Heracles en RKC Waalwijk hebben de punten gedeeld. In een slechte wedstrijd werd het 1-1. Het is moeilijk om een verslag te schrijven, aangezien er gewoonweg bar weinig te verslaggeven is.De wedstrijd werd grotendeels op het middenveld afgespeeld en de kansen waren schaars.

De wedstrijd begon wel uitstekend voor Heracles. Binnen een halve minuut lag de bal al in het netje. Willie Overtoom wist de bal behendig achter doelman Zoet te plaatsen. Heracles behield het veldoverwicht zonder verder echt gevaarlijk te worden, maar vanuit het niets kwam RKC toch op gelijke hoogte. Een klungelige actie van Quansah bracht Rodney Sneijder de bal, die hem aan Jozefzoon passte. Een van richting veranderd schot verdween vervolgens achter doelman Remko Pasveer. Dit gebeurde helaas op het ongelukkig moment (de 39ste minuut)

In de tweede helft gebeurde er zeer weinig. RKC Waalwijk was een keer gevaarlijk bij een corner, die knap gered werd door Remko Pasveer. De ultime kans kwam in de 90ste minuut. Geoffrey Castillion kwam oog in oog met de doelman van RKC, maar schoot de bal op de buitenkant van de paal.

Al met al wederom een cipro online mexico niet al te beste wedstrijd. Het puntje mag in ieder geval wel gekoesterd worden, want gelijkspelen of winnen bij RKC is ook niet voor iedereen weggelegd.

Sponsoren

Reacties (41)

Reageer nu!