Zaterdagavond speelt Heracles uit bij RKC. De ploeg van Peter Bosz zal heel wat beter voor de dag moeten komen dan afgelopen zondag. Heracles had het vorig seizoen erg lastig in Waalwijk. Na een 0-2 voorsprong werd er alsnog 2-2 gelijk gespeeld en kreeg Antoine van der Linden rood.

De ploeg van Peter Bosz zal zaterdagavond de slechte wedstrijd van zondag van zich af moeten schudden en goed voor de dag moeten komen in Waalwijk. Peter Bosz kan in Waalwijk niet beschikken over de geblesseerden Marko Vejinovic (knie), Dario Vujicevic (hamstring), Bart Schenkeveld (lies) en Jeroen Veldmate (voet). Bij Heracles zal doelman Remko Pasveer de aanvoerdersband dragen. De sluitpost neemt de band over van Kwame Quansah. Milano Koenders is zijn basisplaats kwijt na een zwak optreden tegen Feyenoord. De rechtsback wordt vervangen door Mike te Wierik. Jason Davidson neemt de plek over van Jeroen Veldmate.

RKC Waalwijk kent een goede start van de competitie. De ploeg van coach Erwin Koeman verzamelde in drie wedstrijden 7 punten en is daardoor nog ongeslagen. De Waalwijkers zijn moeilijk te verslaan en het zal naar verwachting een zware klus worden zaterdagavond voor de Heraclieden. De Waalwijkers trokken deze zomer o.a. Rodney Sneijder, Florian Jozefzoon en de Fransman Chevalier aan. Voor deadline van vandaag werd Nourdin Boukhari nog aangetrokken. RKC zal gezien de competitiestart zaterdagavond vol vertrouwen aan het duel beginnen.

De wedstrijd begint zaterdagavond om 19:45 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Jan Wegereef. Doe je mee met de HAFC.nl Manager? Vergeet dan niet je voorspelling in te vullen!

Sponsoren

Reacties (44)

Reageer nu!
Wiebe 14:41 10 september 2012

Ik heb hier thuis nog 2 maal het wedstrijdshirt liggen waar Heracles vorig jaar de bekerfinale in speelde. Dit is een gelimiteerde opgave, er zijn er niet veel van gedrukt.

Beide zijn een maat M en mogen weg voor
00
ALBW 20:03 3 september 2012

@bim treukers, de sfeer was top! 90 min lang gezongen. helemaal schor na afloop.

bte had idd een nieuwe trommel mee. een snairtrom. ik vond het wel mooi maar is wel effe wennen. hulde voorde mannen van bte!
00
Bim Treukers 10:54 2 september 2012

Hoe was de sfeer? Nieuwe tommel ofzo?
00
ilonk 23:59 1 september 2012

@eduard. We zullen echt niet degraderen. Kijk hoe nac, zwolle, willem 2 en vvv spelen. Ook groningen, ado en nec zijn geen hoogvliegers. Paljic is de enige verdediger die nog niet goed is. Wel beter, maar is erg onzeker. Misschien groeit hij nog. Heracles heeft 1 fout gemaakt. Ze hadden armenteros aan ajax moeten verkopen voor de prijs die geboden is en daarvan een goede spits en buitenspeler moeten kopen.
00
eduard 23:44 1 september 2012

Gelukkig we hebben een punt. Is geen slecht slecht resultaat voor een uitwedstrijd.Maar toch weer jammer dat Bosz , niet direct komt met Gouriye . Achterhoede is best wel goed. Het is altijd maar weer de voorhoede, kunnen geen doelpunten maken. Nog 2 wedstrijden, en dan zal Bosz wel overgaan met het spelen van Gouriye en Bruns. Pedro in het team laten.Want dan staat Heracles onderaan, en dan moet hij wel wat , dan pas krijgen onze beloften een kans. Als je eenmaal onderaan staat wordt het heel moeilijk nog te winnen, let op mijn schrijven. Nou , ik ben benieuwd naar de reacties, en ook naar de reacties over 2 weken. Wie krijgt er gelijk?
00
Robbert 23:22 1 september 2012

Dit puntje moeten we even koesteren, maar het hadden er 3 moeten zijn. Er had veel meer ingezeten, een vrije doortocht op 2 minuten voor het einde v/d wedstrijd moet gewoon een goal zijn als spits.

Tja en dan Kwame….een van onze vaste waarde, een speler die ik hoog heb zitten, zit te kloten op het middenveld en laat zich in de luren leggen door de kabouter Snijder.
Onnodig terwijl je in de 1e helft de bovenliggende partij bent! We hebben voorin weinig scorend vermogen, ik zou wel een alternatief weten. Als Van Schinkenveld fit is, zet hem rechtsachter in het centrum, Rienstra op de plaats van Kwame en Kwame in de spits. Kwame was in zijn Ajax tijd ook altijd spits.
00
Henkuh 23:02 1 september 2012

Overtoom is op meerdere posities inzetbaar maar Will-ie dat ook ?
00
JHagenstein 22:49 1 september 2012

Overtoom speelde vandaag geen geweldige wedstrijd maar is toch wel weer extreem belangrijk. Zonder Overtoom heb je bijvoorbeeld echt geen scorendvermogen (Overtoom maakt er ongeveer tien per seizoen) en ook minder assists. Ik ben het er wel mee eens dat Vejinovic er in moet. 4-4-2 met Willie, Lerin, Kwame en Marko. Veel creativiteit, Gouriye en Armenteros/Castillion erin?
00
Henkuh 22:26 1 september 2012

@JHagenstein
Ik zou zeggen op de plek van Willie. Marko is een intelligente speler met een fantastische pass en inzicht. Willie ondanks zijn kunnen blijft ondermaats presteren, vind ik
00
ilonk 22:19 1 september 2012

Eindelijk heeft bosz gewisseld. Gouriye had leuke acties, maar hoort toch echt in de spits, want nou voerde hij zijn acties teveel door en had hij ook voor moeten geven. Castillion fysiek sterk en zorgde in ieder geval beter dan armenteros ervoor dat we de laatste kwart van de wedstrijd beter aan het voetballen waren. Van mij mag de verdediging blijven staan alleen paljic moet nog meer vertrouwen krijgen.
00
ALBW 22:06 1 september 2012

nu in de bus op de terugweg. ik ben wel tevreden het voetbal was nog niet top maar dit vond ik al een hele verbetering tov de vorige wedstrijden. vooral de vechtlust. en verder was de sfeer geweldig! nonstop gezongen! helemaal schor maar dat maakt niet uit.

het komt wel goed dit seizoen!
00
johan 22:01 1 september 2012

vond de verdediging stukken beter aanval
waardeloos amateros is niks everton ook niet
bos goed gedaan wisselen die hap.
00
ilonk 21:57 1 september 2012

Wat een negatief gelul weer. Rkc wint thuis van psv en roda en wij hebben een punt. Het was voetballend niet goed, maar heb wel 11 kerels gezien eindelijk en verdediging was een stuk beter alleen ja met samuel en everton kun je niet aanvallen, want ze houden de bal niet aan en om nou castillion een sukkel te noemen. Vond dat hij best sterk inviel en ja baal dat hij niet scoort, maar op zich was ie niet zo slecht ingeschoten. Armenteros had hem naast geschoten. Blij met punt tegen een goede tegenstander alleen baal ik van quansah die heeft dat elke wedstrijd. Waarom niet terugspelen naar je keeper er was niets aan de hand. Complimenten voor te wierik, davidson, rienstra en pasveer. Paljic was wel wat beter, maar hij dekt nog steeds aan de verkeerde kant. Gelukkig gaf jason rugdekking.
00
JHagenstein 21:49 1 september 2012

@Henkuh, voor wie moet hij er in dan?
00
Henkuh 21:47 1 september 2012

Veijnovic, we missen je !!
00
Roy 21:41 1 september 2012

Wat een ruk 2e helft…. castillon jammer geen geluk
00
beewee72 21:36 1 september 2012

Wat een lange sukkel die Castillion……
00
supporter01 21:13 1 september 2012

bosz heeft het door
00
supporter01 21:05 1 september 2012

verdedigend staat het prima
00
vak b 21:02 1 september 2012

Deze pot moet gewonnen worden je hebt zo de kans dat je 10 dagen 17 of 18 te staan we staan al 16 e na vanavond bij verlies maar ja bosz haalt koenders er wel uit slecht presteren kan er wel 2 anderen noemen die elke week slecht presteren op dit moment
00
JHagenstein 20:47 1 september 2012

Met Heracles komt het wel goed, het spel is prima imo. Zie ze nog wel winnen hoor.
00
Ugur 20:41 1 september 2012

Zeker klagen! Want altijd maken ze onnodige domme fouten, zie quansah en nooit denken we gaan het uitbreiden naar 0-2, 0-3
00
JHagenstein 20:39 1 september 2012

Jezus man, ze spelen prima en nog steeds klagen.
00
vak b 20:32 1 september 2012

Ja mensen mooi weer voetballertjes begint weer hoelang mag die.prutser armenteros er nog in blijven staan weer een gemiste kans van die vent en balletje ligt aan de andere kant er weer in staan zo 16 e bosz wordt eens wakker kerel
00
Roy 19:56 1 september 2012

Geweldige speler overtoom, 0-1
00
JHagenstein 19:40 1 september 2012

Ach straks scoort Overtoom 5x in 3 wedstrijden en is het weer de beste nmmr tien.
00
Robbert 18:58 1 september 2012

Wat een bagger fans hebben wij. Je schaamt je rot met dit volk Heracles supporter te zijn. 3 wedstrijden gespeeld en de 11 die de bekerfinale gehaald hebben kunnen er ineens geen bal meer van, sterker na 3 wedstrijden zijn we degradatiekandidaat nummer 3. Realiteitszin is in geen velden of wegen te bekennen. Maar logisch hoor als je voorzitter roept dat we eens Europees voetbal zouden kunnen halen, maar vervolgens niet de portomonee trekt om het elftal echt sterker te maken! Laten we gewoon bescheiden blijven, met € 8,5 miljoen hoor je 13e, 14e of 15e te staan en de idiote gedachten spinsel van Jan Smit moet hij gewoon niet uitspreken. Hij legt daarmee het verwachtingspatroon bij de fans veel te hoog. Gevolg een en al frustratie onder de fans en ze roepen maar wat! “Ze werken niet voor hun geld” is een veel gehoorde kreet. Alsof de spelers geen winstpremie willen opstrijken na de wedstrijd! Het feit dat Armenteros, Overtoom en Everton niet verkocht zijn zegt mij genoeg. Uitstekende spelers voor een middenmoter in de eredivisie, niet voor de top en die willen er geen geld voor betalen, wel straks gratis ophalen als ze transfer vrij zijn. Voor opvulling van dce selectie, zie Tim Breukers. Nee mensen blijf wel realist en juich als wij ons zonder moeite handhaven, meer zit er de komende jaren niet in! En van af en toe een succesje moet je genieten, net als teleurgesteld zijn van een onnodige nederlaag, maar dat is nu Heracles, een klein clubje op het hoogste nivo!
00
gait 18:17 1 september 2012

Wat een flauwekul Rumpf, een spitsentrainer. Het is puur een mentaliteitskwestie.
00
luc 15:58 1 september 2012

de beloftes erin komt alles goed !
00
henk n 15:06 1 september 2012

Toon in ieder geval inzet en knok ervoor.
Julie worden er goed voor betaald is helemaal niet erg dat je moe word, als ik s,avonds thuis kom van mijn werk ben ik dat ook .
DERAN MET DE LIPPE.
00
Rumpf 14:29 1 september 2012

Onze spitsen zijn dramatisch en dat ligt niet aan hen.
Heracles mist een goede spitsentrainer die hen beter maakt en dat is niet John Stegeman.
Verder loopt op het middenveld een speler die in mijn ogen te lui is om z,n ene voet voor de andere te zetten.
Wat de verdediging betreft,die hebben nog wat tijd nodig om ingespeeld te raken.
00
supporter01 12:03 1 september 2012

dit verliezen we kansloos
00
lars 10:15 1 september 2012

come on boys! vecht voor onze kleuren! Maak ons trots en neem drie punten mee, al weet ik dat dat niet gemakkelijk zal zijn. Maar als we achteraf kunnen zeggen dat we er echt alles aan hebben gedaan, en hebben gevochten voor wat we waard zijn met zijn allen, dan ben ik al trots. En dan valt er zeker wat moois te halen vanavond
00
Sjaak 10:08 1 september 2012

Nu krijg je dat gelul weer, dat je moet zeggen dat ze geweldig hebben gespeeld anders ben je geen echte suporter….. Dat ik er dan vanavond wel bij ben als 1 van de weinige boeit dan natuurlijk niks en dat ik zo ongeveer 28 van de 34 wedstrijden bezoek ook niet… Ik spreek julie positivo´s nog wel. Je kan toch niet ontkennen dat het gewoon waardeloos is, ook als je de voorbereiding hebt gezien zag je dat dit kon gebeuren. Maar dan komen velen weer met ´De voorbereiding zegt niets´ Nou dat zien we nu weer dat het helemaal niks zegt. Als je vanavond verliest is dat ook normaal want rkc heeft meer kwaliteiten. Van Nac moet je winnen !! En bedankt Kermit de kikker en Thijs voor je inhoudelijke bijdrage he! Hopelijk zijn julie er ook bij vanavond.
00
hsupporter 09:55 1 september 2012

Sjaak geeft inhoudelijk aan wat hij er van vindt, dat is een discussie waart.
Anderen geven zonder inhoudelijk te reageren op Sjaak af.Je hoeft het niet eens te zijn, met Sjaak, maar geef dat dan ook inhoudelijk aan,ipv algemeen te reageren.
00
eduard 07:58 1 september 2012

“Van RKC is het heel moeilijk winnen” , Als je het zelfde spel speelt, dan is het zeker, dat je verliest. Ben benieuwd of Gourije meedoet. Enige die gemakkelijk een doelpunt kan maken. Vanuit een defensief speltype voetballen, want dan maak je het RKC moeilijk mee.Ze hebben een vrij snelle voorhoede . Dus rugdekking. Via een counter proberen een doelpunt te maken , dus niet domweg aanvallen. Wanneer ze het speltype aanpassen, dan voorspel ik een gelijk spel. ( altijd beter dan weer verliezen ), laten we maar eerst punten sprokkelen, want je staat zomaar onderaan de ranglijst, wat nog moeilijker maakt om te voetballen. We zullen zien.
00
thijsjuhk 02:12 1 september 2012

Nou sjaak dan hoop ik dat je gauw weer op vakantie gaat want supporters zoals jij heb je geen reet aan. Het is niet goed oke! Maar zon reactie getuigd van weinig liefde voor een club!
00
kermit 02:10 1 september 2012

@sjaak

ga jij lekker snel weer naar je vakantie addres ipv hier een beetje dom te zitten neuzelen.
00
ALBW 00:35 1 september 2012

Morgen ben ik dr bij. hopelijk wordt dit de wedstrijd waarin dit team z,n draai vindt. in mijn ogen zit er wel potentie in. als ze winnen morgen is iedereen weer tevreden.

ik hoop gewoon op een wedstrijd waar met passie en vechtlust wordt gespeeld zoals heracles bedoelt is!

Cmon heracles!!!
00
Sjaak 23:15 31 augustus 2012

Jajaja Ilonk lul je gezwets maar weer recht. koenders was geen lichtpuntje. Bakte er helemaal niks van en werd zelfs door onze aanval jaarlijks weggespeeld. En jij noemde onze linksback klasse beters dan Looms. Nou ik zie het niet. Looms deed tenminste zijn best. Nu zie ik aleen Pasveer en Kwame van de basis dat nog doen. Ik pleit voor een heel ander team zaterdag met vooral jonkies die hun best doen.
00
ilonk 22:50 31 augustus 2012

Volgens mij sjaak waren er 2 mensen hier op de site die hem ook heeft zien spelen bij krakau en dat hij daar heel goed speelde. En filmpje zag er goed uit, maar zei er wel bij dat het afwachten is hoe het in het echt is dus moet je dingen niet verdraaien. Daarbij is hij ook meer linkshalf en hadden ze misschien beter een echte back kunnen halen. En over koenders. Die heeft vorig seizoen een topseizoen gedraaid in een slecht draaiend team. Hij was een positief lichtpuntje.
00
Sjaak 22:16 31 augustus 2012

Ik moet zeggen dat ik het helemaal terecht vind, dat Te wierik mag spelen en Davidson. Snap ook totaal niet waarom Koenders is gehaald was bij NAC al een waardeloze prutser. We hadden voorin wat moeten hebben, maar de aankopen zijn niet best dit jaar denk ik zo.
00
Sjaak 22:12 31 augustus 2012

Ik Ben net terug van vakantie en heb helemaal niks van heracles gemist zoals ik wel verwacht had. Ook morgen verwacht ik een nederlaag. We hebben gewoon een erg slecht team dit jaar plus een zwakke coach. Geen enkele aankoop maakt ons beter. Koenders is sowiezo een achteruitgang en die andere 2 zijn ook een stelletje koekebakkers. Dan te bedenken dat mensen zoals Ilonk die linksback helemaaaaaal geweldig vonden op basis van een filmpje. Onze aanval is gewoon dramatische en het middenveld presteert ook niet. Als er niet snel wat verandert mogen we blij zijn als we de play ofs ontlopen. VVV thuis zei al genoeg natuurlijk. Thuis van het misschien wel zwakste team niet winnen. Er is te slecht ingekocht de laatste jaren en nu krijg je volgend jaar ook nog het probleem dat iedereen gratis wegloopt, zoals Everton las ik net. Bah waar halen die verwende nietsnutten het toch vandaan.
00
sjoerd 20:57 31 augustus 2012

Succes mannen, gedraag je volwassen, mobiels uit en focus nu eens op je team…
00