Jong Heracles heeft gisteravond ook zijn tweede competitiewedstrijd gewonnen. Thuis werd er simpel met 3-0 gewonnen van Jong FC Den Bosch. De eindstand was al in de eerste helft bereikt door de ploeg van René Kolmschot.

Heracles domineerde de eerste helft en stond binnen 20 minuten al op een 2-0 voorsprong. Eerst scoorde Daryl van Mieghem de openingstreffer in de zevende minuut. In de 19e minuut verdubbelde Ninos Gouriye de score na een steekpass van de opgekomen Mike te Wierik. Door slordigheden kreeg Jong FC Den Bosch daarna nog wel een kans, maar verder dan dat kwam het niet. Acht minuten voor rust zette Thomas Bruns Jong Heracles op een 3-0 voorsprong door een benutte strafschop, nadat Ninos Gouriye was neergelegd.

De tweede helft was een stuk minder. Jong Heracles werd aanvallend nauwelijks gevaarlijk en kansen waren er ook op één hand te tellen. Jong FC Den Bosch kreeg meer aandeel in het spel en kreeg enkele kansen waarvan één binnenkant paal uit het doel ging. Pas in de slotfase wist Jong Heracles nog gevaarlijk te worden via Thomas Bruns, maar zijn schot werd onschadelijk gemaakt. Tenslotte kreeg ook Geoffrey Castillion en Alvin Daniels nog een grote kans om de score uit te breiden, maar het bleef 3-0.

Opstelling Jong Heracles: Brian van Loo, Leon van Dijk, Mike te Wierik, Jason Davidson (46.Daniel Neustädter), Christian Dorda, Ruud Wellenberg, Rico Wolven (73.Jozef Samoel), Thomas Bruns (79.Alvin Daniels), Daryl van Mieghem, Geoffrey Castillion en Ninos Gouriye.

Sponsoren

Reacties (9)

Reageer nu!