Zaterdagavond staat er weer een wedstrijd op het programma. In het eigen Polman Stadion komt ADO Den Haag op bezoek. De ploeg van Peter Bosz heeft wat goed te maken tegen de Hagenezen. Eerder dit jaar werd de thuiswedstrijd met 2-0 verloren van ADO.

De ploeg van Peter Bosz heeft een aardige week achter de rug. Vorig weekend werd er een punt gepakt in Arnhem bij Vitesse en midweeks gingen de Heraclieden vrij eenvoudig door in de beker door FC Lienden uit te schakelen. Daarnaast zag Peter Bosz afgelopen week het drietal Marko Vejinovic, Dario Vujicevic en Milano Koenders deels terugkeren bij de groepstraining. Zij zullen nog niet bij de wedstrijdselectie horen dit weekend omdat ze nog eerst wedstrijdritme bij de Beloften moeten opdoen. Bosz over de wedstrijd tegen ADO: “Wij zullen ons eigen spel gaan spelen en als we dat goed doen maken we een goede kans om te winnen. Ik vind wel dat ADO goed aan de competitie is begonnen, ik heb ze bijvoorbeeld zondag aan het werk gezien tegen Ajax en toen slaagden ze er lange tijd in om spelbepalend te zijn tegen een zeer goede tegenstander. Het zal zeker niet gemakkelijk worden, maar met de fanatieke steun van onze supporters reken ik op een goede wedstrijd.”

Tegenstander ADO Den haag kent een goede seizoenstart. De ploeg van trainer Maurice Steijn staat keurig op een zevende plaats met 9 punten. De Hagenezen pakten afgelopen weekend verrassend een punt thuis tegen Ajax. Opvallend is dat de ploeg buiten Den Haag nog niet heeft verloren. Het speelde gelijk bij Vitesse en won bij VVV en Heerenveen. Trainer Maurice Steijn kan zaterdagavond niet beschikken over Ramon Leeuwin, Gino Coutinho en Gabor Horvath. Verder kent de oefenmeester weinig problemen in aanloop naar de wedstrijd in Almelo. ADO zal de ongeslagen status in uitwedstrijden zaterdagavond willen voortzetten.

De wedstrijd staat zaterdagavond om 19:45 uur onder leiding van een Belgische scheidsrechter Christo Dierick. Doe je mee met de HAFC Manager? Vergeet dan niet je voorspelling in te vullen!

Sponsoren

Reacties (53)

Reageer nu!
uggs nederland bestellen goedkoop 00:37 11 december 2012

I will immediately snatch your rss feed as I can’t in finding your e-mail subscription link or newsletter service. Do you’ve any? Please allow me know in order that I may just subscribe. Thanks.
00
Frankie 11:42 30 september 2012

@ricardo,

waarom het antwoord van Patrick nog een keer herhalen hier ?
00
ricardo 03:11 30 september 2012

@ eerlijkeid

Eej je bent zo eerlijk om zo iets te zggn zonder dat je je eigen naam eronder durft te zetten wel beetje jammer
00
ilonk 22:47 29 september 2012

Flink balen dit. 3 goals tegen, maar toch vond ik de verdediging niet zo slecht. Dorda was weer goed op dreef. Eerst goal ongelukkig, penalty onterecht en derde goal van richting verandert. Vond de tweede helft behoudens het middenstuk waar ze teveel terugvielen wel meevallen. Heb wel weer de passie en strijd gezien en er was zeer veel sfeer. Ze moeten alleen nog effectiever worden en er waren weer momenten dat je kon counteren, maar komt dat laatste passje weer net niet aan. Ze hebben goed geknokt en ado is een zeer goede ploeg.
00
Henkuh 22:24 29 september 2012

!e helft goed, 2e helft matig én duur en zuur puntverlies ! We laten weer 2 punten liggen, pfftt
00
Dakmaster 21:58 29 september 2012

Teringscheids
00
JHagenstein 21:57 29 september 2012

Eerste helft was genieten, maar het is duidelijk er zit totaal geen effectiviteit in deze ploeg. Ze kunnen hartstikke goed ballen, maar zoals altijd stokt het vanaf de 16! Zo’n schot zoals die van gouriye dat moeten ze veel vaker doen! En over de scheids zal ik maar zwijgen bah wat slecht!
00
Dakmaster 20:29 29 september 2012

Wat een pot!!! Heerlijk
00
Frankie 19:54 29 september 2012

Het lijkt wel alsof er nu meer supporters te horen zijn dan normaal, ondanks dat er enkele supporters besloten hebben om niet te komen…
00
JHagenstein 19:11 29 september 2012

I like Willie!!!! Willie love you long time
00
JHagenstein 17:40 29 september 2012

SKIP BTE FORZA OVERTOOM
00
Henkuh 17:14 29 september 2012

@robert

Dank voor de opheldering maar ik wil wel gezegd hebben dat Heracles voor BTE in de bres had MOETEN springen !!
00
Robert 16:30 29 september 2012

Zoals aangegeven werd!

er is zoals voorgaande jaren op het zelfde parkeerveld geparkeerd.
blijkbaar was dit dit jaar veranderd en moest het in het uitvak (25 meter verder op).
BTE heeft de auto op het veld geparkeerd en dit werd toegestaan door de locale veldwachters die aangaven dat zij door konden lopen naar het uitvak. aangekomen bij het uitvak bleek dit niet de bedoeling te zijn en moesten toch echt de auto’s weer op gehaald worden om alsnog in het uitvak te parkeren.
dit is toen ook (om geen verdere discussies aan te gaan) gebeurd.

meer is er niet aan de hand want ik heb het met eigen ogen kunnen zien want ik was ook in het uitvak!

Blijkbaar heeft de BTE en een aantal anderen een paar weken later een aangetekende brief van heracles ontvangen met het bericht dat zij niet de combi regels hebben opgevolgd!
en dat zij ook niet de aanwijzingen van stewards hebben opgevolgd! ( wat zij dus wel hebben gedaan)

Al met al veel verwarringen en communicatiefouten tussen de stewards/politie van Heracles almelo en RKC waalwijk!

Wat eigenlijk toch wel lachwekkend is dat men hier een stadionverbod voor wil gaan geven!

Ik ben geen lid van de BTE en heb verder ook niks met deze situatie te maken dus ik zal vanavond wel in het stadion zijn! maar wel met verschillende gevoelens!

Ook ik zal verwachten dat er dan meerdere dingen moeten zijn gebeurd! maar dit is niet gebeurd!~
00
almelo 16:06 29 september 2012

@martijn 33,het is voor die 8000 andere stille mensen absoluut niet verboden om sfeer te maken.
00
Martijn32 15:53 29 september 2012

Zou wel jammer zijn als er vanavond helemaal geen sfeer is. Ik weet niet wat er aan de hand is, maar ik zal dan een andere wedstrijd boycotten, niet thuis tegen Den Haag. Deze wedstrijd moeten we winnen om aansluiting te houden en juist de steun is nodig.
00
JHagenstein 15:31 29 september 2012

Maar mensen, wat denken jullie van de wedstrijd?
00
geenstijl 15:21 29 september 2012

Volgens mij is de bte een redelijke eenheid aangezien ze met zijn allen het besluit hebben genomen
00
Robbert 15:15 29 september 2012

Wat een geouwehoer met de diverse groeperingen binnen onze club. We hebben BN,die hebben een eigen sfeeractiegroep, dan los daarvan BTE en tot slot hebben we H v Heracles. Een en al versnippering wat eigenlijk helemaal niet past bij een kleine club die we eigenlijk zijn.Hart v Heracles is de enige stabiele factor, de rest is bagger! Geen samenhang, geen eenheid, terwijl we allemaal één doel hebben, ONS CLUBJE steunen, door dik en dun. Door niet te komen laat je je wel kennen en je club vallen.
00
almelo 14:31 29 september 2012

Hafc-03,weet niet wat jij leest?volgens mij staat de meerderheid volledig achter bte.en terecht.
00
Patrick 14:06 29 september 2012

@ eerlijkheid. Vertel eerst voordat je kritiek hebt eens eerlijk je naam.
00
@eerlijkheid 14:02 29 september 2012

Vertel als je het zo goed weet?
00
HAFC-1903 14:00 29 september 2012

Genoeg mensen die er dus van balen. Mischien een plan om vanavond ongeacht of de bte er wel of niet is er met z’n allen fanatiek achter de ploeg te staan? Ook de lange zijde maar met name iedereen in Q
00
Eerlijkheid 13:58 29 september 2012

De Bte moet geen jankverhalen verspreiden maar de hand eens in eigen boezem steken. Wie telkens de grens opzoekt en daar ook meerdere keren overheen gaat moet ook de consequenties slikken. Laat ze maar eens eerlijkheidsgetrouw onderbouwen waarom ze boos zijn
00
Bim Treukers 13:39 29 september 2012

Heracles wil graag het braafste jongentje van de klas zijn..
00
hans 13:37 29 september 2012

Denk dat bte al 100 keer met het bestuur heeft gesproken.soms kan de maat vol zijn en dan moet men het maar ervaren hoe het is zonder steun.
00
waldo 13:32 29 september 2012

Bte ga met het bestuur in gesprek in plaats van actie te voeren de club heeft onze steun hard nodig we hebben de punten hard nodig tegen clubs als den haag voer actie buiten de wedstrijd omje benadeeld je eigen team die de punten hard nodig heeft
00
hsupporter 13:31 29 september 2012

Jan | 29-09-2012 12:37
Jan voor moeten komen ivm fout parkeren is je eigen keus als je het er niet mee eens bent.
Daarom een stadion verbod? dat snap ik niet.
wat speelt er meer?
00
hans 13:00 29 september 2012

Vroeger stonden we er om bekent dat we dat cluppie waren met die heerlijke fanatieke aanhang die soms wel eens iets over het randje gingen,maar och,dat hoorde gewoon bij ons.het lijkt erop dat de club dit wil uitbannen en vanaf nu alleen nog maar een theater ala az of heerenveen wil zijn.loop al 40 jaar bij mn cluppie maar ken het de laatste tijd niet meer terug.helaas.
00
Jan 12:57 29 september 2012

Vind het persoonlijk jammer aangezien er juist de laatste tijd weer iets meer sfeer is, maar ik snap de BTE volkomen, als je al je vrije tijd en meestal nog onder werktijd in Heracles stopt,overal naar toe gaat, en je steeds weer zo in de weg word gezeten, ( herinner me nog een incident van vorig jaar met ene heer Roy M.) dat je er dan een x zat van bent. Ik sta achter jullie en ook ik zal vanavond mijn snaveltje dicht houden!
00
almelo 12:41 29 september 2012

Info klopt jan.
00
Jan 12:37 29 september 2012

Hoorde dat 50/60 man voor moesten komen, en waarschijnlijk 12 maand stadionverbod krijgen voor ” verkeerd parkeren” .
Terwijl ze de auto’s later gewoon op de goede plek hadden gezet!? Correct me if im wrong
00
ricardo 12:35 29 september 2012

@JHagenstein

pet sjaal supporters echt gezellige lui
00
JHagenstein 12:03 29 september 2012

Dat van ADO speelt thuis vind ik bullshit.

Natuurlijk missen we de steun, maar ik ben er van overtuigd dat andere mensen ook wel iets zullen doen, ook al is het alleen maar klappen.

Overigens hebben we ook nog het kunstgras, dat betekend dat Heracles wel degelijk een beetje voordeel heeft. Heracles speelt dus gewoon zwaar thuis.
00
almelo 11:59 29 september 2012

Hagestein ,bedenk wel dat we nu geen enkele steun meer van het thuis publiek hebben.geen doeken,geen vlaggen en geen verbaal.kortom,ado speelt thuis.
00
JHagenstein 11:53 29 september 2012

Waarom ze niet willen komen heeft te maken met één of andere heksenjacht. Heracles zat te dreigen met een stadionverbod en volgens de BTE is dat onterecht. Kan ik me enigszins voorstellen maar ik ga me daar nu niet echt druk om maken, de wedstrijd zelf is vele malen belangrijker.

De wedstrijd zelf:

Heracles is favoriet, maar alleen omdat het op kunstgras speelt. ADO en Heracles zijn wel redelijk aan elkaar gewaagd, echter is ADO veel beter in vorm. Ik zie hun dan vanavond ook wel weer scoren. Ik verwacht zelf een spectaculaire wedstrijd met een 3-2 overwinning aan zwart-witte kant. Ook dit is een heel belangrijke wedstrijd, misschien nog wel belangrijker als Heracles – NAC.

Dit zijn de weken dat we punten moeten halen.
00
geenstijl 11:31 29 september 2012

Volgens mij staan de redenen gewoon op de tesite van de bte-almelo.nl
00
ricardo 11:27 29 september 2012

Robbert je weet niet wat er gaande is dus kun je niet oordelen en je denkt toch niet dat de bte dat open en bloot op internet gaat zetten wat er speelt of ging je daar echt van uit dan kom je de volgende keer naar een van hun denk dat hun het je dan zo kunnen uitleggen
00
Robbert 11:12 29 september 2012

Wat is er aan de hand met BTE? Wie kan er nu gewoon eens uit de doeken doe wat er gaande is!Dan kun je nog begrip opbrengen waarom ze tot actie overgaan en ze vanavond niet hun club steunen! Nu wordt er maar wat geschreven en niemand weet er het fijne van! Zolang daar geen duidelijkheid over komt kan ik er geen begrip voor opbrengen dat ze vanavond niet komen. Je bent supporter of niet, door niet te komen toon je aan geen echte Heraclied te zijn………tenzij anders, maar dat lees ik tzt dan wel.
00
almelo 11:05 29 september 2012

Klopt ricardo,heb ook de indruk dat ee steeds meer klap publiek krijgen.denk bv dat de helft van die mensen de winnende tegen nac niet eens gezien hebben(te druk om weg te komen).hoorde trouwens dat bij het stadion alle doeken al zijn weg gehaald.zal ren weerloos gezicht zijn,maar de reden is volkomen terecht.
00
ricardo 11:00 29 september 2012

Het gaat om club liefde maar dat hebben veel mensen volgens mij niet meer ze gaan na de voetbal om voetbal te kijken maar de echte passie en kameraadschap daar dat is voor mij wat telt en dat was er vroeger wel
00
Patrick 10:46 29 september 2012

@ Hafc-1903

De sfeer is inderdaad kun de laatste jaren. De BTE en een stuk of wat anderen doen wel echt de hele wedstrijd hun best, maar 80 % van Q voegt echt helemaal niks toe aan de sfeer. Gewoon echt jammer.
00
HAFC-1903 10:35 29 september 2012

Kortom waar is die sfeer van vroeger? dat gewoon iedereen compleet uit de plaat ging, de hele zijde van Q zowat keihard meezong, al die emotie?
00
HAFC-1903 10:35 29 september 2012

Klinkt weer overdreven;) sfeer is zwaar kut de laatste jaren. Vroeger ook elke thuiswedstrijd mooie sfeeracties, nu af en toe en dan veel minder. ligt niet aan de bte maar aan al die kneusjes bovenin Q wat er niet horen te staan en eigenlijk vervangen moeten worden voor zingende supporters. Ik wil vanavond mijn best wel doen maar kan je nu al vertellen dat toch de helft weer niet meedoet
00
Robert 10:32 29 september 2012

Heb de reden gehoord van een jongen van de BTE.
Voor de mensen die er zo nieuwsgierig naar zijn kunnen ze dat vast wel bij die jongens vragen.
Ik sta in ieder geval 100% achter hun want hoe Heracles momenteel met hun achterban om gaat is niet meer normaal!

ik ben stil vanavond.
00
ricardo 10:30 29 september 2012

@ Marcel vak L

Je weet niet wat er speelt en de meeste jongens die nu wegblijven hebben meer clubliefde en de kleine teen zitten dan jij in je hart idioot
00
Henkuh 09:58 29 september 2012

@marcel vak L
“Die jongens” waar je het over hebt zijn wel degene van de mooie spandoeken, sfeeracties en (bijna) alle wedstrijden hun club steunen in zowel uit- als thuiswedstrijden.
Dus een beetje meer respect zou gepast zijn !
00
Skbojs 09:48 29 september 2012

@Marcel vak-j

Marcel als je niet weet waar je over babbelt bemoei je er dan ook niet mee, en trek geen overhaaste conclusies.

Dit zijn de jongens die dag in dag uit bezig zijn voor hun club, die elke wedstrijd waar dan ook maar heen reizen om hun club te ondersteunen… De enige conclusies die je kunt trekken is dat alles met een reden gebeurt, en dat deze jongens niet zomaar hun alles de rug toe keren.
00
ALBW 09:26 29 september 2012

@supporter01, we kunnen ook zelf sfeer maken als iedereen maar de bek los trekt. helaas staat de helft van vak q maar wat te kijken ipv mee te zingen.
00
supporter01 08:30 29 september 2012

dat word weinig sfeer deze wedstrijd denk ik dan?
00
Henkuh 20:57 28 september 2012

@BeeWee72
Vorige week bij Vitsesse uit hingen alle spandoeken met opzet op de kop ! Dit i.v.m. onvrede over ´t feit dat sommige échte fans problemen met bestuur o.i.d. Moet wel zeggen dat ik er ´t fijne ere ook niet van weet maar datb er iets speelt is duidelijk !
00
marcel vak L 20:46 28 september 2012

@ almelo

hoezo onvrede??????

ps als er fans zijn die heracles de rug toe willen keren laat ze dan alstublieft voor goed weg blijven!!!!!!!!

zwartwitte groet.
00
BeeWee72 19:41 28 september 2012

Waarom?
Als ze nou even doorgeven hoeveel ongeveer,
kunnen die plaatsen mooi in de losse verkoop! 😉
00
almelo 19:17 28 september 2012

Lees op bte dat de harde kern zaterdag massaal weg blijft uit onvrede.
00