Jong Heracles heeft vanavond in de derby bij FC Twente op de valreep nog een punt weten over te houden aan het duel. In de 90e minuut bezorgde Christian Dorda voor de gelijkmaker: 1-1. Heracles speelde sinds de 68e minuut met tien toen Thomas Bruns met 2x geel van het veld moest.

Rene Kolmschot moest flink puzzelen om een elftal te formeren tegen Jong FC Twente. De gastheren kwamen al vroeg op voorsprong. Joey Pelupessy opende in de vierde minuut al de score voor Jong FC Twente. Daarna kreeg de ploeg van Rene Kolmschot wel wat meer grip zonder echt gevaarlijk te worden. In de tweede helft werd het nog billen knijpen. Thomas Bruns moest met rood van het veld en Daniel Neustädter kon niet verder door kramp. Heracles speelde nog maar met negen man en kreeg ook nog een penalty tegen. Brian van Loo hield Jong Heracles in leven door de penalty te stoppen van Mirco Born. In de slotminuut was Christian Dorda goud waard voor Jong Heracles. De verdediger zorgde voor de gelijkmaker met een prachtige stift.

Opstelling Jong Heracles: Brian van Loo, Jozef Samoel, Daniel Neustädter, Christian Dorda, Dragan Paljic, , Thomas Bruns, Joey Belterman, Ninos Gouriye, Daryl van Mieghem (80.Endy Opuku Bernadina), Luis Pedro en Alvin Daniels (67.Jan-Willem Kamp).

Sponsoren

Reacties (16)

Reageer nu!
classic ugg boots 00:20 8 december 2012

Hi there, simply became alert to your blog thru Google, and located that it is truly informative. I’m gonna watch out for brussels. I will be grateful if you continue this in future. Lots of other folks can be benefited from your writing. Cheers!
00
Henkuh 21:39 19 september 2012

@Robbert

Hoewel ik ‘t niet altijd met je eens ben, snap ik je ironie en bezorgdheid ! Het is toch van de zotte dat je een selectie van 24 spelers hebt voor 2 elftallen waarvan er ook nog eens 8 geblesseerd zijn ! Voeg daar bij aan toe dat je een paar loodzware wedstrijden en een druk progamma voor de boeg hebt. Dan roept je het onheil wel op je af! Enne Robbert, nu maar hopen dat wij ‘t helemaal mis hebben.
00
Robbert 19:59 19 september 2012

Het moment dat we op onze snufferd gaan komt steeds dichter bij. Wordt volgende week gezellig, beloften op maandag, het eerste op woensdag en volgende week zaterdag kom ADO. Dat wordt voor Bruns, Pedro en Gouriye maandag en woensdag spelen met alle risico van dien en nog meer risico op blessures.
00
hsupporter 19:50 19 september 2012

Robbert
Het wil niet zeggen dat de onderwerken die je schrijft, niet zo zijn.Maar het komt steeds wel met een negatieve toon over.
De situatie is nu eenmaal zo, en ja 30 spelers zou super zijn en zonder een beloften team kun je niet presteren.
Er komt een moment dat je als Heracles zijnde op je snufferd gaat, maar dat is dan helaas.
00
Robbert 18:17 19 september 2012

Go Ahead heeft nu nog geen beloften team maar volgend seizoen komt er één heb ik begrepen.

Davidson is nu ook met een blessure uitgevallen, nummer 8 van de 24! Ach laat ik er maar niets van zeggen, anders ben ik weer negatief.
00
hafc 18:07 19 september 2012

Volgens mij heeft gae geen beloften team.
00
Robbert 17:33 19 september 2012

Wat negatief, mag ik niet schrijven hoe ik er tegenaan kijk! Ons bestuur speelt al jaren Russisch roulet door de trainers met veel te weinig spelers hun werk te laten doen. Je hebt voor twee teams tenminste 30 spelers nodig en vorig seizoen hadden we er zelfs 24! Lees morgen het artikel van Van Schuppen, nu zij er 7 die niet kunnen spelen. Mooi dat de jonge spelers in het beloften team ervaring op kunnen doen en dat is heel goed voor hun ontwikkeling, maar doe het wel goed en niet zo halfbakken zoals wij het doen. Ga met Go Ahead praten en zie dat je als een combi team meedoet, net wat VVV met Helmond Sport doet. Nee daar zijn we nu te laat mee want in Deventer doen ze met een eigen beloftenteam mee.
00
Jan 16:50 19 september 2012

Robbert,
Je begint inderdaad wel een beetje op een zeur te lijken; alleen maar negatief. Dakmaster heeft groot gelijk met zijn verhaal over het beloftenteam. Overigens Davidson ook geblesseerd; ziekenboeg wordt wel groot zo
00
Dakmaster 12:47 19 september 2012

@robbert

Beroepzeiker eerste klas! Dus wanneer Heracles een jong talent en deze langzaam willen brengen, of een speler die uit een blessure komt, vraag is dan waar laat je deze spelers dan??? Juist in het beloftenelftal, daar waar ze dezelfde speelwijze hebben als het eerste elftal. De stap van beloften naar het eerste is dan juist goed te overbruggen, ter wierik, gouriye,bruns,belterman enz enz kunnen juist sneller en beter de stap maken naar het eerste. Jij kraakt het beleid van Heracles af, maar is het juist niet Heracles die het jaar in jaar uit flikt om het op deze manier klaar te spelen, als kleine club met een kleine begroting vind ik het knap hoe ze overleven ten midden van concurrenten.
00
Robbert 12:12 19 september 2012

Leon ten Voorde heeft volkomen gelijk met zijn artikel. Het beloftenteam wordt met plakband bij elkaar gehouden. Als er geen geld is om twee volwaardige teams op de been te houden, begin er dan niet aan. Ga je voor kwaliteit ipv kwantiteit dan is dat een verstandige keus, maar daamee kun je met de middelen die wij hebben en 25 spelers niet met 2 selecties de competitie ingaan. Eredivisie onwaardig.
00
Marvin 10:43 19 september 2012

Ook weer een verschrikkelijk stuk van Leon ten Voorde over ons beloftenteam in de Tubantia vandaag..blijkbaar zit de frustratie over het gelijkspel daar erg hoog!
00
René 08:31 19 september 2012

Marvin, en de twedechelft 4-4 moeten maken. Heracles was de tweede helft beter en dat met een samen geraapt team, tot frustratie bij fc twente
00
Gerwin 13:11 18 september 2012

Kan iemand mij uitleggen hoe deze competitie precies in elkaar zit? Worden er eerst drie regionale competities over een half jaar gespeeld en zullen de beste vier van elke regio na de winter in de eredivisie beloften spelen en de laatste vier in de eerste divisie? En wat is hiervan eigenlijk de reden? Oude systeem werkte toch ook?
00
hafc 08:56 18 september 2012

Toch knap dat de beloften zich weer in de top nestelen en al weer bijna zeker zijn ben plaatsing voor de eredivisie.dit in tegenstelling tot fct .
00
Marvin 23:29 17 september 2012

Met de hakken over de sloot..Twente had met rust al met 3 of 4-0 voor moeten staan. Toch blij met het puntje. Wat een mooie goal van Dorda zeg!
00