Heracles heeft vanmiddag een oefenwedstrijd tegen Almere City FC ruim gewonnen. In het Polman Stadion werd het maarliefst 9-2 tegen de nummer zeventien uit de Jupiler League. Everton Ramos da Silva scoorde onder andere twee maal in het oefenduel.

De bezoekers begonnen onfortuinlijk in het Polman Stadion. Binnen twee minuten werkte aanvoerder Cees Toet de bal in eigen doel en bracht zo Heracles eenvoudig op voorsprong. Na een kleine twintig minuten verdubbelde Samuel Armenteros de score. Nog geen minuut later stond de teller al op 3-0 toen Lerin Duarte doel trof. Door een botsing met Everton moest de doelman van Almere City FC later geblesseerd van het veld. De vervanger kon echter niet voorkomen dat diezelfde Everton even later de 4-0 wist aan te tekenen. Deed Almere City FC dan helemaal niks. Jawel! Rowin van Zaanen en Rihairo Meulens wisten de stand enigszins dragelijker te maken voor de thee: 4-2.

In de rust paste Peter Bosz drie wissels toe en ging de ploeg in de tweede helft rustig door met scoren. Kwame Quansah nam de 5-2 voor zijn rekening en de ingevallen Ninos Gouriye wist even later de 6-2 binnen te schieten. De laatste drie treffers kwamen op naam van Everton, Thomas Bruns en Geoffrey Castillion waardoor het een monsterscore werd van 9-2.

Opstelling Heracles: Remko Pasveer (c); Mike te Wierik (45. Milano Koenders), Ben Rienstra, Christian Dorda (73. Leon van Dijk), Dragan Paljic; Kwame Quansah, Thomas Bruns, Lerin Duarte; Luis Pedro (45. Ninos Gouriye), Samuel Armenteros (45. Geoffrey Castillion), Everton Ramos da Silva.

Foto: Heracles.nl

Sponsoren

Reacties (25)

Reageer nu!