Heracles speelt zondag zijn tweede thuiswedstrijd van het seizoen tegen Feyenoord. Vorig seizoen hielden beide ploegen een punt over aan de wedstrijd door met 1-1 gelijk te spelen in het Polman Stadion. Glynor Plet en Guyon Fernandez scoorden destijds.

De formatie van Peter Bosz is niet al te best begonnen aan het seizoen 2012-2013. Met een punt thuis tegen VVV Venlo en de 3-1 nederlaag uit bij AZ, kan Bosz niet tevreden zijn. In beide wedstrijden liet Heracles slechts in één helft aardig voetbal zien. Het is duidelijk dat de puzzelstukjes nog niet helemaal op zijn plaats vallen na de vele wisselingen vooral achterin. Trainer Peter Bosz zal hoogst waarschijnlijk tegen Feyenoord de voorkeur geven aan Jason Davidson in plaats van Jeroen Veldmate. De rustige Australische verdediger maakt een uitstekende indruk en lijkt de concurrentie te hebben gewonnen met Jeroen Veldmate. Bosz kent verder in aanloop naar de wedstrijd weinig problemen. Marko Vejinovic, Dario Vujicevic en Bart Schenkeveld zullen er nog niet bij zijn vanwege een blessure. Met Joey Belterman gaat het goed. De middenvelder zal de komende week weer minuten gaan maken bij Jong Heracles.

De tegenstander van zondagmiddag Feyenoord, pakte uit de eerste twee competitiewedstrijden vier punten. Eerst werd er uit met 1-0 gewonnen bij FC Utrecht en speelde het teleurstellend met 1-1 gelijk thuis tegen SC Heerenveen afgelopen weekend. Aanwinst Joris Mathijsen is geschorst tegen Heracles vanwege een rode kaart die hij pakte tegen SC Heerenveen. Ook Stefan de Vrij is nog geblesseerd. Daardoor moet trainer Ronald Koeman noodgedwongen een jongeling voor de leeuwen gooien. Terence Kongolo zal samen met Bruno Martins Indi het hart van de verdediging gaan vormen. Feyenoord trok deze zomer aardig wat nieuwe spelers aan. Zo werden o.a. Lex Immers, Ruud Vormer, Daryl Janmaat, Harmeet Singh en John Goossens aangetrokken. Afgelopen donderdag speelde Feyenoord voor de Europa League en speelde het thuis met 2-2 gelijk tegen Sparta Praag na een 2-0 achterstand in de Kuip.

De wedstrijd staat zondagmiddag om 14:30 uur onder leiding van scheidsrechter Pieter Vink. Doe je mee met de HAFC.nl Manager? Vergeet dan niet je voorspelling in te vullen! Dit kan nog tot één minuut voor de wedstrijd.

Sponsoren

Reacties (31)

Reageer nu!
laarzen van uggs 10:04 12 december 2012

Just desire to say your article is as surprising. The clarity on your post is just great and i could think you’re knowledgeable on this subject. Fine along with your permission let me to snatch your RSS feed to keep updated with impending post. Thanks one million and please keep up the enjoyable work.
00
Dakmaster 18:41 26 augustus 2012

Ik vond paijlic nog redelijk goed, fel mannetje die graag opkomt , maar als je elke x overlopen word door 2/3 man omdat Everton zijn man niet dekt, dan word het voor hem ook al een stuk moeilijker. Koenders daarentegen zwaar onder de maat, ik zie hier liever ter wierik!
00
Chay 18:29 26 augustus 2012

Deze wedstrijd laat zien dat er nog veel werkt te verzetten is, en dat wellicht sommige het beoogde niveau niet aankunnen.

Het elftal fungeert niet als team, en ook individueel staat men er niet altijd.

Met name Koenders en Paljic vallen zwaar tegen vanmiddag. Terecht dat het signaal aan hen afgegeven is door de wissels toe te passen. Ook Armenteros (maar weer eens laten zien waarom hij koning kansen misser is), en toch ook Everton veel te weinig gezien.

Ik kan eigenlijk beter ophouden met namen noemen, want er zijn er meer.

Na de rust gelukkig beter, te Wierik en Bruns waren goed, maar de ontbering aan beleving inzet en passie in de eerste helft nekt je gewoon. De tweede helft inderdaad 1 op 1 gespeeld waardoor je extra mankracht hebt, maar de eerste helft had moeten beginnen zoals de tweede. Dan speel je zeker gelijk en waarschijnlijk win je gewoon de wedstrijd.

Nog nooit eigenlijk heb ik het meegemaakt hier dat de tegenstander dominant is i.p.v. wij, en wij geen enkele kans (geen enkele!) hebben gehad, en zelfs niet eens in de buurt van de goal zijn geweest.

Ik weet dat deze groep nog moet groeien, met name de defensie, en ik hoop van harte dat dit gebeurt. Tevens zal de rest zich ook weer moeten oprichten.

Ik heb er nog steeds vertrouwen in, er is potentie genoeg in deze groep. Maar er moet zeker wat gebeuren. Met deze tendens wordt het een bijzonder zwaar seizoen.

Gr.,
Chay!
00
Stefan D 17:46 26 augustus 2012

Waarom word Everton er in de eerste helft al niet uitgehaald en gewisseld voor bijv. Gouriye? Laatstgenoemde was vorig seizoen een van de smaakmakers en krijgt dit seizoen geen tot weinig speeltijd.
00
Dakmaster 16:47 26 augustus 2012

We kunne nu toch wel serieus stellen dat Everton en armenteros geen basisplaatswaardig zijn! Armenteros levert nog wel de nodige arbeid, maar Everton daarentegen, eerlijk diep en diep triest . Koenders viel vandaag weer door de mand, ter wierik deed het echt uitstekende, hij had cisse in de tuk. Hele middenveld loopt voor geen meter, duarte is geen schim van over en Willie is ook totaal niet in vorm. Simpele ballen springen van de voeten, aanspeelpasses over een paar meter wat niet goed zijn. Positief is bruns en ter wierik dikke pluim hoe zij de boel scherp hielden!!
00
vak b 15:28 26 augustus 2012

Ik vraag me af als ze wel trainen met elkaar everton armenteros overtoom we zijn goed voor web topclub ja in de topklasse word degradatie dit seizoen zit geen strijd geen passie meer in ze zijn allemaal ego s geworden omdat we vorig jaar de finale hebben gehaald van de beker alledrie strink erom en geld vangen voor 1 september maar ben bang dat niemand hen op dit moment willen hebben
00
JohnG. 12:21 26 augustus 2012

Ik vraag me af of het allemaal wel doorgaat….
00
Hendry 11:11 26 augustus 2012

@ Harry

Dat is nu wel weer mogelijk.
00
Harry 11:07 26 augustus 2012

WedstrijdHeracles-Feyenoord statt niet in de hafc manager we kunnen de voorspelling dus niet geven.
00
JohnG. 10:37 26 augustus 2012

En zo is het maar net HafcRdam
00
HafcRdam 10:37 26 augustus 2012

@ Dennis

Ben blij dat er nog iemand het met me eens is.

ik zit vanmiddag weer in Rotterdam naar Eredivisielive te kijken om mijn club te steunen. Iedereen die hier over spelers die weg willen zitten te zeuren.. NIEMAND IS GROTER DAN HERACLES! Everton niet en Armenteros ook niet. Wij, de supporters maken de club.
00
Dennis 10:26 26 augustus 2012

@HafcRdam

mooi gesproken…. en zo is het maar net.
Forza Heracles!!!
00
HafcRdam 09:32 26 augustus 2012

jongens… jongens.. niet zo negatief allemaal. Clubliefde bestaat niet meer dat is alleen voor ons de supporters weggelegd. Heb het gevoel dat heel veel mensen hier vergeten dat wij nog steeds de 1 na laagste begroting van de eredivisie hebben en de meesten hier verwachten Barca voetbal lijkt het wel. Jongens wees een realistisch en ga achter je club staan en zie dat wij met beperkte middelen Almelo op de kaart hebben gezet. Wij spelen herkenbaar voetbal en passen ons spel voor niemand aan. Ok je gaat dan weleens op je bek, maar liever aanvallend ten onder dan ”maar” met 2-0 verliezen en wetende dat je nooit geen kans hebt gehad in de wedstrijd door je laffe spel. En wat Everton en Armenteros betreft; als ze spelen sta ik 100% achter ze en als ze weg zijn komen er wel weer andere spelers waar ik voor zal juichen.
00
eduard 18:17 25 augustus 2012

Everton wordt beinvloed door Armenteros. Wordt nog een moeilijk seizoen. Beiden op de bank, is het beste, krijg je toch niets meer voor, laten veel te weinig zien. De een kan moeilijk scoren, de ander valt veel te veel.
Everton kan wel eens kampioen zijn, met het op de grond vallen. Minste duw of aanraking met de bal en hij valt, zal zondag niet anders zijn, let maar op. Nee , ik ga voor de beloften, meer inzet, beter voetbal, maar ja ik ben geen coach.helaas.
00
heraclied 16:34 25 augustus 2012

Everton zegt europees te willen voelen of misschien zelfs voor de titel te spelen. Laat eerst maar zien dat je hier een basisplaats waard bent

En voor morgen verwacht ik een 1-1
00
Pin 15:37 25 augustus 2012

Dan mag onze beferton wel eens wat laten zien… iets wat hij al weer te lang niet heeft gedaan… dus die raak je aan de straatstenen niet kwijt. Zelfde geld voor Armateuros
00
zwolle 15:18 25 augustus 2012

Nou @PeterD. Ik denk eerder Heracles onder druk zeten om hem voor 31 augustus te verkopen of tijdens de winterstop.
00
PeterD 14:54 25 augustus 2012

Misschien brengt everton dit wel naar buiten i.v.m. dat hij voor de deadline wordt weggekocht en zo heracles nog een paar centen gunt.
00
Dakmaster 14:27 25 augustus 2012

Word gvd een rage bij ons! Lekker de plaats aan jongens geven wat graag voor ons willen voetballen!
00
ilonk 14:01 25 augustus 2012

vind het een beetje vervelend dat effie dit effe naar buiten brengt. Armenteros ook. Heb ook niet de indruk dat ze het nog naar hun zin hebben. Zou ze allebei op de bank zetten en dan pedro links, gouriye in spits en nieuwe rechtsbuiten halen.
00
ramon 13:11 25 augustus 2012

feyenoord!
00
DenniS 11:32 25 augustus 2012

nou lekker hoor, Armenters en Everton willen niet bijtekenen en Overtoom straks ook transfervrij !! 3 voor noppes, die maken dit seizoen geen transfer meer
00
eduard 11:31 25 augustus 2012

Ik gok op een gelijkspel. Doelpunt van Pedro.
00
Lino 11:13 25 augustus 2012

Everton bezig aan laaste seizoen kijk vi.nl
00
Dakmaster 10:29 25 augustus 2012

Feyenoord heeft ook een weinig scorende aanval. Ik ga voor 3 punten!!
00
uday 01:51 25 augustus 2012

nou @ j hagensteijn

veel plezier morgen in het stadion op zaterdag, de wedstrijd word toch echt zondag gespeeld haha.

ik zeg een 1-1
00
JHagenstein 22:49 24 augustus 2012

Na één fantastische eerste helft tegen VVV Venlo, met uitblinkers Rienstra, Duarte en Overtoom zag ik al perspectief dit seizoen.
Helaas maakte Samuel de kansen niet af, en was VVV redelijk effectief. Tegen AZ was de eerste helft slecht, met name de verdediging maar Heracles heeft een geheel nieuwe verdediging maar in potentie allemaal toppers (Te Wierik, Rienstra, Veldmate, Davidson)

Beste mensen die elk topic extreem pessimistisch zijn: gun de jongens wat tijd, er zijn net twee echte wedstrijden gespeeld met een geheel nieuwe verdediging. We moeten morgen rekenen op een nederlaag, Feyenoord is een kwalitatief sterkere ploeg. Een goed resultaat zit er ook in, en dat zou alleen maar knap zijn. Met Heracles komt het dit seizoen wel goed, onze voorhoede in vorm kan samen zeker 30 goals maken, en dan hebben we nog de andere linies waar ik ook wel 15 tot 20 goals van verwacht. Mocht dit gebeuren dan zullen ze de play-offs halen.

Morgen hopelijk deze opstelling:

Pasveer, Koenders, Rienstra, Davidson, Paljic; Quansah, Duarte, Overtoom; Pedro, Armenteros, Everton.

Ik heb vertrouwen in dit seizoen jongens, hopelijk jullie ook.
00
Robbert 17:32 24 augustus 2012

Het wordt tijd voor winst, erop kletsen en ze direct bij de strot grijpen.
00
ALBW 17:09 24 augustus 2012

Hopelijk zien we inderdaad veel passie en strijd! Ze hebben wat goed te maken. CMOON HERACLES!

K heb dr zin aan!
00
Thom 15:59 24 augustus 2012

Ik hoop op passie en strijd. Als de mannen dat op kunnen brengen, is een goed resultaat tegen Feyenoord mogelijk
00
Kevin de Graaf 14:49 24 augustus 2012

Come on Heracles!
Vechten
00