Woensdagavond neemt Heracles het in de tweede ronde van het KNVB Bekertoernooi op tegen topklasser FC Lienden. De ploeg uit de zondag Topklasse versloeg in de eerste ronde Excelsior ’31  in Rijssen.

Voor Heracles telt woensdagavond maar één ding en dat is winnen. We weten uit het verleden dat de Heraclieden het vaak lastig hebben met amateurclubs in de beker. Zo werd Heracles al eens uitgeschakeld bij Achilles ’29 met 5-3. Dat scenario zal iedereen niet weer willen meemaken en dus zal er tegen FC Lienden de volle concentratie er moeten zijn en zonder kleerscheuren de winst gepakt moeten worden. Peter Bosz kan tegen FC Lienden niet beschikken over Ben Rienstra, die nog een schorsing heeft staan in het bekertoernooi van vorig seizoen. Bosz over de wedstrijd: “We spelen morgen tegen een ploeg die het erg goed doet in de Topklasse, in feite het derde niveau van Nederland. Wij spelen op het hoogste niveau, dus moet je zorgen dat je doorkomt. “

Zoals Peter Bosz al zei, FC Lienden doet het momenteel erg goed in de zondag Topklasse. De ploeg van Andre Paus staat keurig tweede met één punt achterstand op de nummer één. Bij FC Lienden staan onder andere Romano Denneboom, Rene van Dieren, Jorg van Nieuwenhuyzen en John van Loenhout onder contract.

Het bekerduel tegen FC Lienden begint woensdagavond om 20.00 uur op Sportpark De Abdijhof in Lienden en staat onder leiding van scheidsrechter Ed Janssen. De wedstrijd komt niet op tv maar is natuurlijk te volgen via twitter en radio.

Sponsoren

Reacties (26)

Reageer nu!