Maandagmiddag werkte de selectie van Heracles Almelo zijn eerste veldtraining af op de velden van La Première van het seizoen 2012-2013. Onder toeziend oog van vele supporters trainden de nieuwelingen Jeroen Veldmate, Brian van Loo en Renze Fij voor het eerst mee.

Naast dit drietal waren er ook twee testspelers aanwezig. Christian Dorda en Cendrino Misidjan trainen de komende week mee in Almelo en mogen strijden om een contract. De zieke Andreas Dober was nog niet aanwezig en zal mogelijk in de loop van de week aansluiten. Een andere grote afwezige was Marko Vejinovic. De spelmaker is nog niet volledig hersteld van een knieblessure en volgt een apart programma. Coach Peter Bosz: ,,Het gaat goed met Marco. Hij is de hele vakantie behandeld en gaat met sprongen vooruit. Maar hij moet helemaal fit zijn en echt niets meer voelen aan die knie. Dat is nog niet het geval. De spieren rond het gewricht zijn nog niet sterk genoeg. We denken dat hij nog drie weken nodig heeft.”

Zie hieronder een impressie van de eerste training van het seizoen 2012-2013….

Sponsoren

Reacties (7)

Reageer nu!