Heracles Almelo heeft ook zijn derde oefenwedstrijd op rij weten te winnen. Dit keer was het een serieuzer oefenpotje voor de ploeg van Peter Bosz. De Heraclieden wonnen met 2-1 van het tweede elftal van Schalke 04. Samuel Armenteros en Lerin Duarte zorgden in de tweede helft voor de doelpunten in Rosendahl/Darfeld (Duitsland).

Bij Heracles mocht huurling Geoffrey Castillion zijn debuut maken. Daarnaast begon ook proefspeler Thomas Konrad in de basis. Alle doelpunten werden in de tweede helft gemaakt, waardoor beide ploegen met 0-0 gingen rusten. In de tweede helft kwam Heracles na 73 minuten spelen op voorsprong door een doelpunt van Samuel Armenteros. Nog geen minuut later was de stand alweer gelijk. Schalke 04 2 scoorde via Smykacz. Een paar minuten later bepaalde Lerin Duarte met een schitterende vrije trap de eindstand op 2-1 voor Heracles.

Opstelling Heracles: Brian van Loo (46. Renze Fij), Leon van Dijk, Mike te Wierik, Jason Davidson, Cristian Dorda, Thomas Konrad, Thomas Bruns, Joey Belterman, Daryl van Mieghem (69.Lerin Duarte), Geoffrey Castilion (69.Samuel Armenteros) en Ninos Gouriye (69.Everton Ramos da Silva).

Sponsoren

Reacties (14)

Reageer nu!