Heracles heeft Christian Dorda voor twee seizoenen vastgelegd. De verdediger was de laatste twee weken op proef en heeft daarmee de technische staf overtuigt van zijn kwaliteiten.

De 23-jarige verdediger is de beoogde opvolger van Mark Looms. “Christian is een goed voetballende linksback die op meerdere posities uit de voeten kan. Hij is opgegroeid in het Duitse voetbal, maar is in zijn manier van spelen eigenlijk een Nederlander.” Aldus Nico jan Hoogma op heracles.nl. Dorda zelf is heel blij met de overeenkomst. “Ik ben heel blij dat ik na deze stage een contract heb gekregen en ik heb veel zin in de komende jaren bij Heracles Almelo.” Zo laat hij weten op diezelfde website.

Heracles is dus druk aan het shoppen geslagen. Normaliter wordt er gewacht tot de transferdeadline, maar dit seizoen lijkt de selectie al in juli rond. Eerder werden al Milano Koenders, Dragan Paljic, Jeroen Veldmate en Dario Vujicevic vastgelegd. Bovendien lopen er nog steeds twee proefspelers rond: Thomas Konrad en Adriano Grimaldi.

De stage zit er voor Cendrino Misidjan op. Hij werd niet goed genoeg bevonden.

Sponsoren

Reacties (51)

Reageer nu!