Heracles heeft vanavond met 2-0 gewonnen van Sparta Rotterdam. Door twee doelpunten van Samuel Armenteros werd de laatste zestien bereikt in het KNVB Bekertoernooi. De Heraclieden hoefden zich niet uitermate in te spannen tegen een zwak Sparta.

Over de eerste helft kunnen we vrij kort zijn. Er was weinig spektakel te beleven op het veld. Heracles dicteerde wel de wedstrijd, maar kon door een laag tempo het Sparta Rotterdam niet lastig maken. Echt uitgespeelde kansen waren er dan ook niet te noteren in de eerste helft, waarin Peter Bosz begon met Marko Vejinovic en Milano Koenders in de basis. Laatstgenoemde keerde in de tweede helft niet weer terug op het veld. De verdediger had een opgezwollen gezicht door een allergische reactie en is naar het ziekenhuis geweest. Koenders kan gewoon weer trainen morgen.

In de tweede helft wist Heracles na een dik uur spelen eindelijk afstand te doen van de Jupiler League club. Samuel Armenteros werd de diepte in gestuurd door Kwame Quansah en stifte de bal langs Nico Pellatz in het doel: 1-0. Zeven minuten later verdubbelde Samuel Armenteros de score naar 2-0 en daar bleef het bij. Heracles gaat morgenavond in de koker voor de loting in de volgende ronde. Het hoogtepunt was na de wedstrijd toen Glennis Grace optrad op het nieuwe kunstgrasveld van TenCate.

Sponsoren

Reacties (28)

Reageer nu!