Eindelijk weer wat nieuws over het nieuwe stadion voor Heracles. De club heeft in samenwerking met Stichting Stadion Heracles op advies van een onafhankelijk commissie van deskundigen een partner gekozen die de ontwikkeling en bouw van het nieuwe stadion voor zijn rekening gaat nemen.

Build to Win (B2W, een samenwerkingsverband tussen BAM Utiliteitsbouw regio Oost en Wyckerveste) is geselecteerd als exclusieve partner voor de ontwikkeling en bouw van het nieuwe stadion van Heracles aan de Weezebeeksingel (pal naast het huidige stadion). De partijen zijn het op hoofdlijnen eens over de financiering van het programma. Nog voor het eind van 2012 verwachten B2W en Heracles Almelo een overeenkomst te sluiten voor de realisatie van het stadioncomplex. Zij gaan de komende maanden aan de slag om bestaande en kandidaat-huurders van het stadioncomplex aan te vullen met voldoende andere passende bedrijven, om zo een aantrekkelijk gebied te creëren voor de stad.

Sponsoren

Reacties (23)

Reageer nu!