Heracles heeft vanmiddag vrij kansloos verloren van MSV Duisburg. De manschappen van Peter Bosz hadden na een zware trainingsweek weinig in te brengen tegen de Duitsers. Er werd met 2-0 verloren. Deze stand was al in de eerste helft bereikt in het PCC Stadion.

Peter Bosz begon aan dit serieuze oefenduel met de beoogde basisformatie voor dit seizoen. Met de nieuwelingen Milano Koenders, Jeroen Veldmate en Dragan Paljic kwam Heracles er in de eerste helft niet aan te pas tegen MSV Duisburg. Alleen Willie Overtoom kreeg een kans, maar verder dan dat kwam Heracles niet. MSV Duisburg wist daarentegen wel twee keer tot scoren te komen. Sukalo scoorde tweemaal voor de Duitse club uit de tweede Bundesliga.

In de tweede helft kon Heracles wat meer druk naar voren zetten en dat leidde tot kansen voor Luis Pedro, Samuel Armenteros en Everton. Er werd echter niet meer gescoord waardoor Heracles met 2-0 de wedstrijd verloor. De tweede helft kon worden omschreven als ‘gezapig’.

Opstelling Heracles: Pasveer; Koenders, Rienstra, Veldmate, Paljic; Overtoom, Quansah, Duarte; Pedro, Armenteros (86. Gouriye) en Everton.

Sponsoren

Reacties (34)

Reageer nu!