Heracles Almelo heeft vanmiddag zijn tweede oefenwedstrijd in de voorbereiding ook met dubbele cijfers weten af te sluiten. Op het sportpark van AVC Heracles werd het 14-0 tegen de Almelose Selectie. Bij rust was de stand van 7-0 voor de ploeg van Peter Bosz al bereikt. Ruim 2.000 mensen waren toeschouwer bij dit oefenduel.

In de eerste helft begon Heracles met proefspeler Adriano Grimaldi in de spits. De Heraclieden kwamen al snel op voorsprong door een kopbal van Mike te Wierik. De Heraclieden hadden weinig moeite met de tegenstander, waardoor de stand snel opliep. Adriano Grimaldi en Thomas Bruns scoorden er twee in de eerste helft en daarnaast scoorden Lerin Duarte en Ninos Gouriye nog voor de rust.

In de tweede helft kwam er een totaal ander elftal het veld in. Kwame Quansah was de eerste die het net vond met een mooie omhaal zorgde hij voor de 8-0. De Almelose Selectie kon weinig tegenstand bieden met HAFC.nl man Matthijs Hondebrink in de gelederen. Luis Pedro schroefde de score op naar 9-0 en 10-0. Daarna scoorde Dario Vujicevic de 11-0. Vujicevic moest daarna wel het veld verlaten met een hamstring/liesblessure.  De 12-0 was een mooie knal van Everton Ramos da Silva en de twee laatste doelpunten kwamen op naam van Willie Overtoom en Thomas Bruns, die hierdoor zijn derde doelpunt van de middag maakte.

Opstelling eerste helft: Fij, Van Dijk, Te Wierik, Davidson, Dorda, Duarte, Bruns, Belterman, Gouriye, Grimaldi, Van Mieghem.

Opstelling tweede helft: Van Loo, Koenders, Rienstra, Veldmate, Paljic, Quansah, Overtoom, Duarte, Pedro, Vujicevic, Everton.

 

Sponsoren

Reacties (15)

Reageer nu!