De proefperiode voor Cendrino Misidjan en Christian Dorda is verlengd. Beide verdedigers waren afgelopen week op proef en speelden beiden een helft in de oefenwedstrijd tegen Den Ham die met 11-0 werd gewonnen. Misidjan en Dorda zullen zich dus na dit weekend weer melden bij Heracles.

Ook was er tegen Den Ham een andere proefspeler aanwezig die in de tweede helft in het veld kwam wiens naam niet bekend gemaakt mocht worden van zijn zaakwaarnemer. Deze proefspeler hoeft niet terug te komen. Volgens Nico-Jan Hoogma een prima speler, maar past niet bij de speelwijze van Heracles.

Sponsoren

Reacties (11)

Reageer nu!
replica sunglasses 12:31 19 januari 2013

Thank you for the sensible critique. Me and my neighbor were just preparing to do some research on this. We got a grab a book from our area library but I think I learned more from this post. I’m very glad to see such wonderful info being shared freely out there.
00
Henkuh 10:49 12 juli 2012

wellicht offtopic, maaruh Lukoki (Ajax) in beeld bij heracles !! Armenteros weg ??
00
Jan 14:52 10 juli 2012

Dorda inmiddels ook een contract aangeboden(voetbalprimeur)
00
eduard 16:44 8 juli 2012

Ja , rob freind zou wat zijn, maar is veel te duur geworden lijkt mij. Precies een speler die Heracles mist. Deze man levert Heracles heel wat punten op.
00
hsupporter 15:39 8 juli 2012

Armenteros heeft zeker concurrentie nodig om te presteren, en beter te worden.
Hij is sterk in 1 tegen 1 situatie met een man in zijn rug maar voor de rest heeft hij veel te weinig laten zien.Een heel slecht jaar heeft hij gehad en dat is al voldoende redenen om verder te kijken.Doe je dat niet als Heracles zijnde dan schaad jij je eigen club.
00
joel 14:40 8 juli 2012

Andreas Dober heb ik nog helemaal niet op proef gezien weet iemand meer ??
00
jeroen 12:11 8 juli 2012

Daarnaast wilt armenteros veel te veel zelf doen!
00
Robbert 10:53 8 juli 2012

We moeten niet doen alsof Armenteros niet balvast is. Ik vind Armenteros zeker een speler die je de bal kunt inspelen als hij met een verdediger in zijn nek zit. Dat doet hij heel goed, het enige is dat hij als spits veel te weinig scoord. Dat weet onze technische staf ook daarom wordt er ook naar een rechtsbuiten gezocht en niet naar een centrumspits.

Het kan zijn dat deze onbekende spits Heracles gewoon is aangeboden en dat de club zijn promo filmpje heeft gezien en gezegd kom maar langs je mag meetrainen en in een oefenpotje laten zien wat je kunt. Als het een topper was geweest en de prijs was gunstig, dan had hij kunnen blijven. alleen als stand-in voor Armenteros. Ik denk dat we helemaal geen spits zoeken.
00
Joris Pol 09:05 8 juli 2012

Dorda speelde goed in de eerste helft. Misidjan was ook niet slecht. De aanvaller kwam inderdaad te kort. Te weinig techniek en handelings snelheid. Verder maakte de nieuwe spelers een goede indruk. Dus ik heb vertrouwen in het nieuwe seizoen. Zou wel mooi zijn, als ze nog verder zoeken naar een balvaste sterke spits. Een type Rob Freind, Dost, Plet is wel welkom.
00
Robin 03:19 8 juli 2012

Is die speler waarvan de naam niet bekend mocht worden nummer 35 toevallig???
00
R. 22:12 7 juli 2012

Schalk van NAC geen leuke aanvaller voor ons?
00