Heracles presenteert Bart Schenkeveld naar alle waarschijnlijkheid heel spoedig als nieuwe centrale verdediger. De speler van Feyenoord, die door de hevige concurrentie niet veel zicht heeft op speeltijd in Rotterdam, heeft een tijd geleden al een medische keuring ondergaan in Almelo, maar Feyenoord vroeg toen nog teveel voor de verdediger. TC Tubantia meldt vandaag dat er dus toch een akkoord is bereikt.

Bart Schenkeveld werd vorig seizoen de tweede competitiehelft verhuurd aan Excelsior. Hij moet er zelf nog wel uitkomen met Heracles, maar mocht hij vandaag tekenen, dan kan Peter Bosz nog niet direct van hem gebruik maken. Schenkeveld moet namelijk nog herstellen van een enkelblessure.

Vind jij dat Bart Schenkeveld een verstering is voor Heracles? Laat dan je stem achter in de poll.

Update 15:15
Heracles heeft Bart Schenkeveld definitief aangetrokken. De  verdediger heeft een contract voor twee jaar getekend. “Bart is een echte verdediger, sterk in de duels en een echte winnaar. Ook voetballend is hij een goede speler. We hadden hem al een hele tijd op het oog, wilden hem eigenlijk al eerder halen. We zijn blij dat het nu gelukt is. Bart moet binnenkort nog wel geopereerd worden aan een liesbreuk, dus hij is niet direct inzetbaar. Naar mijn mening hebben we weer een groot talent binnengehaald en dat past binnen de filosofie van Heracles Almelo.” Aldus Nico-Jan Hoogma op de website van Heracles.

Sponsoren

Reacties (47)

Reageer nu!