Zaterdagavond speelt Heracles uit bij RKC. De ploeg van Peter Bosz zal heel wat beter voor de dag moeten komen dan afgelopen zondag. Heracles had het vorig seizoen erg lastig in Waalwijk. Na een 0-2 voorsprong werd er alsnog 2-2 gelijk gespeeld en kreeg Antoine van der Linden rood.

De ploeg van Peter Bosz zal zaterdagavond de slechte wedstrijd van zondag van zich af moeten schudden en goed voor de dag moeten komen in Waalwijk. Peter Bosz kan in Waalwijk niet beschikken over de geblesseerden Marko Vejinovic (knie), Dario Vujicevic (hamstring), Bart Schenkeveld (lies) en Jeroen Veldmate (voet). Bij Heracles zal doelman Remko Pasveer de aanvoerdersband dragen. De sluitpost neemt de band over van Kwame Quansah. Milano Koenders is zijn basisplaats kwijt na een zwak optreden tegen Feyenoord. De rechtsback wordt vervangen door Mike te Wierik. Jason Davidson neemt de plek over van Jeroen Veldmate.

RKC Waalwijk kent een goede start van de competitie. De ploeg van coach Erwin Koeman verzamelde in drie wedstrijden 7 punten en is daardoor nog ongeslagen. De Waalwijkers zijn moeilijk te verslaan en het zal naar verwachting een zware klus worden zaterdagavond voor de Heraclieden. De Waalwijkers trokken deze zomer o.a. Rodney Sneijder, Florian Jozefzoon en de Fransman Chevalier aan. Voor deadline van vandaag werd Nourdin Boukhari nog aangetrokken. RKC zal gezien de competitiestart zaterdagavond vol vertrouwen aan het duel beginnen.

De wedstrijd begint zaterdagavond om 19:45 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Jan Wegereef. Doe je mee met de HAFC.nl Manager? Vergeet dan niet je voorspelling in te vullen!

Sponsoren

Reacties (44)

Reageer nu!