Jong Heracles heeft vanavond in de derby bij FC Twente op de valreep nog een punt weten over te houden aan het duel. In de 90e minuut bezorgde Christian Dorda voor de gelijkmaker: 1-1. Heracles speelde sinds de 68e minuut met tien toen Thomas Bruns met 2x geel van het veld moest.

Rene Kolmschot moest flink puzzelen om een elftal te formeren tegen Jong FC Twente. De gastheren kwamen al vroeg op voorsprong. Joey Pelupessy opende in de vierde minuut al de score voor Jong FC Twente. Daarna kreeg de ploeg van Rene Kolmschot wel wat meer grip zonder echt gevaarlijk te worden. In de tweede helft werd het nog billen knijpen. Thomas Bruns moest met rood van het veld en Daniel Neustädter kon niet verder door kramp. Heracles speelde nog maar met negen man en kreeg ook nog een penalty tegen. Brian van Loo hield Jong Heracles in leven door de penalty te stoppen van Mirco Born. In de slotminuut was Christian Dorda goud waard voor Jong Heracles. De verdediger zorgde voor de gelijkmaker met een prachtige stift.

Opstelling Jong Heracles: Brian van Loo, Jozef Samoel, Daniel Neustädter, Christian Dorda, Dragan Paljic, , Thomas Bruns, Joey Belterman, Ninos Gouriye, Daryl van Mieghem (80.Endy Opuku Bernadina), Luis Pedro en Alvin Daniels (67.Jan-Willem Kamp).

Sponsoren

Reacties (16)

Reageer nu!