Heracles en RKC Waalwijk hebben de punten gedeeld. In een slechte wedstrijd werd het 1-1. Het is moeilijk om een verslag te schrijven, aangezien er gewoonweg bar weinig te verslaggeven is.De wedstrijd werd grotendeels op het middenveld afgespeeld en de kansen waren schaars.

De wedstrijd begon wel uitstekend voor Heracles. Binnen een halve minuut lag de bal al in het netje. Willie Overtoom wist de bal behendig achter doelman Zoet te plaatsen. Heracles behield het veldoverwicht zonder verder echt gevaarlijk te worden, maar vanuit het niets kwam RKC toch op gelijke hoogte. Een klungelige actie van Quansah bracht Rodney Sneijder de bal, die hem aan Jozefzoon passte. Een van richting veranderd schot verdween vervolgens achter doelman Remko Pasveer. Dit gebeurde helaas op het ongelukkig moment (de 39ste minuut)

In de tweede helft gebeurde er zeer weinig. RKC Waalwijk was een keer gevaarlijk bij een corner, die knap gered werd door Remko Pasveer. De ultime kans kwam in de 90ste minuut. Geoffrey Castillion kwam oog in oog met de doelman van RKC, maar schoot de bal op de buitenkant van de paal.

Al met al wederom een cipro online mexico niet al te beste wedstrijd. Het puntje mag in ieder geval wel gekoesterd worden, want gelijkspelen of winnen bij RKC is ook niet voor iedereen weggelegd.

Sponsoren

Reacties (41)

Reageer nu!
cewi 09:22 5 september 2012

Vraag aan Robbert (eerlijk antwoord): Wat zou jij doen in zo’n situatie ? Clubliefde vind je -soms- nog bij amateurs en dan alleen nog bij vrijwilligers. Bij voetballers gaat het alleen nog maar om meer, meer, meer ! Mooiste recente voorbeeld is Kuyt.
00
Robbert 20:29 4 september 2012

Als Willie Heracles dankbaar wil zijn voor de kans die ze hem gegeven heeft, dan gaat hij straks in december zijn contract bij Heracles verlengen, mocht er dan toch weer geen mooi club voor hem komen.

Ziet u het gebeuren………???
00
bim treukers 07:30 4 september 2012

JHagenstein kontelikker van willie.. je komt al bijna net zo misselijk over als hij..
00
uday 05:56 4 september 2012

volgende wedstrijd word het maar eens tijd voor dorda op de plek van paljic, en castillion op de plek van armenteros.
Ook te wierik neem ik van aan dat hij nu definitief de plek van Koenders overneemt op de backpositie.

Weet iemand hoe het ervoor staat met de blessures van de vichen voor op het middenveld?

@J Hagenstein het was zeer zeker geen goede wedstrijd. Heb je wel de goede bril opgehad?
00
Andere Hans 22:56 3 september 2012

Item nog niet opgemerkt, maar de beloften wonnen vanavond dus zo maar even met 4-1 van psv.
Leuke wedstrijd.
00
hafc 17:24 3 september 2012

Laat overtoom ook eens aan de club denken waar ie alles aan te danken heeft,ipv volgend jaar gratis weg te lopen.
00
JHagenstein 14:39 3 september 2012

21 tot scoren moet natuurlijk 36 zijn.
00
JHagenstein 14:39 3 september 2012

Willie Overtoom kon deze zomer Heracles Almelo verlaten. De middenvelder, die tot op heden 21 keer tot scoren wist te komen voor de Heraclieden, had aanbiedingen uit Rusland en Turkije. Uiteindelijk besloot Overtoom hier niet op in te gaan.

“Onder andere het Russische FK Kuban Krasnodar, waar ook Aras Özbiliz onder contract staat, had interesse. En een club uit Turkije. Maar ik heb bewust nee gezegd tegen die aanbiedingen”, vertelt Overtoom maandagochtend tegen De Telegraaf.

“Ik heb een gezin en wil alleen naar een club en land waar we ons prettig voelen. Dat was de basis voor mijn beslissing. Bovendien is het ook niet verkeerd om nog een jaar voor Heracles te spelen. Ik heb het hier uitstekend naar mijn zin.”
00
koos 13:42 3 september 2012

Valt jullie niet op dat armenteros bar slecht speelt hoe kan heracles zo dom zijn om armenteros niet te gaan verkopen
00
cewi 09:24 3 september 2012

Ik lees zojuist dat Overtoom aanbiedingen heeft gehad uit Turkije en Rusland, maar dat hij die heeft afgeslagen omdat hij alleen daar wil voetballen waar hij en z’n gezin zich prettig voelen…
00
Andere Hans 08:18 3 september 2012

JHHagestein

Hoezo Pedro anoniem?
Pedro heet hij.

Heb vooruitgang gezien en da’s positief.
00
bryan 01:29 3 september 2012

ik vindt opzeg dat slecht 3 speler het goed hebben gedaan ik geef deze cijfers:
pasveer 7
te wierik 7
rienstra 6
davidson 5
paljic 5
duarte 7
qaunsah 4
overtoom 6,5
everton 5
armenteros 6
pedro 4
wissels:
bruns 6
gouriye 3
castillion 5.
00
Japiooo 23:34 2 september 2012

Valt mij op dat bijna niemand het over Pasveer heeft!
Hij redt weer(de zoveelste keer)een punt voor ons!!!
00
cewi 22:04 2 september 2012

Ik heb gisteren een redelijk goede wedstrijd gezien, ‘k heb in ieder geval met plezier gekeken, ik vond dat de spelers redelijk gemotiveerd waren, al bleven sommige knapen ver onder hun normale peil (bijv. Everton en de Kwans). In ieder geval heb ik weer iets meer vertrouwen in de toekomst gekregen. Met een fitte Marko V. en een olossing voor de linksbackplaats komen we nog redelijk ver, wat ik jullie brom !!! Het is veel te vroeg om nu al konsekwenties te trekken voor de huidige plaats op de ranglist !
00
Robbert 17:24 2 september 2012

Ps Davidson 6,5
00
Robbert 17:24 2 september 2012

Mijn cijfer dan:
Pasveer 7
Te Wierik 6,5
Rienstra 6,5
Paljic 4

Duarte 7
Quansah 5,5
Overtoom 5,5

Pedro 5
Armenteros 5
Everton 5
00
ALBW 16:52 2 september 2012

van mij mag castillion er wel in samen gouriye. castillion vindt ik aan de bal zoveel sterker dan effie of sammie. hij mist gister wel een wereld kans maar pech heb je soms. als je hem vertrouwen geeft zie ik hem er zo 10 inleggen dit seizoen. samen met gouriye en pedro lijkt mij dit een sterke combi!
00
Sjaak 15:41 2 september 2012

De sfeer gisteren was idd top. Ik vond het achterin ook goed staan op pjalic na. Is geen echte verdediger. Aanvallend daarintegen is het echt vreselijk, maarja die mogen blijven prutsen, eruit gaan ze toch niet. Overtoom was weer zeer belangrijk voor ons gisteren. Kwame moet eenns ophouden met mee voetballen een gewoon de ballen inleveren, die fouten heeft hij om de zoveel tijd wel een. Davidson en Te wierik vond ik goed spelen. Ik hoop dat Gourije tegen NAC mag starten en dan Samuel op links en Everton eruit. Of van Miegem eens op links. Verdient ook wel eens een kans. Al met al was 1-1 wel een terechte uitslag gisteren en daar ben ik oo wel tevreden me, aleen zonde dat het weer door zo´n blunder moet komen. Nu moet er gewonnen worden van NAC!
00
rick 13:54 2 september 2012

@JHagenstein

bedankt mn hele zondag is weer goed!

rare lui op de wereld..
00
JHagenstein 12:43 2 september 2012

Even iedereen beoordelen.

Pasveer: keepte een prima wedstrijd. Pakte een geweldige bal, is zeker rijp voor een stap omhoog. Ik geef hem een 7.

Te Wierik: De beste man op het veld. Oogt zo sterk, die Koenders is zijn plaats definitief kwijt en ook Schenkeveld vind ik niet beter dan deze man, niet voor niets international. Deze man krijgt een 8 van mij.

Rienstra: Prima wedstrijd, helaas een enorme fout, jammer vind ik dat zo’n dramatische fout bijna wel elke wedstrijd voorkomt. Door die buitenspelval die Heracles hanteert, that’s voor sure. Een 6.5

Davidson: Prima wedstrijd, gaf goed rugdekking aan Paljic die weer zat te blunderen en is ook een zekerheidje. 6.5

Paljic: Een van de mindere, ik weet niet hoe Dorda het doet? Maar kan hij niet eens een kans krijgen, die Paljic liet zich steeds piepelen door Jozefzoon, ook geen hoogvlieger een 5.

Quansah: Ook een van de mindere, laat zien dat hij de bal gewoon moet inleveren en niet a lá Xavi moet gaan draaien, want qua voetballend vermogen is hij echt beperkt.
Die fout was dus ook ongelofelijk. Een 5.5

Duarte: Was wel aardig, maar loopt nog wat teveel met de bal, verder moest hij voornamelijk mee verdedigen doordat Everton Martina uit het oog verloor. Een 6.5

Overtoom: Laat zien dat hij weer beslissend is. Met een doelpunt en (bijna) een fantastische assist. Voor de rest weinig gezien, maar als je zo beslissend kan zijn hoeft dat niet per se. Ik zie dat mensen Bruns in het basiself wil. Viel enorm tegen gisteren, alleen maar vallen. 6.5

Pedro: Anoniem, een 5.5

Armenteros: Niet echt heel slecht maar ook niet echt opvallend, dus een 6

Everton: Was ook alles behalve goed. Dramatisch, heel slecht om maar wat te noemen. Had één leuke kopbal maar voor de rest deed hij niks. Verdedigt ook niet mee. Een 5
00
ilonk 12:34 2 september 2012

@robbert. Tuurlijk hadden ze moeten winnen daar ben ik het mee eens. En ik maar rkc niet sterker dan ze zijn, want vorig seizoen hebben ze ook playoffs gespeeld en ze hebben best wel een aardig elftal die moeilijk te verslaan is. Castillion had die bal erin moeten schieten en quansah maakt die fout te vaak. Ik vind alleen de verslaggeving dramatisch niet gepast. Er werd dit keer wel gestreden en de verdediging heeft weinig weggegeven. Alleen de linkerkant met paljic is slecht dus daar moet een oplossing voor komen. Wie moet daar spelen. En hopenlijk houdt bosz nu vast aan gouriye en castillion voorin. geef ze een aantal wedstrijden om te kijken hoe zij het doen alleen had hij dingen uit moeten proberen in de voorbereiding. Teveel en te snel vast gehouden aan zijn ideale basisopstelling wat niet werkte. Dat scheelt ons in het begin punten, want laten we eerlijk zijn als we de kansen tegen vvv erin hadden geknalt en gisteren castillion de bal erin had geschoten en de strijd van gisteren tegen feyenoord hadden getalleerd dan hadden we 7 punten gehad ipv 2. We hebben er niets aan weet het, maar had gekund. Bosz had anders moeten beginnen. Het komt wel goed, maar duurt nu wat langer.
00
Robbert 12:31 2 september 2012

@ Hagenstein je overdrijft wel een beetje met je adoratie voor Willie Overtoom. De man heeft gezonde ambitie, vind van zichzelf dat hij hoger kan spelen maar laat het de afgelopen tijd veel te weinig zien. Als international van Kameroen mogen we toch ook meer van hem verwachten? Hoge bomen vangen nu eenmaal meer wind, met andere woorden, als hij van mening is Heracles ontgroeid te zijn, dan moet hij dat elke week laten zien! Vooral tegen matige tegenstanders als RKC. Alshij echt TOP is laat hij het ook zien tegen Az en Feyenoord. Hij moet het verschil maken, dan pas zit er een mooie transfer voor hem in. Het bewijs hebben we de afgelopen weken gezien, geen enkele club heeft naar hem geinformeerd! Hij is zeker gewogen en te licht bevonden. En als hij zo blijft spelen het niet laat zien dat juist HIJ het verschil kan maken, ja dan kun je verwachten dat er kritiek komt. Daar moet hij als een volwassen kerel ondergaan en zijn voeten laten spreken. Komt dat goed dan zal hij met veel respect het Polman stadion verlaten, lukt dan niet dan zal de kritiek blijven. Dik betaalde profs moeten daar tegen kunnen.
00
geoffrey 12:16 2 september 2012

Geoffrey in de basis zetten!! Balvast en goede pasen. Die bal gaat er de volgende keer wel in. Als je ziet hoe samu en everton missen.Laat samu maar keer op de bank beginnen mischien is dat een keer goed voor hem, stel luie spitsen gvd werken voor je geld
00
Roy 12:06 2 september 2012

@ilonk niet meer op wzh.nl dus maar weer hier, verslaving……..
00
JHagenstein 11:31 2 september 2012

@Observer

Willie de andere kant oplopen, de fans verdienen het ook niet met dat negatieve gelul continu. Sta eerst maar weer eens volledig achter je ploeg en ze gewoon toejuichen ipv 24/7 klagen, jeetje zeg wat kunnen mensen zeiken hier.
00
Martijn32 11:23 2 september 2012

Ik vond het gisteren allemaal nog wel meevallen. Er was meer strijd en passie en ze hebben redelijk constant gevoetbald. Er zat niet veel verschil tussen de 1ste en de 2de helft. Te wierik heeft zich voor mij bewezen. Hij verdient de voorkeur boven Koenders. Overtoom heeft gescoord maar verder weinig goeds gedaan. Tekend vond ik het beeld vlak voor de rust een speler van RKC rende voor hem langs en hij gaf het gwn op. Hij liep niet mee. Ben nog steeds voor Bruns. Bruns is voetballend misschien iets minder maar levert veel strijd en verdedigt mee. Gouriye viel me wat tegen, maar op het eind van de wedstrijd liet hij toch meer zien dan een waardeloze everton. Daarmee speel je 10 tegen 12. Hij leverde werkelijk waar elke bal in.
00
Robbert 11:19 2 september 2012

Ilonk: Je kunt wel door blijven gaan met het feit dat ze thuis van PSV hebben gewonnen, maar dat was meer door de zwakte van PSV en niet door de sterkte van RKC. Nog 9 wedstrijden tegen PSV en zeker 8 daarvan gaan ze verliezen. Je moet RKC niet sterker schrijven dan dat ze zijn! Wij waren, voor de fout van Kwame, de bovenliggende partij en dan moet je de score al hebben uitgebouwd naar tenminste 2 goal verschil in de 1e helft. Dan moet RKC in de 2e helft komen en achterin meer risico nemen en kun je door slim te spelen de score verder uitbouwen. Een gemiste kans, onnodig en daar mag je best kritiek op geven, ook al is het negatief. Tegen AZ en Feyenoord vond ik een negatieve stemming niet op zijn plaats.
00
ilonk 10:58 2 september 2012

@robbert. Ze winnen wel thuis van psv, nac en uit tegen ado waren ze ook beter. Je kan ook zeggen dat ze zo slecht speelden, omdat heracles vol druk hebben gezet en rkc niet aan aanvallen toekwam. Ze konden geen minuut onder ons druk uitkomen. Als we iets minder druk zette dan konden zij het wel. Ben op zich tevreden met het spel, maar baal verschrikkelijk van die fout van quansah en de misser van castillion en ook gouriye die de bal niet terug legde. Ze speelden verder wel aardig goed en met meer dreiging. Overtoom heeft de vorm nog niet en quansah moet die fouten niet meer maken. Tis wel duidelijk dat heracles verzuimd heeft een echte goede aanvaller aan te trekken die scoort.
00
Robbert 10:34 2 september 2012

Ik heb niets tegen nagatief schrijven als het klopt. Ik mijn optiek hadden we gisteren gewoon 3 punten moeten pakken. Omdat dit RKC uitermate zwak was en niet tegen ons positiespel op kon. Ze kwamen steeds te laat en wisten zich geen raad met de vele positie wisselingen op het middenveld tijdens de wedstrijd, zoals Wiljan Vloet ook aangaf. Het is voor iedereen duidelijk dat we ons speloverwicht niet kunnen omzetten in meer goals en daarover mag je best negatief zijn. Tegen Feyenoord en Az waren we gewoon kansloos, deze teams hebben meer kwaliteiten. Alle respect voor RKC, maar zij hebben mij niet laten zien waarom zij boven in het linkerrijtje en wij onder in het rechterrijtje staan.
00
ilonk 10:01 2 september 2012

@hagestein. Helemaal mee eens. Ook op andere sites wordt negatief geschreven. Het voetballende gedeelde was nog niet altijd goed vooral door die twee voorin die geen bal vast hield en een overtoom niet in vorm, maar dit wil ik zien. 11 kerels die de beuk erin gooien en achterin weinig weggeven en dan hopen op wat kansjes. Als castillion die bal erin had geschoten was het de perfecte overwinning. Niet dat mooie combinatiespel, maar gewoon beuk erin en hoge ballen af en toe. Daarbij stond rkc heel compact en was het lastig door heen te komen en andersom ook. Verdediging stond prima en dat is prioriteit nr 1. Alleen boos op quansah. Hij kon die bal gewoon naar davidson spelen ipv te gaan draaien, maar hij doet het elke wedstrijd. Dan hadden we gewonnen. Castillion is prima aanspeelpunt en als je hem vertrouwen geeft en gouriye ook dan komt het voorin ook wel goed.
00
rono 09:53 2 september 2012

Hoezo castillon in de basis! Nee daar kun je de oorlog mee winnen. Tjonge, prik die bal er toch in man. Waardeloze spits
00
Observer 09:34 2 september 2012

Zeer opvallend was de juichreactie van Willie ik zit met mijn hoofd bij een andere club Overtoom! Hij vierde zijn doelpunt niet met de meegereisde fans maar liep bewust de andere kant op, die reactie spreekt boekdelen. Zulke spelers hebben wij niet aan, zag hem na de wedstrijd ook continue lachen naar tegenspelers en in mijn ogen deed het gelijkspel hem niets terwijl hij hoorde te balen. Armenteros wil ik geen woord meer aan vuil maken.
00
hafc 09:31 2 september 2012

Verdedigend zag het er voor het eerst dit seizoen goed uit.zeer hoopgevend.met schenkeveld en marko straks weer erbij gaat het echt wel goed komen.
00
pollie 08:29 2 september 2012

1e helft prima gespeeld, 2e helft wat minder. Ik vond het zeker niet slecht.
00
Niels Groothuis 07:47 2 september 2012

Heerlijk als je spits af en toe wèl goed kaatst of de bal bij zich houdt. Castillion in de basis!
00
Kaasshoufle 07:17 2 september 2012

JHagenstein
Jouw post is pas idioot. Het spel was bar en boos. We hebben een goede start van de wedstrijd gemaakt maar in de 38e minuut zakte het als een kaartenhuis in een. Ik verwacht ook play offs maar dan in strijd tegen degradatie.
00
db1992 01:48 2 september 2012

redelijke wedstrijd fantastische sfeer in het uitvak
00
henk n 01:32 2 september 2012

Wat een kut wedstrijd.
00
ALBW 01:25 2 september 2012

nou ik vond het voetballend geen goede wedstrijd. er ging nog veel te veel fout. veel onnodige slordigheden en fouten. er werd wel meer gevochten en met passie gespeeld. daar ben ik wel erg tevreden over. er moet nog wel veel gebeuren maar dat gaat wel goedkomen.
00
Casper Raymakers 00:16 2 september 2012

Helemaal eens met JHagenstein,

Was gwn prima wedstrijd van onze kant. En heb naar een best wel aantrekkelijke wedstrijd gekeken. Inderdaad waren we vandaag ongelukkig, maar ik zag zeker een goed spelen Heracles. En denk ook nog steeds dat play-offs mogelijk is, al zal dit wel een luxe zijn. Mogen met alles onder plek 12 tevreden zijn toch?
00
JHagenstein 00:11 2 september 2012

Idioot verslag zoals elke keer.

Heracles was veel beter en had gewoon moeten winnen, echter was het gewoon ongelukkig. Heracles speelde in de eerste helft prima.

Ik verwacht nog steeds play-offs, Utrecht, Groningen, Roda JC, NAC, om maar wat te noemen zijn helemaal niet beter dan ons.
00