Komende maandag begint de selectie van Heracles aan de eerste training in aanloop naar het nieuwe seizoen. In de ochtend wordt er eerst in de sportschool getraind en ‘s middags om 14:15 uur wordt de eerste veldtraining afgewerkt op de velden van La Premiere. Ook zullen er twee spelers op proef zijn die zich mogen bewijzen de komende week.

Het gaat om de Oostenrijker Andreas Dober en Christian Dorda, hij heeft de Duitse en Poolse nationaliteit. Andreas Dober is een 26-jarige rechtsback die tussen 2003 en 2011 uitkwam voor Rapid Wien. Afgelopen seizoen speelde hij een divisie lager, bij TSV Hartberg. Christian Dorda is een 23-jarige linksback. Hij speelde tussen 2005 en 2011 in de jeugd- en Beloftenteams van Borussia Mönchengladbach. Dorda stond afgelopen jaar onder contract bij SpVgg Greuther Fürth. “Deze twee spelers zullen sowieso de eerste week van de voorbereiding op proef bij ons meedraaien”, aldus directeur Nico-Jan Hoogma. “Ze zijn via ons Duitse netwerk bij ons aangegeven en we geven ze de kans om zich te bewijzen.”

Alleen Willie Overtoom ontbreekt volgende week nog op de training. De middenvelder sluit een week later aan omdat hij laat in juni nog met Kameroen speelde.

Sponsoren

Reacties (11)

Reageer nu!