Heracles heeft woensdagavond eenvoudig doorgebekerd in het KNVB Bekertoernooi. Op bezoek bij Topklasser FC Lienden werd het 4-0 voor de ploeg van Peter Bosz. De Heraclieden wisten op de juiste momenten te scoren en hadden daardoor een makkelijke avond in Lienden.

Alleen in het eerste half uur had Heracles wat moeite met FC Lienden. Daarna wist Samuel Armenteros na precies een half uur de score te openen. Vlak voor rust besliste Everton Ramos da Silva de wedstrijd al door de 2-0 aan te tekenen. In de tweede helft bleef Heracles de wedstrijd controleren en breidde het de score een kwartier voor tijd uit naar 3-0 voorsprong. Willie Overtoom schoot raak. In de 90e minuut maakte Luis Pedro er nog 4-0 van in het voordeel van Heracles en floot de scheidsrechter voor het einde. Een makkelijke avond voor Heracles en dat is ook wel eens anders geweest!

Komende zaterdag wacht weer een competitiewedstrijd thuis om 19:45 uur tegen ADO Den Haag.

Opstelling Heracles: Pasveer, Paljic, Te Wierik, Dorda, Bruns (Belterman/80), Quansah, Overtoom, Duarte, Gouriye (Pedro/69), Armenteros (Castillion/76) en Everton.

Sponsoren

Reacties (8)

Reageer nu!
goedkoopste uggs laarzen 22:39 12 december 2012

Great web site. Plenty of useful info here. I’m sending it to a few buddies ans additionally sharing in delicious. And certainly, thank you to your effort!
00
luc 23:05 1 oktober 2012

hee keals en dame,s!
mieschien in deze discusie ga ik even een andere weg in en vraag ik naar jullie mening. mijn vraag is of we de club loze Bruins kunnen gebruikken in almelo of is hij te duur? daarmee duit ik op de hoeveel heid blesure,s van de middenvelders gezien dan en omdat ik vuijcevic er zo nog niet in zie komen. en naar mijn mening is bruins zeer welkom en volgens mij kan hij op meerdere positie,s uit de voeten! groeten Luc uit hellendoorn
00
HenkTS 15:09 28 september 2012

Ik krijg het idee dat Peter vast wil houden aan een 3-4-3 systeem waarbij Quansah waar nodig inzakt. De afgelopen weken leek de ploeg hierin sterker dan in het oude 4-3-3 systeem, ik ben benieuwd hoe dat zaterdag gaat.
00
Henkuh 07:18 28 september 2012

Waken voor onderschatting !!
00
ilonk 23:50 27 september 2012

Leuke loting. Sparta niet te onderschatten. Ze hebben een leuk team in de top jupiler league. Tuurlijk moeten we winnen als eredivisionist, maar mijns inziens is sparta dat ook en het wordt geen walkover.
00
BeeWee72 23:47 27 september 2012

Zo, thuis wedstrijd tegen Sparta Rotterdam….. Lekker!
Moet te doen zijn met een vol stadion!!
00
luc 22:48 27 september 2012

de reigers naar de strot grijpen zaterdag !
00
hafc_wijfie 11:45 27 september 2012

De lijn doortrekken graag!!
Zaterdag 3 punten houden in Almelo!!
00