Wat iedereen al langer wist is nu definitief. Samuel Armenteros verlengt zijn contract niet en is bezig aan zijn laatste seizoen in Almelo. Dit liet de Zweedse spits vorig jaar al blijken.

De 22-jarige Armenteros is bezig aan zijn vierde seizoen bij Heracles en zal er geen vijfde jaar aan vast plakken. “Ik heb vorig jaar al aangegeven dat ik niet zou verlengen”, zegt hij in Voetbal International. “Ik heb destijds met de club gesproken en ze eerlijk gezegd dat op basis van de laatste twee contractaanbiedingen, het niks zou worden. Als ze nog wat aan me willen verdienen, dan moeten ze dat komende winter doen. Ik verleng mijn contract niet.”

Armenteros lijkt dus bezig te zijn aan zijn laatste maanden in Almelo. Of blijft hij tot de zomer? “Dat is moeilijk. Ik voetbal hier al drie jaar en ik gun Heracles de transfersom; ze hebben veel voor me gedaan. Uiteindelijk weet iedereen hoe het in elkaar zit. Als je gratis kan vertrekken, zijn er meer clubs geïnteresseerd. Dat is de business. We zullen het wel zien. Voorlopig ligt de focus bij Jong Zweden en Heracles.” Naast Ajax toonde in de zomer ook AZ interesse in Armenteros.

Sponsoren

Reacties (33)

Reageer nu!
eduard 19:57 20 oktober 2012

Armenteros, had vorig jaar al verkocht moeten worden, Ik weet niet hoeveel hij gekost heeft , maar laten ze er 1 ton extra voor vragen. liever iets dan niets. We kunnen hem missen, ik zie graag een andere speler op zijn plaats.
00
Rik Hoekman 16:00 19 oktober 2012

Misschien kunnen we hem wel ruilen met Booymans, AZ wil hem graag hebben
00
David 18:29 17 oktober 2012

Ja! Eindelijk snapt ‘ie dat dit niveau wat te hoog gegrepen is. Lekker bij FC Emmen z’n falende trucjes doen en overschieten van 3 meter. Topspitsje hoor! Ik denk dat de clubs van de winter in de rij liggen, krijgen ze die vieze oorbel van ‘m d’r gratis bij!
00
Frispark 17:10 14 oktober 2012

Wat ik hier nooit lees is dat we het over (beroeps) sportmensen hebben. Ze willen 2 dingen, 1: op een zo’n hoog mogelijk niveau spelen en 2: geld verdienen. Als Armenteros naar bv AZ of Fijenoord kan heeft hij groot gelijk. 8 jaar geleden wist hij absoluut nog niet waar Almelo lag, waar praten we over. Geniet nog even van die jongen want hij kan vreselijk goed voetballen.
00
Robbert 13:17 13 oktober 2012

Ik erger mij aan dat “natrappen” van spelers als ze weg gaan. Wat zijn het een stelletje zuurpruimen die dat doen. Kijk op Happen naar de baas, één en al frustratie dat een speler vertrekt en vervolgens een trap nageven. Het nivo van slaapkoppen en druiloren, daarmee zetten we ons als Almeloërs te kijk!
00
cewi 12:38 13 oktober 2012

@ Andere Hans
Ben het volledig eens met je tekst hieronder, ik heb ook nog nooit iets gemerkt vn arrogantie of verwend gedrag, het zijn gewoon goeie voetballers, de 1 een beetje beter dan de ander die zich gedragen naar onze Heracles-normen.
00
Andere Hans 00:07 13 oktober 2012

@Sjaak
Dat je problemen hebt met het feit dat goeie voetballers binnen 10 12 jaar binnen willen zijn kan ik me wel voorstellen, maar dat was in dit item niet het issue.
@Robbert, ben het vaak met je eens maar niet vwb die zgn spelersverering.
Het zijn allemaal gewone jongens die net zoals jij en ik moeten plassen en poepen.
Ben best wel geregeld met spelers in gesprek en ik bespeur geen arrogantie etc. Onze spelers zijn zeker wel benaderbaar zolang wij normaal doen zullen zij het ook zeker doen.
00
Robbert 22:49 12 oktober 2012

Dat bedoel ik met mijn mening beewee 72. Je moet een opmerking, van in dit geval de AD, niet serieus nemen vooral omdat het hier gaat over een speler die ons gaat verlaten en niet wil bijtekenen. Dat hij te weinig scoort is een gegeven, maar zelfs dan nog is hij een betere spits dan Castilloin. Ik hoop echt dat ze nog wat voor Sammy kunnen vangen en vervolgens gauw er een spits bij halen, want dat kunnen we best gebruiken. Ik zie nog gebeuren dat als Sammy verkocht wordt er geen spits bij komt. We zullen dan wel de volgende dooddoener horen “het geld is op we hebben 9 spelers erbij gekregen dit seizoen”.
00
Sjaak 22:40 12 oktober 2012

@andre hans
Onzin dat ze maar 12 jaar hebben om geld te verdienden. Het is juist waardeloos dat ze in 12 jaar binnen kunnen zijn. Ze horen gewoon een opleiding te gaan volgen en daarna gaan werken net als wij en niet 2 trainingen op een dag..
00
beewee72 22:38 12 oktober 2012

@Robbert
Als Armenteros had bijgetekend was dit hele topic er niet geweest en hadden we ook niks van NJH gehoord over hem.

Maar kan me voorstellen dat hij ook niet blij is met het presteren van Sammy de laatste tijd.

Misschien zijn we met z’n allen wel te kritisch over hem maar hij deed het zoveel beter een tijd terug, in mijn opinie…..

En wie weet wat ie nog gaat doen de komende maanden?
Misschien ziet hij het licht en speelt de sterren van de hemel en laat hij een leuk bedrag achter bij Heracles.

We zullen zien!
00
Robbert 20:01 12 oktober 2012

@ hafc wijfie wat de schrijver hieronder verteld over binding van spelers met een club behoort anno 2012 tot het verre verleden. Vooral als ze niet uit Almelo komen, ze hebben helemaal niets met de stad en haar bevolking en komen hier alleen om geld te verdienen. Als je dat maar blijft onthouden, dan zul je nooit teleurgesteld zijn over de houding en het gedrag v/e speler. Die speler verering en adoratie, met een speler op de foto staan, al die flauwekul moet je niet aan meedoen. Van die “sterrenstatus”, die wij hen zelf geven, gaan ze alleen maar nog meer naast hun schoenen lopen. Hou daar mee op fans, het zij “gewone loonslaven” net als u en ik, alleen worden de meesten vorstelijk betaald. Hou afstand van die gasten, dan zul jij je nooit gaan ergeren aan hun gedrag.

@ Beewee72 wat de uitspraak van Hoogma neem ik met een korreltje zout, die zal er wel de pest in hebben dat Sammy niet heeft bijgetekend en dan krijg je zo’n opmerking. Zou hij dat ook gezegd hebben als hij een doorlopend contract had? Even vanuit een ander perspectief bekeken.
00
Andere Hans 15:57 12 oktober 2012

Dat Samuel nog niet lekker draait weten we inmiddels allemaal hoewel ik het idee heb dat hij steeds dichter bij zijn normale nivo komt, maar om die jongen af te branden gaat mij te ver.
Hij is gewoon eerlijk en wat kan daar op tegen zijn?

@hafc wijfie
De tijd dat spelers met hart en ziel voor 1 club speelden ligt ver achter ons, de jongens moeten het geld in 10 tot 12 jaar verdienen en clubliefde speelt daarin geen rol (meer)
Nogmaals ik zie in de reactie van Samuel niets maar dan ook niets negatiefs en wens hem en Heracles voor de periode dat hij nog bij ons speelt veel succes.
00
beewee72 14:21 12 oktober 2012

Aanvaller Samuel Armenteros rekent op een tussentijds vertrek bij Heracles Almelo, omdat zijn contract deze zomer afloopt. Technisch directeur Nico-Jan Hoogma betwijfelt of dat gaat gebeuren.

“Om weg te kunnen, moet je goed spelen en kijken of er überhaupt interesse is”, vertelt Hoogma
tegenover Voetbal International.

Vooral de uitspraak van Nico Jan Hoogma zegt genoeg hoe ze over Armetierig denken binnen Heracles….
Vot d’r met!
00
hafc_wijfie 13:28 12 oktober 2012

Vroeger vonden ze het geweldig om bij Heracles te mogen voetballen.
En hadden ze een Hart voor Heracles en speelden ze met passie en strijd.
Sommige spelers heb ik het idee spelen niet met hun hart en sommige spelers vergeten dat ze eigenlijk niets waren en heracles ze toch beter heeft laten spelen en daarom kansen krijgen bij grotere clubs. Armenteros mag oprotten en laat maar een speler komen die met zijn Hart en strijdlust wil spelen. En niet te vergeten meer doelpunten gaat maken.
00
Rick 12:05 12 oktober 2012

Ik zeg in de winter verpatsen aan AZ voor een bedrag + Ruud boymans, goede spits in de 16 en heeft bewezen dat hij kan scoren bij verdedigende ploegen, en laten wij nou een ploeg zijn die aanvallend speelt, oftwel 15 doelpuntjes:)
00
Robbert 10:42 12 oktober 2012

Castillion is van Ajax gehuurd en hebben hem niet onder contract. Ik zou Jack Tuyp van Volendam halen. De man wil daar graag weg en op eredivisienivo spelen, is al jaren een veel scorende spits bij Volendam. Ik had hem liever gezien ipv Castillion
00
Kris 08:50 12 oktober 2012

Als we nu eens Armenteros verpatsen in de winter en dan Hemmen halen van Cambuur. Las gister dat hij zijn contract daar niet wil verlengen en zal dus ook niet zoveel kosten. Hij heeft er nu weer aardig wat inliggen, vorig jaar minder, maar het jaar daarvoor wel weer heel veel.
00
Dakmaster 21:43 11 oktober 2012

Heracles95

Sjaak zegt dat armenteros arrogant is in tegenstelling tot overtoom die hij wel een stap omhoog gunt. Niemand moet Castillion uitvlakken, hij kan als armenteros opgerot is, en hij in de spits mag spelen ons wel belonen met 15 doelpunten, is het niet wat geen nood hij heeft Niks gekost dus geen risico.
00
heracles95 21:00 11 oktober 2012

@sjaak

willie arrogant? ik weet niet waar je het vandaan haalt willie raakt laaste tijd weer in vorm. we mogen blij zijn dat we zo speler als hem hebben. ik zeg niet dat hij de beste is maar hij behoord er wel tot. hij kan makkelijke de top aan. geef hem de kans omtwikkelen en hij komt bij een goede club terecht
00
Sjaak 20:42 11 oktober 2012

Ik blijf het een waardeloze vent vinden die van mij overal mag falen. Heeft ons helemaal niks gebracht i.t.t tot Overtoom die ik wel een stap omhoog gun. Maar deze arogante man gun ik niks behalve de jupiler leaque.
00
Robbert 20:14 11 oktober 2012

Natrappen heeft geen zin, denk je dat hij daar wakker van ligt. Ik vind wel dat Heracles wat zakelijker zich naar de speler had kunnen opstellen. Niet tekenen, dan maar één seizoen in het beloften team je kunsten laten zien en vervolgens maar accepteren dat hij gratis de poort uit loopt. Vervolgens een spits halen die niet voor hem onder doet. En dan bedoel ik niet Castilion, die bij RKC zelfs geen basisspeler was! Maar goed, onze trainer zit in Gouriye geen centrumspits, dus dan wordt het kiezen tussen Armenteros of Castilion. Ja dan kan ik me voorstellen dat ze voor Sammy kiezen. Daarom begrijp ik het huren van Castilion niet.

Het is wel jammer dat je Armenteros straks gratis moet laten gaan. Daar is hij een te goede voetballer voor.
00
cewi 16:28 11 oktober 2012

Dat is nu eenmaal 1 van de risico’s van het vak,spelers kunnen, als hun contract afloopt, gaan waar en wanneer ze willen. Ik vind het jammer dat hij weggaat, het is gewoon een goede voetballer die helaas te weinig scoort. Iedere voetballer die onze club verlaat wordt voor rotte vis uitgemaakt, gebruik je verstand svp. Enne… dan gaan we in plaats van 4-3-3- of 3-4-3 toch gewoon 4-4-2 spelen ? Goede middenvelders genoeg lijkt me zo.
00
hans 16:18 11 oktober 2012

Heracles net met 3-1 gewonnen van top-oss.van het elftal dat aantrad tegen fc zwolle(basis) deed alleen te wierik meen.wel maakten veijnovic,schenkeveld,koenders en davidson weer minuten.
00
Kris 14:29 11 oktober 2012

Hij zegt niets nieuws. Ik vind het jammer dat hij gaat, want kan echt van zijn manier van voetballen genieten. Hiervoor ga ik naar het stadion. Hij scoort wel veel te weinig voor een spits, maar dat is ook de enige reden dat hij nog bij ons zit, anders was hij al lang verkocht of wel doorgebroken bij Heerenveen. Ik denk dat we hem gewoon moet verpatsen in de winter ,want gratis de deur uit kunnen we ons eigenlijk niet veroorloven.
00
Pin 13:44 11 oktober 2012

Laat die “bewezen” diensten maar achterwege. Verder is het opzich een goede technische speler, maar het komt er gewoon niet uit. Hij kan straks naar Ado ofzo… daar draait het straks wel op uit… Meer zit er echt niet in.
00
heracles95 12:44 11 oktober 2012

ik snap niet dat iedereen zo negatief doet. sammie is word een goede spits voor de eredivisie. als hij kan en gaat scoren kan hij makkelijk de top aan. ik vind het jammer want voor zo speler ga je naar het stadion. zijn techniek is een van de beste van de eredivisie. ik vind het wel skeal dat die keal ons in de steek laat. door ons breekt hij straks door.
sammie bedankt voor de bewezen diensten.
00
YoYo 11:45 11 oktober 2012

In de winterstop proberen te verkopen. Niet verkocht op de tribune en iemand die wel voor de club voetbalt er neer zetten.
00
JoopB 10:12 11 oktober 2012

nooit meer zingen voor die vent. eerder uitfluiten. nooit iets bereikt en nu de club al in de steek willen laten

rot op, en kom nooit meer terug!
00
hafc_wijfie 10:09 11 oktober 2012

Doei doei, wat een verbeelding die vent!!!
Die haast geen pepernoot raakt!!!
00
sjoerd 07:57 11 oktober 2012

Echt balen dat hij weg wilt, ik vind het altijd nog een uitstekende voetballer, dan maar 2 nieuwe spitsen erbij, want everton gaat ook al weg.
00
Pieter 23:34 10 oktober 2012

waarom nou ineens zo haten op hem? je mag blij zijn dat hij in ieder geval aangeeft dat hij weg wilt. hij kan ook niets zeggen en dan kan je wachten op de reacties van hij had het eerder moeten zeggen zodat je hem misschien nog had kunnen verkopen in de winterstop…
00
jan 23:21 10 oktober 2012

strik er om en naar PH er mee,
wat een voetballer.
00
Daniel 22:07 10 oktober 2012

Misschien dat Twente hem wel wil overnemen, die hebben wel ervaring met het aantrekken van topspitsen..
00