Heracles speelt zondag zijn derde thuiswedstrijd van het seizoen tegen NAC Breda. Het zal een weerzien zijn met oud-Heraclied Mark Looms, die afgelopen zomer verkaste naar Breda. Vorig seizoen won Heracles met 2-1 van NAC Breda. Willie Overtoom en Everton Ramos da Silva scoorden namens de Heraclieden. Ook uit werd er met dezelfde uitslag gewonnen in Breda.

Na een vrij interland weekend moet de ploeg van Peter Bosz de draad weer oppakken in de competitie. Vorige week donderdag deed het wat vertrouwen op in de oefenwedstrijd tegen Almere City FC door met 9-2 te winnen. Echter is Heracles nog niet op het niveau waar het zijn wil. Tegen RKC Waalwijk was er wel wat vooruitgang, maar het moet nog zeker beter. “Het kost tijd om ingespeeld te raken en dat gaat steeds wat beter. Ik vind dat we thuis van NAC Breda moeten winnen en daar gaan we alles aan doen,” aldus Bosz. Willie Overtoom en Jason Davidson keerden afgelopen week weer van een interland. Beiden zullen zondag aan de aftrap verschijnen. Peter Bosz kan nog geen beroep doen op de geblesseerden Marko Vejinovic, Dario Vujicevic, Bart Schenkeveld en Jeroen Veldmate.

De ploeg van John Karelse kent ook een stroeve start van de competitie. NAC behaalde net als Heracles ook nog maar twee punten uit vier duels. Uit bij Willem II en thuis tegen FC Utrecht werd er een punt gepakt. De ploeg met Mark Looms in de gelederen creëerde amper kansen. Daarom zal John Karelse zondag het systeem volledig omgooien tegen Heracles. “Ik vind dat Schalk te vaak in zijn eentje staat, waardoor we onze speelstijl iets zullen aanpassen. Ik wil dat Lurling en Hadouir dichter in de buurt van Schalk spelen en ik geef ze dus de vrijheid om veel van positie te veranderen en de hoeken vrij te laten. Ik hoop dat het effect heeft en dat we een goed resultaat kunnen boeken.”

De wedstrijd staat zondagmiddag onder leiding van scheidsrechter Serdar Gözübüyük en begint om 12:30 uur. Doe je mee met de HAFC Manager? Vergeet dan niet je voorspelling in te vullen!

 

Sponsoren

Reacties (26)

Reageer nu!