Hij is weer terug van weggeweest! De HAFC.nl manager, voor velen van hier bekend als de HAFC voetbalpoules! Het is vanaf nu weer mogelijk om de wedstrijden van het komende seizoen te voorspellen en hierbij maak je kans op leuke prijzen! Welke prijzen dit zijn, is afhankelijk van de deelname. Om mee te doen dien je je eerst te registeren indien je nog geen registreerde gebruiker bent op deze site. Registratie is natuurlijk gratis.

Diegenen die vorig seizoen meededen met de HAFC.nl Manager kunnen gelijk de voorspellingen invullen bij het kopje ‘HAFC Manager’ in het menu boven in. Je moet hiervoor wel ingelogd zijn uiteraard. Afgelopen seizoen werd ‘Spook’ de winnaar van de HAFC.nl Manager en won een gesigneerd thuisshirt van Heracles Almelo. Wie gaat hem dit seizoen overtreffen? In de vorige editie bleef het spannend tot het einde in de top van het klassement.

Klik hier om je direct te registreren voor deelname aan de HAFC.nl Manager!

Sponsoren

Reacties (0)

Reageer nu!