Heracles moet het de komende weken doen zonder Joey Belterman. De jongeling heeft een scheurtje in de meniscus en is er vier tot zes weken uit. Belterman had al enige tijd vocht in het gewricht en heeft deze week een scan laten maken.

Marko Vejinovic en Dario Vujicevic volgen deze week nog een apart programma en sluiten volgende week weer aan bij de groep weet de TC Tubantia te melden. Bosz  melde dit donderdagochtend na de training. Samuel Armenteros traint weer met de groep nadat hij eerder deze week griep had. Daryl van Mieghem ontbrak omdat voor hem een apart trainingsprogramma is gemaakt. Komende zaterdag speelt Heracles in Bornerbroek tegen Istanbul Spor. De wedstrijd begint om 14:30 uur.

Sponsoren

Reacties (26)

Reageer nu!
goedkope uggs classic short 20:23 10 december 2012

Hello there, simply become aware of your blog via Google, and found that it’s really informative. I am gonna be careful for brussels. I’ll be grateful for those who continue this in future. Numerous people might be benefited from your writing. Cheers!
00
DBB 08:42 30 juli 2012

Ilonk, lowlifer!

Dacht dat je hier niet meer kwam mevrouw Klaag.
00
sjaak 17:10 29 juli 2012

@ilonk
Ja tegen die amateurs zeker? Kom op ey we zien het 11 augustus wel en pas dan kunnen we oordelen of het beter materiaal is.
00
ilonk 01:03 29 juli 2012

@sjaak. Je maakt een fout kerel. Ik heb alle aanwinsten zien spelen en er zit potentie in en nogmaals ik kraak looms niet af. Hij heeft het geweldig gedaan bij heracles en hij was ja lees goed altijd mijn favoriete speler, maar zijn niveau is omlaag gegaan zo simpel is dat. Waarom speelt hij zo weinig in de voorbereiding. Leugers speelt steeds op zijn plek.
00
sjaak 23:03 28 juli 2012

@ilonk
Kritiek geven ben je goed in en spelers ophemelen die je nog nooit hebt zien spelen ook… We zullen het zien dat is het enige wat ik zeg. Ja maar er gebeurd niks aanvallend dus we moeten het hier mee doen.
00
ilonk 21:46 28 juli 2012

@sjaak. goed lezen is ook een kunst. Ik vroeg alleen waarom we verloren hadden. Door kansen missen of door niet goed verdedigen. en ik ben niet anti looms, maar hij wordt ook ouder en was gewoon niet meer goed genoeg. Paljic maakt een fout ja, maar hoeveel maakt mark in 1 wedstrijd. hij kon bijna geen bal goed spelen. En veldmate is toch echt beter dan een 37 jarige slak als van der linden. Ze moeten gewoon nog ingespeeld raken. De aanval daar moet wat aan gebeuren, want tis brandhout en meer tempo.
00
Ik83 17:01 28 juli 2012

Net terug uit bornerbroek, diverse trainingen gezien maar dit was de eerste oefen wedstrijd. 1-2 eindstand. Meer bal bezit maar niet heel veel kansen gehad ook niet veel weggeven, koenders viel mij positief op. Veldmate kan een betrouwbare verdediger worden sterk en groot. De nieuwe spits castillion speelde degelijk plet in het groot. 1 voordeel ten opzichte van plet castillion blijft wel op de benen staan. Pedro is erg gegroeid sinds zijn komst. Voor de rest geen scorend vermogen veel bal bezit en onnodige doelpunten tegen. Op dit moment verwacht ik een kopie van 2012.
00
sjaak 16:47 28 juli 2012

@ilonk
Je lult ook maar zoals t weer staat ofniet vorige week hadden we nog een veeeeeeeeeeeeeel beter team dan vorig jaar. En mensen die negatief waren mochten niks zeggen en nu begin jij ineens ook? 4 goals in 2 wedstrijden betekent dat onze verdeding an vorig jaar mischien wel zo slecht niet was als hier beweerd werd door sommige anti looms mensen. Ik moet t nog zien of we er op vooruit gegaan zijn vooral plet en breukers zullen we missen.
00
ilonk 16:20 28 juli 2012

Weet niet hoe de wedstrijd was, maar de graafschap verliest ook van hun met 1 doelpunt verschil en az won met 4-1. Tis maar oefenwedstrijd en weet ook niet hoe ze gespeeld hebben, maar we zijn er nog niet klaar voor geloof ik en worden er wel kansen gecreeerd of missen ze veel kansen.
00
jeroen 15:05 28 juli 2012

Nooit meer oefenen tegen turkse tegenstanders!! Wat onsportief en vies spelen die lui! En dat is niet de eerste keer!
00
sjaak 14:54 28 juli 2012

Oh t is de nummer 6 dan is 1/1 op t moment best knap.
00
sjaak 14:36 28 juli 2012

1/0 voor las ik maar waar is onze tegenstander geeindigt in turkije als ik vragen mag?
00
Geert 00:55 28 juli 2012

Las dat Sprockel ontslagen is. Is dat niet wat?
00
ilonk 19:05 27 juli 2012

Hij mag gehuurd worden dat is wat anders dan transfervrij vertrekken. Dus zijn salaris wordt door twente betaald, maar je haalt hem niet voor de bank en rienstra speelt in de basis dus heb je niets aan hem.

@ almelo. Bosz wilde zelf nog een rechter centrale verdediger dus vandaar dat er discussie is over bengston. De rechterkant is matig gevuld. Als je te wierik achter koenders zet heb je niemand achter rienstra en andersom.
00
almelo 18:17 27 juli 2012

Jongens,ga toch weg met die kneus van een bengtson .we hebben in het centrum rechts rienstra ,t wierik .en links veldmate ,davidson of evt paljic .dik voor elkaar dus.
00
Robbert 17:25 27 juli 2012

@Tommy, de dure speler(s) die in het verleden kwamen werden voor een gedeelte door de club betaald (Piecke bijvoorbeeld) waar ze vandaan zijn gekomen, zodat de club (HSV) niet de volle pond aan salaris moest ophoesten. Ik zie de rooien uit Enschede ons niet helpen meebetalen aan het salaris van deze Bengtsson. Ze voelen zich al bekocht doordat ze voor Plet 1,5 miljoen hebben betaald en straks met verlies moeten laten lopen. Nee die gunnen ons niets meer!
00
tommy 16:05 27 juli 2012

@ robert

daar heb je gelijk in maar in het verleden bleken ook eigenlijk te dure spelers qua salaris naar ons te kunnen komen. dus waarom niet aangezien die gratis weg mag
00
Anja 16:01 27 juli 2012

Joey, heel heel triest dit! Hopelijk kom je er snel boven op! Ik gun het je van harte!
Neem een lekker broodje beenham met mosterdsaus tegen de pijn!
00
Sjarrel 15:09 27 juli 2012

Had ik vorig jaar ook. Zolang je zelf niet contact met ze opneemt wordt er niks afgeschreven. Dus ik neem aan dat je zelf wel weet wat verstandig is…
00
almelo 13:01 27 juli 2012

als ik jou was zou ik dit lekker stil houden,haha.bij mij 2 mnd terug al.
00
poedel 11:56 27 juli 2012

sterkte jonge.hopen dat je snel weer fitt word.

IK HEB MIE ZIN IN OPENDAG JONGEEEEE BAM
8 NIEUWELINGEN TOE JUICHEN!

ff vraagje zijn er bij mensen al geld van de bank afgehaalt? zo bij mij de 23ste zijn.ma nog geen afschrijfing? en seizoen kaart al lang en breed binnen!
00
Robbert 20:34 26 juli 2012

Tommy, leuk bedacht, maar weet je wat die Bengtson daar verdient? Als stand-in is hij dan veel te duur en hij zit persoonlijk ook niet te wachten om als 14e man naar Heracles te komen. Een dit soort spelers is voor ons gewoon niet haalbaar.
00
tommy 19:11 26 juli 2012

jammer voor belterman, komt wa goed.

offtopic: bengtsson van fct mag uitkijken naar een andere club, vond hem wel een goede verdediger met zijn lengte, mss iets voor heracles omdat bosz een nieuwe verdediger wil maar geen budget er meer voor heeft?
00
Robbert 16:22 26 juli 2012

Ik vond hem in de oefenpotjes ook al niet sterk spelen tov vorig seizoen. Maar het blijkt nu dat hij wat heeft en dat de oorzaak wel kunnen zijn. Sterkte kerel en van harte beterschap! Zorg dat je sterker terug komt, want je kunt het!
00
Emiel 15:17 26 juli 2012

Minder nieuws! Beterschap en succes met de revalidatie!!
00
almelo 15:16 26 juli 2012

jammer voor deze jonge speler van de beloften.komt wel weer sterk terug goed revalideren,dan zien we je over een wk of 6 terug op het veld.
00