Zaterdagavond staat er weer een wedstrijd op het programma. In het eigen Polman Stadion komt ADO Den Haag op bezoek. De ploeg van Peter Bosz heeft wat goed te maken tegen de Hagenezen. Eerder dit jaar werd de thuiswedstrijd met 2-0 verloren van ADO.

De ploeg van Peter Bosz heeft een aardige week achter de rug. Vorig weekend werd er een punt gepakt in Arnhem bij Vitesse en midweeks gingen de Heraclieden vrij eenvoudig door in de beker door FC Lienden uit te schakelen. Daarnaast zag Peter Bosz afgelopen week het drietal Marko Vejinovic, Dario Vujicevic en Milano Koenders deels terugkeren bij de groepstraining. Zij zullen nog niet bij de wedstrijdselectie horen dit weekend omdat ze nog eerst wedstrijdritme bij de Beloften moeten opdoen. Bosz over de wedstrijd tegen ADO: “Wij zullen ons eigen spel gaan spelen en als we dat goed doen maken we een goede kans om te winnen. Ik vind wel dat ADO goed aan de competitie is begonnen, ik heb ze bijvoorbeeld zondag aan het werk gezien tegen Ajax en toen slaagden ze er lange tijd in om spelbepalend te zijn tegen een zeer goede tegenstander. Het zal zeker niet gemakkelijk worden, maar met de fanatieke steun van onze supporters reken ik op een goede wedstrijd.”

Tegenstander ADO Den haag kent een goede seizoenstart. De ploeg van trainer Maurice Steijn staat keurig op een zevende plaats met 9 punten. De Hagenezen pakten afgelopen weekend verrassend een punt thuis tegen Ajax. Opvallend is dat de ploeg buiten Den Haag nog niet heeft verloren. Het speelde gelijk bij Vitesse en won bij VVV en Heerenveen. Trainer Maurice Steijn kan zaterdagavond niet beschikken over Ramon Leeuwin, Gino Coutinho en Gabor Horvath. Verder kent de oefenmeester weinig problemen in aanloop naar de wedstrijd in Almelo. ADO zal de ongeslagen status in uitwedstrijden zaterdagavond willen voortzetten.

De wedstrijd staat zaterdagavond om 19:45 uur onder leiding van een Belgische scheidsrechter Christo Dierick. Doe je mee met de HAFC Manager? Vergeet dan niet je voorspelling in te vullen!

Sponsoren

Reacties (53)

Reageer nu!