Heracles heeft vanmiddag een oefenwedstrijd tegen Jupiler League club FC Oss met 3-1 gewonnen. De Heraclieden kwamen in het Polman Stadion nog wel op achterstand, maar bogen dit om via doelpunten van Daryl van Mieghem, Luis Pedro en Geoffrey Castillion (penalty).

De wedstrijd was een goed moment om de geblesseerden weer wedstrijdritme op te laten doen. Zo startte Milano Koenders, Jason Davidson en Marko Vejinovic in de basisformatie en viel Bart Schenkeveld in de tweede helft in. Heracles nam vanaf minuut één het heft in handen en met name Marko Vejinovic liet zich gelden. Met een schot en steekpass was hij erg bepalend. De bezoekers uit Oss stonden verdedigend goed en loerde op de counter. Dit leidde in 20e minuut tot de openingstreffer. Ruud van den Dongen kon na balverlies alleen op doelman Brian van Loo af en scoorde beheerst. Daarna voetbalde FC Oss aardig, maar scoorde Heracles. Daryl van Mieghem scoorde de gelijkmaker. Vlak voor rust nam Heracles de voorsprong toen Luis Pedro de rebound benutte: 2-1.

De tweede helft bracht weinig. Heracles kwam niet in de problemen en ook de kansen waren schaars. Castillion kreeg een kans, maar die ging over. Na een klein uur spelen was het duel beslist. Geoffrey Castillion werd neergelegd en benutte zelf de penalty: 3-1. De slotfase kende wel een paar kansjes, maar het bleef 3-1.

Opstelling Heracles: Brian van Loo, Milano Koenders, Jason Davidson, Dragan Paljic, Leon van Dijk, Mike te Wierik, Marko Vejinovic (58. Bart Schenkeveld), Joey Belterman, Daryl van Mieghem, Geoffrey Castillion, Luis Pedro

Sponsoren

Reacties (3)

Reageer nu!