Heracles presenteert Bart Schenkeveld naar alle waarschijnlijkheid heel spoedig als nieuwe centrale verdediger. De speler van Feyenoord, die door de hevige concurrentie niet veel zicht heeft op speeltijd in Rotterdam, heeft een tijd geleden al een medische keuring ondergaan in Almelo, maar Feyenoord vroeg toen nog teveel voor de verdediger. TC Tubantia meldt vandaag dat er dus toch een akkoord is bereikt.

Bart Schenkeveld werd vorig seizoen de tweede competitiehelft verhuurd aan Excelsior. Hij moet er zelf nog wel uitkomen met Heracles, maar mocht hij vandaag tekenen, dan kan Peter Bosz nog niet direct van hem gebruik maken. Schenkeveld moet namelijk nog herstellen van een enkelblessure.

Vind jij dat Bart Schenkeveld een verstering is voor Heracles? Laat dan je stem achter in de poll.

Update 15:15
Heracles heeft Bart Schenkeveld definitief aangetrokken. De  verdediger heeft een contract voor twee jaar getekend. “Bart is een echte verdediger, sterk in de duels en een echte winnaar. Ook voetballend is hij een goede speler. We hadden hem al een hele tijd op het oog, wilden hem eigenlijk al eerder halen. We zijn blij dat het nu gelukt is. Bart moet binnenkort nog wel geopereerd worden aan een liesbreuk, dus hij is niet direct inzetbaar. Naar mijn mening hebben we weer een groot talent binnengehaald en dat past binnen de filosofie van Heracles Almelo.” Aldus Nico-Jan Hoogma op de website van Heracles.

Sponsoren

Reacties (47)

Reageer nu!
uggs laarzen uit china 21:59 11 december 2012

I was suggested this website by way of my cousin. I’m not certain whether or not this post is written by way of him as nobody else understand such particular approximately my problem. You are amazing! Thanks!
00
Arie 17:48 20 augustus 2012

mensen geen paniek alstublieft feit is dat Heracles altijd ver naar voren speelt dan moet alles kloppen anders kom je achterin in de problemen dat was in de jaren ervoor ook zo ik weet zeker dat naarmate het seizoen vordert het steeds beter zal gaan..en dan ga je af en toe ook op je bek zoals tegen az maar feit is wel dat iedereen positief over Heracles praat met de manier v voetballen alleen kunnen sommige dingen wel wat beter Forza Heracles !!!!
00
ilonk 17:40 19 augustus 2012

ik moet nu eerlijk toegeven dat ik na vandaag iets heb okay misschien lag het niet alleen aan looms. Bosz speelt te riskant en deze club kan dat wel tegen mindere ploegen, maar je kan niet met iedereen naar voren spelen tegen az. Naief noemde bruggink het. Paljic speelde vandaag dramatisch in de eerste helft. Tweede helft met jason erbij stond de verdediging stukker beter en was er meer rust dus jason laten staan. Gouriye moet ipv everton komen en armenteros moet in het strafschopgebied zijn en niet een bal halen op het middenveld daar hebben we willie voor die wel wat aardige acties had, maar te weinig en inderdaad tis te hopen dat marko snel hersteld is. Verder moet ik ook zeggen dat az ondanks het warme weer wel met een erg hoog tempo speelde, maar vond het tempo van heracles ook niet langzaam vergeleken met andere ploegen dat is een pluspunt vergeleken met vorig seizoen. Ik zie niet zoveel meer het tikje breed of achteruit. Er zit meer snelheid in. Het zou nog effe duren voordat de punten komen, maar we moeten maar vertrouwen houden.
00
Dakmaster 17:07 19 augustus 2012

@eduard

Ik het met je eens, Heracles wil aantrekkelijk aanvallend en verzorgd voetbal spelen, inderdaad bij een counter zijn onze backs te ver van hun positie, waardoor er grote gaten vallen. Het spelsysteem wat Heracles toepast vind ik goed, er zit een idee achter. Alleen wanneer de uitvoering niet lukt, krijgt de tegenstander verschrikkelijk veel ruimte om te counteren. Maar laten we eerlijk zijn het spel van onze concurrenten is niks beter, zoniet slechter. Bosz moet gewoon keuzes maken, Gouriye basis en effie op de bank, en als vejinovic weer hersteld is, zie ik hem liever in de basis. Het is sowieso moeilijk voor kleine clubs om een aanval te bezitten die veel scoort, zelfs Groningen Heereveen utrecht enz enz hebben weinig scorend vermogen. Bosz moet een aantal kleine wijzigingen doorvoeren en hopen dat het scorend rendement omhoog gaat! Bij het in brengen van gouriye ontstond er aan de linkerkant veel meer dreiging.
00
eduard 16:52 19 augustus 2012

Gouriye en Bruns, horen gewoon in het eerste, deze kunnen spelen zoals Heracles het wil. Zelfde geldt voor Davidson. Eerder gezegd, Heracles speelt om het publiek te vermaken, met alle risico’s ,een ander team speelt om de punten. ( gelijk spel )
,en dus meer defensief.Spelwijze Heracles maakt het moeilijk voor de defensie, dat bleek vorig seizoen, dat blijkt ook nu weer.Te weinig mensen die achter blijven om te verdedigen,of niet op tijd terug zijn. als de tegenpartij in de tegenaanval gaat. Meer man situaties,voorin aanval – verdediging, wat foute beslissingen defensie te weeg brengt en tegendoelpunten veroorzaakt. Maar dat is nu eenmaal waar Heracles voor kiest, aanvallend voetbal. De achterhoede is jammer genoeg hier niet op berekend. Heel misschien kan onze nieuwe aankoop een oplossing zijn. Ik hoop het. Een punt Heracles is zo slecht nog niet, maar geen team, dat denkt zo te kunnen voetballen, wat ze nu telkens doen. Het is te hoog gegrepen.
Want hoe je het ook bekijk, de supporters willen punten zien, en helaas mooi voetbal komt op de 2-de plaats. Ben benieuwd naar de reacties.
00
Dakmaster 16:18 19 augustus 2012

Goed Zo armenteros snoer ons de mond maar dicht! Kom op de gelijkmaker!!!
00
JHagenstein 15:54 19 augustus 2012

2e helft iets beter, ietsjes.
00
triest 15:54 19 augustus 2012

Stel aub de beloften op de volgende wedstrijd. Dit gaat helemaal nergens over. Mogen op onze knietjes als we 15e worden dit seizoen.
00
JHagenstein 15:47 19 augustus 2012

Everton en Pedro verdedigen ook helemaal niet mee, zeer jammer.
00
Dakmaster 15:45 19 augustus 2012

@marko

Voordat jij in een stuiplach raakt! Ik neem ze niks kwalijk, want ze Zijn duidelijk nog niet aan elkaar gewend, wil niet wegnemen dat ze verschrikkelijk ongelukkig zijn in de beslissingen wat ze nemen! Davidson voorlopig de voorkeur geven boven veldmate lijkt mij beter.
00
JHagenstein 15:43 19 augustus 2012

Everton en Pedro zijn ook echt terrible.
00
Marko 15:40 19 augustus 2012

Ik kan er stiekem wel om lachen. Eerst Looms,van der Linden en Breukers afkraken. En nu zijn de vervangers aan de beurt
00
Dakmaster 15:36 19 augustus 2012

Denk toch echt dat we geen woorden vuil hoeven te maken aan de verdediging! Want die is zwaar onder de maat! En gelukkig is veldmate eruit.
00
JHagenstein 15:34 19 augustus 2012

Willie speelt ook niet fantastisch natuurlijk niet maar samen met Duarte vind ik hem vandaag wel de betere. Dus dat je daar over begint vind ik zwaar opmerkelijk, maar goed Paljic, Veldmate en Rienstra zijn dramatisch door die buitenspelval, duidelijk.
00
eduard 15:34 19 augustus 2012

Az is een maatje te groot. Ik waardeer dat Heracles aanvallend mee blijft voetballen, maar dan ga je wel dik verliezen, maar voor de kijker is het leuker. Ook Heracles speelt best wel leuk, maar wat me opviel, ze vallen zeer snel, net als vorig seizoen overigens. Neem Everton , Paljic. , en maar vallen en bal kwijt,jammer. Ik houd het nog steeds op 4-0. Niet eens met dat Velmate slecht speelt, de voorhoede van AZ is gewoon klasse.
In deze situatie moet je Davidson opstellen
Zien of dat gebeurt?
00
Dakmaster 15:26 19 augustus 2012

@jhagenstein

Oh de rest speelt ook niet goed! En Willie basher?? Kerel jij bent echt een Jankert! Willie geeft passes over 30 mtr hoog door de lucht op 1,70 mtr lange armenteros, wat denk jij dan dat hij er met kop en schouder bovenuit komt? Laat hem de passes laag over de grond spelen, zodat armenteros de bal kan vast houden en eventueel de combinatie kan aangaan of voor eigen succes gaan!

Jij bent echt een zielig ventje! Ik heb niks tegen Willie!
00
JHagenstein 15:22 19 augustus 2012

Willie basher Dakmaster is er weer terwijl fouten van Paljic, Rienstra en Veldmate totaal over het hoofd worden gezien.

Heerlijke site is dit toch.
00
Dakmaster 15:14 19 augustus 2012

Willie moet eens ophouden met die lange hoge passes op armenteros! Wat denkt hij dan, dat armenteros 1,90 mtr is!! Az speelt hun spits en flankspelers vrij met slimme steekpaasjes en lage ballen. Duidelijk te zien dat type vejinovic word gemist! En laten we het er maar op houden dat ze achterin duidelijk nog niet op elkaar zijn ingespeeld!!
00
waldo 15:08 19 augustus 2012

achterin is het een zootje het gebrek aan ervaring is duidelijk zichbaar dit krijg je met al dat jonge spul het mag niks kosten dit wordt een moeilijk jaar
00
Dakmaster 14:59 19 augustus 2012

Wat is die Veldmate slecht!!
00
Dakmaster 14:48 19 augustus 2012

Admin
Maak eens een topic aan voor een Voorbeschouwing van een wedstrijd!!

Lijkt mij wel Zo handig
00
SupporteruutGoor 14:36 19 augustus 2012

Iemand een link toevallig?
00
hsupporter 10:09 19 augustus 2012

Armenteros zal nu wel scherper moeten zijn dan het afgelopen jaar.Dat is het voordeel van concurrentie, presteren of een ander krijgt de kans, en dat is een groot winstpunt.
Tevens de geruchten zal ook een positieve rol spelen.
Als je in de belangstelling komt dan zal er ook wel meerdere clubs zijn, die je in de gaten houden.Hij moet wel als hij hoger op wil.
00
Robbert 10:06 19 augustus 2012

Dakmaster ik heb niets tegen iemand zijn mening, laat ik daar duidelijk is zijn. Maar er wordt teveel met alkaar meegepraat. Sammy is de beste die we hebben voor de spitspositie. De overige twee hebben het (nog) niet laten zien. Als ze dat echt in het beloften team tonen, dan mag hij direct vervangen worden. Bij Castilion heb ik de indruk dat als hij de bal krijgt, hij over zijn eigen benen zal gaan struikelen. Hem moet je de tijd geven. Idem Gouriye, springt er (nog) niet uit bij de beloften. Daar moet hij het eerst laten zien alvorens een basisplaats te kunnen claimen.
00
Dakmaster 08:53 19 augustus 2012

@ robbert

Sammy veel te vroeg afgeseveerd? Op basis van zijn prestatie geven mensen hun mening. En zijn prestaties zijn nou niet bepaald goed! Hij is ongelukkig aan en met de bal, en hoop dat het vanmiddag beter loopt voor hem!
00
eduard 06:31 19 augustus 2012

Mijn voorspelling 4-0
00
Robbert 23:47 18 augustus 2012

Mathijssen er volgende week niet bij thuis tegen Feyenoord na zijn rode kaart vanavond. Ook De Vrij kan niet spelen, dus moet Koeman improviseren in het centrum.
Ik reken morgen op een positief resultaat en dat Sammy nu wel gaat scoren, let maar op. Iedereen roept dat hij op de bank moet, veel te vroeg wordt hij afgeserveerd. Gelukkig denken onze trainers anders en laten zij zich niet leiden door “scorebord mening”
00
ilonk 18:38 18 augustus 2012

@hafc. Eens met het systeem, maar marko doet niet mee. Zijn wond is opengegaan en heeft weer een terugslag en als hij wel fit zou zijn zou ik marko en willie omdraaien. Nu zou je misschien bruns naast duarte neer kunnen zetten.
00
hafc1203 17:26 18 augustus 2012

en dan met een ruit op het middenveld
00
hafc1203 17:26 18 augustus 2012

ik zou t zo doen tegen az:

everton/armenteros, pedro/gouriye

overtoom

duarte, veijinovic

quansah

paljic, veldmate, rienstra, koenders

pasveer
00
Kevin 16:02 18 augustus 2012

niks geen plet, die kerel wou richting enschede, bye bye man lekker daar laten!
andere formatie met 2 spitsen zeg ik dan..
00
henk 12:54 18 augustus 2012

Plet ophalen, mag vertrekken.
00
Pin 03:47 18 augustus 2012

Hoelang ligt ie er nog uit dan met die blessures ?
00
Tim 02:12 18 augustus 2012

Aankoop die me zeer kan bekoren, 2 jaar geleden op 18 jarige leeftijd ong, maakte hij zn debuut. Hem werd een grote toekomst voorspeld, ik geloof zeker in hem. De wedstrijden dat hij gespeeld heeft, na genoeg foutloos(heb paar jaar op hem gelet) jammer van zijn blessures, maar nogmaals zeer groot talent. Hopen dat ie het waar maakt.
00
Robbert 17:01 17 augustus 2012

Goede aankoop, jong, komt van een goede opleiding en kan zich verder bij ons ontwikkelen. Goed bezig Heracles.

Als Ajax Kwame wil zullen ze gewoon flink moeten betalen, heeft een doorlopend contract, maar voor ca. € 4 miljoen gaat er een grote strik om.
00
smokey 15:39 17 augustus 2012

Bart Schenkeveld moet eerst nog geopereerd worden aan de lies ,dus die voetbalt voorlopig niet hoor
00
Romano 14:40 17 augustus 2012

Ik denk dat Bart Schenkeveld vooral word gehaalt om schorsingen en blesurres van de CV’s en evnt RB op te vangen..
00
Daniel 13:17 17 augustus 2012

@Nelis

Oh ja dat zou kunnen natuurlijk. Ik denk dat de technische staf hem in ieder geval niet voor niets wou hebben.
00
Nelis 13:10 17 augustus 2012

@Daniel, ben het met je eens. Het centrale duo dat er nu staat is prima. Misschien kan Schenkeveld naar rechtsback. Koenders kan me nl. niet erg bekoren.
00
Daniel 12:40 17 augustus 2012

Leuke aankoop maar is hij niet een beetje overbodig? Met Rienstra en Veldmate hebben we het centraal toch al goed voor mekaar? Zou bijna zonde zijn om één van deze drie spelers op de bank te zetten toch?
00
Dakmaster 11:10 17 augustus 2012

Helaas is heb ie geliek hafc4live. Onze kleine dappere aanvoerder is gewoon niet meer weg te denken. Tot wanneer loopt Zijn contract? Maar ik denk sowieso dat quansha niet gaat, als hij een doorlopend contract heeft en Ajax heeft interesse, dan gok ik erop dat Jan Smit aardig wat geld wil zien, als Ajax onze aanvoerder wil wegkopen! Aangezien Ajax al schrok van de vraagprijs van onze goalgetter armenteros!
00
hafc4live 11:01 17 augustus 2012

@dakmaster
Helaas mien jong, als het bod goed is gaat die gewoon weg zo werkt het nou eenmaal. Denk dat dit weer losse geruchten zijn over onze spelers naar Ajax. Toch begint Kwame ook oud te worden(met alle respect) maakt steeds meer foutjes. Maar nog steeds een prima speler voor ons, maar ik zou Rienstra wel eens willen zien daar. Denk dat voetballend Rienstra de betere is eerlijk gezegd.
00
Dakmaster 10:45 17 augustus 2012

Goede aankoop! De roddels luiden dat Ajax overtoom en quansha wil kopen. Quansha mag absoluut niet weg, en daarbij hij is onze aanvoerder en Heracles( vooral Smit) zal quansha absoluut niet willen verkopen!
00
Sjaak 10:45 17 augustus 2012

We hebben nu wel erg veel verdedigers hoor, maar dit is wel een zeer goeie aankoop!Nu nog een rechtsbuiten halen en we zijn compleet, aleen er moeten er nog wel wat weg.
00
JHagenstein 09:59 17 augustus 2012

In de zevende hemel met deze aankoop.

Daar waar de verdediging vorig seizoen nog de achilleshiel was is het nu één van onze sterkere punten.

Veldmate, Gouriye, Duarte, en nu hij zijn spelers die makkelijk later voor miljoenen verkocht kunnen worden.

En wie weet Te Wierik, Rienstra, Belterman en Vejinovic ook nog wel.
00
EK uit D 09:51 17 augustus 2012

Weer een talentvolle voetballer.

Als je de reacties leest van de Feyenoordsupporters op FR12.nl, dan moet dit een speler zijn waar veel potentie in zit.

Groeten uit Deventerrrr
00
Rivaro 09:44 17 augustus 2012

Het scoutingapparaat van Ajax lijkt danig onder de indruk van Heracles Almelo. Na de eerdere interesse in Samuel Armenteros zouden de Amsterdammers nu ook twee middenvelders van Heracles willen aantrekken.

Volgens Ajaxfanzone.nl heeft de regerend landskampioen Kwame Quansah en Willie Overtoom in het vizier. Eerstgenoemde kwam in een eerder stadium al uit voor de hoofdstedelingen, maar wist nimmer door te breken. De 29-jarige Quansah wordt gezien als de vervanger van Vurnon Anita.

Overtoom, sinds kort Kameroens international, zou een mogelijk vertrek van Theo Janssen kunnen opvangen. De Kameroense Nederlander maakt al sedert enkele jaren indruk in de Eredivisie en wordt al geruime tijd met de Nederlandse topclubs in verband gebracht.
00