Komende zaterdag speelt Heracles Almelo om 18.45 uur in het eigen uitverkochte Polman Stadion tegen Ajax. Supportersverenigingen BiancoNero en Hart voor Heracles organiseren een grootschalige sfeeractie. In het voortraject doet men een beroep op met name kinderen mee te helpen met de voorbereiding. Deze kids kunnen zich zaterdag om 15.00 uur melden bij de ingang O,P,Q,R aan de zijde van de Weezebeek.

Help jij mee om de sfeeractie tot een groot succes te maken? Bij voorbaat dank! Vanzelfsprekend zijn je ouders en andere supporters ook welkom.

Bron: Heracles.nl

Sponsoren

Reacties (18)

Reageer nu!
Roy 14:55 20 oktober 2012

Wat gezeur hieronder over supportersgroepen.

Dat is exact de reden dat t niets is en zal worden. “Gewonesupporterters” die sfeer acties afkeuren, sfeer groep wat zich meer voelt dan de gemiddelde supporter omdat ze meer die hard zijn (en tegen het moderne voetbal, lees:regels). Twee supporters verenigingen een voor de “oude man” een voor de “jonge” man. Supportersgroep wat het liefst takke boem boem wil horenen een ander de golden oldies. Geen respect voor de medesupporters.

U jij en ik wij zijn heracles bestaat niet en dat met nog maar 8500 supporters wil wat worden met een groter stadion.
00
ALBW 00:33 20 oktober 2012

gewoon met zn allen achter ONS Heracles! Dat zou t mooiste zijn!! zolang je maar echt fanatiek bent!!! SAMEN BLACK WHITE ARMY!!
00
Rob Gastenboeksmit 16:28 19 oktober 2012

Hé mannen van de sfeergroep. Mag ik als oude diehard supporter ook meehelpen samen met mijn zoon?

Laat het even weten!
00
DBB 13:55 19 oktober 2012

Joop, Amen!! respect voor je eerlijke reactie en visie over de huidige stand van zaken!

Helemaal waar…helaas!
00
JoopB 13:42 19 oktober 2012

Heracles heeft geen eens een harde kern meer. t zijn allemaal aparte groepen geworden waarvan de BTE de grootst overgebleven groep lijkt te zijn.

in het home is voor en na de wedstrijd ook niks meer te beleven. waar dit vroeger nog een supportershome was met minstens 200/300 fanatiekelingen binnen is dat ook helemaal weggezakt.

als we een harde kern waren geweest waren we wel opgestaan gezamenlijk naar weer heel wat onterechte verboden voor 30!!! man. zoals we bij nec 2 jaar terug ook deden in de gracht.

Verder vind ik dit wel te triest voor woorden. nooit werd er door andere groeperingen buiten de BTE om een sfeeractie georganiseerd. nu zijn ze tijdelijk weg ivm de verboden, en gaat bianconero ze in de steek laten door een actie te organiseren samen met hvh en de club. word vast weer zon gesponsorde actie waar geen enkele voetbalpassie / emotie bij komt kijken.

door kinderen op te roepen laat je deze inderdaad toe tot vak q, dat vak daalt ook met de week kwa qua niveau.
ik heb er zelf bewust voor gekozen weer mooi in vak R te gaan staan. en me niet meer bezig te houden met het hele gebeuren in het vak. drink mooi mun biertje en kijk naar heracles.

jammer maar helaas, het is niet meer zoals het is geweest. wel wil ik nog even zeggen dat ik voor die jongens met een sv hoop dat ze zsm weer mogen terugkeren in het stadion.
ik mis jullie iig wel.

groeten joop
00
Marvin Bingo 13:32 19 oktober 2012

En hoop op meer PRO Heracles spandoeken in het stadion!!!
00
Marvin Bingo 13:31 19 oktober 2012

Toch niks mee als er kinderen meehelpen, zo betrek je ze steeds meer bij Heracles en dat is voor hun alleen maar mooi.
Is toch super, blije supporters jong en oud in een kolkend en bruisend Polman Stadion als de spelers het veld zaterdag betreden.
00
Andere Hans 08:14 19 oktober 2012

Wie of wat er ook wat dan ook organiseren, ik juich het toe en laat me morgen graag verrassen.
Laten we niet overal kritiek op hebben en by the way, Sammy scoort morgen….
00
TS 22:00 18 oktober 2012

met alle respect hoor maar als je als harde kern een sfeeractie wil voorbereiden oke..
maar hulp van kinderen vrage??
dat vind ik wel heel triest je kunt toch wel een groep normale fanatieke mensen vinden heb je dadelijk van die ukkies.. en wat krijg je die komen ook in Q staan dan word je echt niet meer serieus genomen als ”harde kern”
00
Joost 20:31 18 oktober 2012

OFFTOPIC..

Iemand de vragen gelezen die de leden van de BC hebben gesteld aan jan-smit? Je lacht je dood!

Hoe ziet uw kampioenschap eruit? Welke ontwikkeling is daar voor nodig? Welke doelen stellen we? Wat zijn criteria voor succes? Welk type medewerkers hebben we? Hoe maken we daar één hecht team van? En als kernvraag: Hoe wordt u kampioen door een continu proces van ontwikkelen te borgen in uw dagelijkse werkzaamheden?

—–

Vraag eens hoe het met het stadion zit? Hoelang dat nog gaat duren, en of meneer daar zelf geen consequenties aan moet verbinden? Of verdient meneer prima aan investeringen in spelers die worden doorverkocht?
00
Robbert 18:21 18 oktober 2012

Kunnen we zonder BTE geen sfeer meer organiseren? We zullen zien. Het lijkt me sterk dat er stadionverboden zijn gegeven omdat er bepaalde mensen een “verkeerde afslag” hebben genomen. Als dat het enige is dan moeten de mensen die het betreft direct naar de burgerrechter stappen, ik weet zeker dat het verbod zo van tafel is. En als ze dat niet doen, dan is het vermoeden groot dat er wel wat anders is gebeurd
00
poedel 18:08 18 oktober 2012

@bn en jan

het home bestaat nog wel en is gewoon open.
en wat bte betreft wat al vermeld werd.hebben er veel een sv.

maar net wat ik hier al las.
laten we weer de sfeer oppakken die er met ado denhaag ook was .
en laten we die joden de 3punten afsnoepen.en er een feestje van maken!!!!
00
Bennie 17:35 18 oktober 2012

Supportersverenigingen BiancoNero en Hart voor Heracles organiseren een grootschalige sfeeractie. In het voortraject doet men een beroep op met name kinderen mee te helpen met de voorbereiding. Deze kids kunnen zich zaterdag om 15.00 uur melden bij de ingang O,P,Q,R aan de zijde van de Weezebeek.

HAHAHAHAHAHA Heracles kinderclub.
00
PollyOle 16:13 18 oktober 2012

BTE tijdelijk niet meer in het stadion.. Ruim 30 stadionverboden variërend van 3 maand uitverbod, 6 maanden uit en thuis tot 12-18 maanden voorwaardelijk. Dit dankzij een verkeerde afslag in Waalwijk en/of enkele mensen die te lang in de omloop zijn blijven hangen tegen Feyenoord.

Zullen wel gedrukte doeken worden i.c.m. AZ/Heerenveen klappertjes….
00
Erik 15:40 18 oktober 2012

@ BN

Geen idee, ze hebben i.i.g. geen website meer.
00
BN 15:36 18 oktober 2012

Bestaat Bianconero nog wel?
00
Jan 14:06 18 oktober 2012

Hoe zit het nu met de BTE dan ?
Aangezien nu in een keer Bianco Nero en HvH alles oppakken ?
00
Iwan 13:35 18 oktober 2012

Zeer goede zaak, hopelijk de geweldige sfeer wat we tegen Ado thuis hadden doorzetten!
00