012

Ons Duits netwerk bestaat uit Michalke? Hij is best waardevol geweest en is dit nog steeds ondanks dat hij maar 2 jaar bij ons gespeeld heeft, vaak geblesseerd geweest.
Dorda is van origine een linkshalf maar kan ook linksback spelen, wat dus inhoudt dat hij veel zal opkomen, dit is toch wel een beetje speelstijl wat Heracles aan wil houden. Zal mij benieuwen wie gaat tekenen of wie er een weekje langer op proef mag blijven. In een week kan je niet echt iemand beoordelen.
Zijn er trouwens nog meer proefspelers maandag? Voor de zomerstop had Heracles nog 3 overgebleven proefspelers, deze zouden na de zomerstop toch weer aansluiten?
00
Truus 21:00 29 juni 2012

@smokey,dat was in 2010,hij doet nu weer gewoon mee.Die 80%,is nu weer??
00
Ugur 19:37 29 juni 2012

Het bestuur is wel goed bezig dit jaar zeg! Eerst verjonging in het elftal en nu onze zwakte in de verdediging opvullen. Iedereen had onze spel door omdat we al jaren met hetzelfde elftal spelen, maar nu komen er genoeg nieuwe spelers bij waardoor wij nog wel eens kunnen verrassen! Als wij dit jaar de verdediging goed hebben staan zie ik ons in de subtop eindigen, want elk jaar is toch onze verdediging het grootste probleem
00
smokey 18:15 29 juni 2012

Christian Dorda is een linker middenvelder
lang geblesseerd geweest aan knie (afgescheurde kniepees)
staat op website greuther furth
00
Robbert 17:47 29 juni 2012

Proefspelers beste mensen!!!!!!! De afgelopen jaren heeft Heracles laten zien dat 95% van deze proefspelers zonder contract naar huis kunnen! Zullen dit dan twee voltreffers zijn?
00
hsupporters 16:17 29 juni 2012

Toch altijd weer knap waar de scouting van Heracles de spelers weer weten te vinden.
00
Thijsjuhk 14:07 29 juni 2012

Die dober zou zo maar eens een verrassing kunnen worden. En tja die dobra ken ik niet echt. Dober heb ik wel drie keer zien spelen.
00