Heracles krijgt komend seizoen de beschikking over Geoffrey Castillion. Dat zegt De Telegraaf vandaag. Hij zal voor één seizoen gehuurd worden van Ajax.

Vorig seizoen kwam de 21-jarige aanvaller uit voor RKC Waalwijk om meer speelminuten te maken. Hij ging er ook vanuit dat hij dit seizoen een kans kreeg in het eerste van Ajax. Frank de Boer besloot echter dat hij bij Jong Ajax kon aansluiten. Mede door blessureleed kwam zijn talent nooit helemaal uit de verf, want hij goldt jarenlang als een grote belofte bij Ajax.

Hij scoorde vorig seizoen vijf keer namens RKC Waalwijk in 28 wedstrijden.

Sponsoren

Reacties (35)

Reageer nu!
Leon 23:15 17 juli 2012

Als je goed leest wil ebecilio niet verhuurt worden en vechten voor zijn kans bij Ajax. Pas als frank de boer definitief aangeeft dat hij geen kans maakt op speelminuten dan is een verhuur voor beide pas bespreekbaar!
00
sjaak 15:04 17 juli 2012

@bryanvakb
Er stond vandaag juist letterlijk dat hij niet verhuurd wil worden en voor zijn kans gaat.
00
Kris 14:18 17 juli 2012

Ik lees net dat Schenkeveld bij Feyenoord kan vertrekken. Misschien wat voor ons als back up voor Rienstra? Heeft het vorig jaar toch niet gek gedaan bij Excelsior, is volgens mij is een rechtsbenige verdediger en heeft zeker talent.
00
bryanvakb 12:57 17 juli 2012

ik heb gehoord dat ebecillo ook verhuurd wil worden mis kun je he huren voor de rechtsbuiten hij is beter dan lokuki!!!

bryan
00
Andere Hans 00:50 17 juli 2012

Voor de spelerspresentatie mag Jan Smit wel extra tijd incalculeren op de open dag misschien gaat hij ze wel per twee voorstellen.

Zonder gein, complimenten aan de staf!
00
hsupporter 20:27 16 juli 2012

De selectie is goed in de breedte versterkt.
Voorin zal er hopelijk nog een buiten speler moeten bijkomen.Denk wel dat er nog een speler verkocht zal gaan worden, dan heb je weer mogelijkheden.
Het blijkt dat Heracles heel goed bezig is met spelers aantrekken.
Ze weten precies wie ze willen hebben en of ze bij de selectie passen.Dat is een groot compliment voor de scouting.
00
Ugur 19:05 16 juli 2012

Wat zou het prachtig zijn als we zeer snelle speler als Wildschut konden aantrekken, meer dreiging voorin en die ook wel eens zelf voor zijn kansen kan gaan! Gewoon een speler die niet tegen te houden is, maarja dat kost allemaal ook weer geld helaas
00
Robbert 19:02 16 juli 2012

Niet al te euforisch worden fans, het blijft voetbal. Geen garantie voor succes met deze selectie. Op papier ziet het er uitstekend uit, nu de praktijk. Voor mij is play-offs geen must, tussen 10e en 14e plaats is ook goed!
00
hafc4live 17:43 16 juli 2012

Met dit team moet 1ste 12 makkelijk haalbaar zijn.
00
almelo 17:41 16 juli 2012

Dit ziet er allemaal zeer goed uit.op links everton of v mieghem,spits armenteros of castillon en op rechts gourye of pedro.samen met ons prachtige middenveld,vernieuwde
Verdediging en pasveer moeten we absoluut voor de play offs gaan.hier zijn veel clubs jaloers op.
00
Benito 16:23 16 juli 2012

Goede huurspeler voor ons en de credits gaan dan ook naar Hoogma en co! Ik lees hier veel negatieve reacties waaruit geen respect spreekt over het technische beleid van onze club. Wij hebben helemaal niets maar dan ook echt niets te klagen gehad de laatste jaren als je kijkt naar de ontwikkelingen die spelers hier hebben doorgemaakt, namen ga ik niet noemen die kent een ieder zelf wel. Kijk bijvoorbeeld eens naar Robbert Schilder, veel te licht bevonden door Ajax en dat was hij destijds ook, maar hij kreeg hier de kans om zich verder te ontwikkelen. Ik heb nog geregeld contact met hem en hij gaf zelf aan dat de huurperiodes in Almelo hem een betere voetballer hebben gemaakt. Bij Ajax moest hij het van mooi voetbal hebben en hier in Almelo leerde hij hard te werken en kreeg hij te maken met met strijd en vechtlust, volgens hem heeft hem dat gevormd tot de voetballer die hij nu is. Nog steeds is hij vol lof over onze club. Heracles is gewoonweg de perfecte club voor een speler om zich te ontwikkelen in alle rust, zonder alle bombarie en gewoon een nuchtere mentaliteit waar sterallures niet geduld worden. Garanties heb je in het voetbal nooit, maar ik heb er een goed gevoel over met Castillion, want hij is dezelfde type speler als Plet, groot, sterk en een goed aanspeelpunt, precies wat we nodig hebben in de spits. Dit hebben we gemerkt na het vertrek van Glynor, het scorend vermogen was een stuk minder. Nu zijn de boys op trainingskamp en kunnen ze aan elkaar wennen en over een paar weken kunnen we weer genieten van een mooi seizoen, met veel talentvolle spelers en een vleugje routine!
00
Damy 14:09 16 juli 2012

Een goede huur! Een huur met potentie. Het is een speler die volgend seizoen transfervrij kan worden overgenomen. Aangezien wij steeds meer de naam krijgen als opleidingsclub lijkt het mij niet uitgesloten dat deze jongen na dit seizoen transfervrij wordt overgenomen door ons. Dit seizoen bespaart het ons een transferbedrag en een deel van zijn loon om hem niet direct over te nemen maar volgend seizoen. Dus een slimme aankoop.
00
Sjaak 13:55 16 juli 2012

Mooi gedaan Heracles, nu hebben we een goeie breekijzer achter de hand mocht Armenteros het niet waar kunnen maken. Aleen de selectie word completer en beter, maar we missen toch echt nog iemand met een actie en een voorzet, oftwel een rechts/linksbuiten. Verder klasse gedaan bestuur.
00
Ik83 13:00 16 juli 2012

Huren lijkt mij in dit geval ook het beste. De kosten zijn in de meeste gevallen lager dan volledig op de loonlijst. Mocht de speler weer een matig seizoen draaien zoals bij rkc dan kan hij in de winterstop terug of lekker bij de beloftes voetballen zonder te veel kosten (loon en transfer). Mocht hij onverwachte sterren van de hemel spelen dan draaien wij een goed seizoen en is er een kans dat wij de spits transfer vrij kunnen aantrekken. Geofrey werd gezien als groot talent maar zei de boer vorig jaar niet dat hij te makkelijk/lui is en daarom het goed was om bij rkc op huur basis te spelen? Wie weet kan kruzen geofrey grettig krijgen. Ben benieuwd
00
Emiel 12:54 16 juli 2012

@Pierre ik vind ook niet dat Heracles moet gaan huren maar kopen met t oog op toekomst!Maar goed dat is mijn mening, ik denk dat de heren Smit en Hoogma wel weten wat ze doen.

Wat spelers in het verleden hebben gedaan zegt niets, je kan er enkel over discussieren meer niet!
Heracles is een andere club en cultuur dan RKC en Ajax! Overtoom was bij AZ niet goed genoeg en bij ons een ster! Dus dit wil niets zeggen, we kunnen hem alleen maar steunen en zorgen dat hij bij ons slaagt! Win-win situatie voor beiden! Wij goals en hij of contract bij Heracles of bij Ajax weer!
00
Polliesr 12:51 16 juli 2012

Prima speler !!
Technisch en beresterk
Kan op kunstgras wel uit de voeten.
Nu Lukoki nog en wordt het komend seizoen een feest
00
mojave 12:51 16 juli 2012

iemand iets gehoord of er ook een optie tot koop bedongen is bij deze deal? na komend seizoen loopt zijn contract bij ajax af, zou gek zijn als heracles dan na een jaar huren niet de eerste rechten heeft..
00
Jan 12:22 16 juli 2012

We hebben al eerder spelers gehaald waar weinigen wat in zagen(overtoom,plet,duarte)ik hoop dat het met castillion net zo gaat,alleen dan blijft ie na dit seizoen misschien niet,maar voor de rest wou ik dat het maar 11 augustus was, ben benieuwd naar de eerste echte wedstrijd
00
pierre 12:19 16 juli 2012

Aan de ene kant hulde dat heracles zo gegroeid is, aan de andere kant maakte deze meneer vorig jaar niet echt een hele sterke indruk. En bij Ajax zat hij nog wel erg ver van het eerste af..
Misschien loopt het volgend jaar als een trein met hem en was hij net de speler die we vorig jaar misten. Maar er is in mijn ogen ook een aanzienlijke kans dat hij het niet kan waarmaken, vanuit dat oogpunt snap ik huren niet helemaal. Als een speler er gegarandeerd meteen staat(eentje die dus naam en reputatie heeft) vind ik huren gegrond. Bij deze speler is het in mijn ogen een te kleine zekerheid dat hij ons kan helpen.. Ik hoop dat ik er helemaal naast zit en volgend jaar de aanval een geöliede machine is!
00
Emiel 11:45 16 juli 2012

Toch een fysiek sterke spits! Hulde voor t bestuur..

Sterke balvaste spits past mooi in de voorhoede! Iedereen heeft t over concurrentie maar wat te denken van samenwerken? Sammy is meer voetballer en Castillion een targetman die de bal kan vasthouden! 1-2tje’s zie ik al komen:D

ik heb er in ieder geval zin in…:)
00
Thom 11:40 16 juli 2012

Goede aanwinst lijkt me.

Misschien niet al te veel doelpunten gemaakt vorig jaar, maar wel 28 wedstrijden. Dat zegt toch ook wat. Daarnaast is een spits die (nog) net niet goed genoeg is voor het 1e van Ajax, gewoon een aanwinst voor Heracles
00
Maik-L 11:20 16 juli 2012

Hopen dat die een beetje wil werken en dan laat hem met Sammy maar knokken om de spitspositie. Beetje concurrentie moet wel het best in beiden naar boven halen aangezien Armenteros vorig jaar maar bleef missen en toch mocht blijven staan.

Welkom Geoff
00
Robbert 11:00 16 juli 2012

Josje ik ben het volkomen met je eens. Zeurpieten hebben we, maar dat heeft elke club denk ik. Moet je eens nagaan waar we vandaan komen en nog steeds met een begroting werken waar geen groei in zit. Met Venlo, Zwolle en RKC hebben we de laagste begroting in de ere. Het is dat we wat centen hebben ontvangen met de transfers van Dost en Plet, dat is onze redding, anders hadden we nooit deze mannen kunnen aantrekken. Nu hoopt de club natuurlijk dat Overtoom en Duarte wat extra’s gaan opleveren. De club wordt zelfs niet meer genoemd als degradant en dat alleen is al winst voor ons clubje terwijl je wat begroting betreft eigenlijk bij de laatste 3 hoort te staan.

Kom op fans, deze Castillion is een goede aanvulling voor onze club, we kunnen nu eenmaal geen spits van een subtopper aantrekken, dat kan bruin gewoon niet trekken. Onze club is dit seizoen geweldig bezig, slagvaardig en met spelers die graag bij ons komen.
00
Remyvdb 10:47 16 juli 2012

Inderdaad goed gehuurd. Ik snap niet dat mensen commentaar hebben op huren. Jeugdige spelers van ajax heeb wel potentie. Kijk maar na poepon….werd n paar jaar geleden bij ajax weggestuurd omdat hij niet goed genoeg zou zijn maar ik vind dat een behoorlijke spits voor een ploeg in de middenmoot. En heracles hoopt volgens mij ook dat castillon blijft na een jaartje almelo. Hoop dat we nog wel een echte rechtsbuiten halen. Ik zie in gouriye meer een spits dan rechtsbuiten. Maargoed we zullen zien.
00
ilonk 10:24 16 juli 2012

@jaappie. Bosz gebruikt gouriye toch als rechtsbuiten. Heeft hij ook gedaan na de winterstop. Denk dat de nieuwe rechtsbuiten moet concurreren met gouriye en pedro met everton. En in de spits armenteros en castillion. Van miechem zie ik nog niet zitten in het eerste, want vind hem fysiek erg tekortkomen zoals ik heb gezien tegen de almelose selectie.
00
Josje 10:19 16 juli 2012

Wie of wat ze ook halen, er zal altijd kritiek blijven hier geloof ik!
We hebben een selectie staan waar we 7 jaar geleden alleen maar van konden dromen, spelen over het algemeen prima voetbal en blijven al jaren moeiteloos op het hoogste niveau!
Ja er hadden vorig jaar meer punten gepakt moeten worden, maar zelfs dan worden we nog 12e, in een ‘minder seizoen’ als we 10 jaar geleden een minder seizoen hadden, werden we 17e….. in de eerste divisie wel te verstaan!

In mijn ogen heeft deze selectie nu al meer potentie dan die van vorig jaar en is een plaats in het linker rijtje best te halen! chapeau bestuur en technische staf!
00
Jaapie 09:48 16 juli 2012

Ik snap niet dat sommige mensen het alleen maar over concurrentie met Armenteros hebben, wat dachten jullie van Gouriye? Onze enige ECHTE spits!
00
Kris 09:46 16 juli 2012

Helemaal Mooi!!! Concurentie voor Armenteros en een fysiek sterke man die erin kan komen om wat te forceren. Ik vind dat we echt heel goed bezig zijn. Bij de vorige seizoenen had ik vooraf toch wel wat twijfels, maar nu zie ik het met alle vertrouwen tegemoed. Hoogmoed komt voor de val, maar dat zien we dan wel weer….
00
pollie 09:44 16 juli 2012

Geen slechte spits. Sterke targetman. Een type freind. Dat miste we.Armenteros moet flink aan de bak.
00
Sjoerd 09:39 16 juli 2012

Ik had persoonlijk ook wel wat meer kwaliteit verwacht, maarja we zullen zien, misschien kan hij wel de goaltjes maken die everton en armenteros nogal vaak missen:)
00
Sjarrel 09:37 16 juli 2012

Ik ben minder positief. Vind niet dat hij een goeie indruk heeft gemaakt vorig seizoen. Maar hij is nog jong en kan nog leren, dus hij verdient een kans.

Daarnaast vind ik huren een vorm van kapitaal vernietiging
00
ALBW 09:34 16 juli 2012

Hij moet zich nog bewijzen maar om eerlijk te zijn heb ik er wel vertrouwen in. Over een jaar loopt zijn contract in Amsterdam a volgens mijf. Mischien wil die dan wel in Almelo blijven. Toch wel tactisch gehuurd dus.

Castillion. Welkom in Almelooo
00
Maxx 09:21 16 juli 2012

Eindelijk weer een grote sterke kerel die Armenteros wakker moet maken.
00
Martijn 09:17 16 juli 2012

Toch vind ik dit weer zeer sterk van hoogma en smit, fysiek sterke spits, kun je altijd brengen in een wedstrijd en ik denk het belangrijkste dat armenteros weer concurrentie heeft!!
00