Heracles heeft vanmiddag  met 3-1 verloren bij AZ. De Heraclieden werden in de eerste helft bij vlagen overlopen en mochten niet klagen dat het bij rust nog maar 2-0 stond. In de tweede helft nam de thuisploeg gas terug en scoorde Armenteros nog, maar even later bepaalde Altidore de 3-1 eindstand voor de Alkmaarders.

Dat Heracles nog lang niet de vastigheden er in heeft is na vanmiddag wel weer gebleken. AZ kon vooral in de eerste helft regelmatig door de verdediging glippen alsof er niemand stond. Na een kwartier was het dan ook Altidore die AZ op voorsprong schoot. Heracles had totaal geen grip op het aanvalsspel van de thuisploeg. Binnen het half uur was het al 2-0. Maarten Martens kon simpel binnen tikken nadat Maher simpel door de verdediging gliep. Heracles kon daar zelf weinig tegenover zetten in de eerste helft. Rienstra raakte nog de onderkant van de lat met een kopbal en Everton schoot net naast. Een schot van Luis Pedro kon simpel worden gestopt door Esteban. Heracles mocht blij zijn dat het met rust geen 4 of 5-0 achter stond. Het was gatenkaas achterin.

In de tweede helft zakte AZ wat terug, maar Heracles miste de creativiteit om gevaarlijk te worden. Het was het aanzien niet waard. Vlak voor tijd scoorde Heracles uit het niets toch nog de 2-1. Een goede voorzet van Luis Pedro werd binnen gekopt door Samuel Armenteros. Vlak voor tijd scoorde Jozy Altidore zijn tweede doelpunt diagonaal achter Remko Pasveer en besliste daarmee dik verdiend de wedstrijd in het voordeel van AZ. Peter Bosz heeft nog een hoop werk om het elftal meer op elkaar ingespeeld te laten raken, want anders wordt het een heel zwaar seizoen!

Sponsoren

Reacties (65)

Reageer nu!