Heracles heeft woensdagavond eenvoudig doorgebekerd in het KNVB Bekertoernooi. Op bezoek bij Topklasser FC Lienden werd het 4-0 voor de ploeg van Peter Bosz. De Heraclieden wisten op de juiste momenten te scoren en hadden daardoor een makkelijke avond in Lienden.

Alleen in het eerste half uur had Heracles wat moeite met FC Lienden. Daarna wist Samuel Armenteros na precies een half uur de score te openen. Vlak voor rust besliste Everton Ramos da Silva de wedstrijd al door de 2-0 aan te tekenen. In de tweede helft bleef Heracles de wedstrijd controleren en breidde het de score een kwartier voor tijd uit naar 3-0 voorsprong. Willie Overtoom schoot raak. In de 90e minuut maakte Luis Pedro er nog 4-0 van in het voordeel van Heracles en floot de scheidsrechter voor het einde. Een makkelijke avond voor Heracles en dat is ook wel eens anders geweest!

Komende zaterdag wacht weer een competitiewedstrijd thuis om 19:45 uur tegen ADO Den Haag.

Opstelling Heracles: Pasveer, Paljic, Te Wierik, Dorda, Bruns (Belterman/80), Quansah, Overtoom, Duarte, Gouriye (Pedro/69), Armenteros (Castillion/76) en Everton.

Sponsoren

Reacties (8)

Reageer nu!