Vandaag was weer de jaarlijkse pers- en fotodag bij Heracles Almelo in een zonovergoten Polman Stadion. Eerst deden Peter Bosz en Jan Smit een vooruitblik op het komend seizoen, waarna er op het veld een teamfoto en spelersfoto’s werden gemaakt. Ook werd het nieuwe uittenue gepresenteerd voor komend seizoen.

Jan Smit was duidelijk in zijn betoog. Zowel de preses als de club is hard toe aan Europees voetbal. “Het bestuur is er aan toe en de spelers ook wel, vooral de aanvoerder”, aldus Jan Smit. “Het is mijn vijftiende jaar als voorzitter en ik ben wel eens toe aan wat anders.” Peter Bosz wilde graag nog drie spelers aan zijn selectie toevoegen. Jan Smit echt dat echter onmogelijk. Maximaal één basisspeler, misschien twee zijn nog mogelijk. De bodem van het budget is allang bereikt zei Smit. Over het nieuwe stadion kon de preses nog weinig duidelijkheid over vertellen.

Onze fotograaf was ter plekke vandaag en schoot onderstaande foto’s bij elkaar…

Sponsoren

Reacties (29)

Reageer nu!