Rechtstreeks uit de categorie “Geruchten”. Ajaxfanzone.nl meldt dat Ajax een tweetal spelers van Heracles wil overnemen. Het zou gaan om Kwame Quansah en Willie Overtoom. Beide spelers moeten het vertrek van respectievelijk Vurnon Anita en Theo Janssen moeten opvangen.

Wat hier van waar is, is ons niet helemaal duidelijk. Overtoom zu graag vertrekken naar een grotere club. Bovendien wil Heracles graag nog wat geld verdienen aan international van Kameroen. Kwame Quansah heeft al heel wat jaren bij Ajax erop zitten. Dit was in de jeugd. Hij wist echter nooit door te breken.

Laatstgenomende is wel een bepalende speler in het elftal van Peter Bosz. De stille Ghanees groeit langzamerhand uit tot een boegbeeld en is dit seizoen zelfs aanvoerder van onze Zwart Witten.

Dit is een gerucht. Neem dit soort nieuws dus met een korreltje zout.

Sponsoren

Reacties (20)

Reageer nu!