Wat iedereen al langer wist is nu definitief. Samuel Armenteros verlengt zijn contract niet en is bezig aan zijn laatste seizoen in Almelo. Dit liet de Zweedse spits vorig jaar al blijken.

De 22-jarige Armenteros is bezig aan zijn vierde seizoen bij Heracles en zal er geen vijfde jaar aan vast plakken. “Ik heb vorig jaar al aangegeven dat ik niet zou verlengen”, zegt hij in Voetbal International. “Ik heb destijds met de club gesproken en ze eerlijk gezegd dat op basis van de laatste twee contractaanbiedingen, het niks zou worden. Als ze nog wat aan me willen verdienen, dan moeten ze dat komende winter doen. Ik verleng mijn contract niet.”

Armenteros lijkt dus bezig te zijn aan zijn laatste maanden in Almelo. Of blijft hij tot de zomer? “Dat is moeilijk. Ik voetbal hier al drie jaar en ik gun Heracles de transfersom; ze hebben veel voor me gedaan. Uiteindelijk weet iedereen hoe het in elkaar zit. Als je gratis kan vertrekken, zijn er meer clubs geïnteresseerd. Dat is de business. We zullen het wel zien. Voorlopig ligt de focus bij Jong Zweden en Heracles.” Naast Ajax toonde in de zomer ook AZ interesse in Armenteros.

Sponsoren

Reacties (33)

Reageer nu!