Heracles Almelo zal het in de derde ronde van de KNVB Beker op moeten nemen tegen Jupiler League club Sparta Rotterdam. De ploeg van Peter Bosz speelt thuis in het eigen Polman Stadion. Dit wees de loting uit gisteravond in Alkmaar.

De Spartanen wonnen in de tweede ronde van AGOVV met 3-2 nadat ze met 0-2 achter hadden gestaan op het Kasteel. De wedstrijd Heracles – Sparta zal plaatsvinden op dinsdag 30 oktober, woensdag 31 oktober of donderdag 1 november. Dit wordt later bekend gemaakt.

Sponsoren

Reacties (2)

Reageer nu!
Lmg 11:23 28 september 2012

Echt belachelijk,

Zo kan ik ook kampioen worden!!
00
Sjaak 09:29 28 september 2012

Kon een stuk slechter. Wat is de knvb weer belachelijk bezig zeg. Ervoor zorgen dat az, twente en noem maar op niet tegen elkaar kunnen spelen. Slaat helemaal nergens op.
00