Heracles speelt in de vierde ronde van de KNVB Beker tegen NAC Breda. Gisteravond werden beide teams aan elkaar gekoppeld bij de loting in Rotterdam. Heracles speelt uit in Breda tegen de ploeg van ex-Heraclied Mark Looms.

De Heraclieden wonnen eerder dit seizoen in competitieverband al van NAC thuis met 2-1. De bekerwedstrijd wordt op woensdag 19 december gespeeld. De overige wedstrijden in de achtste finale zijn: Vitesse – ADO’20, FC Den Bosch – Cambuur, FC Dordrecht – AZ, FC Groningen – Ajax, sc Heerenveen – Feyenoord, Go

Ahead Eagles – PEC Zwolle en Rijnsburgse Boys-PSV.

 

Sponsoren

Reacties (16)

Reageer nu!
goedkope uggs uit china 20:25 10 december 2012

Nice weblog right here! Additionally your web site so much up fast! What host are you the use of? Can I am getting your associate hyperlink in your host? I want my web site loaded up as fast as yours lol
00
hsupporter 21:32 2 november 2012

zelf vindt ik het stadion zeker niet sfeerloos.
Eigenlijk merk ik geen verschil.
Dat er wat aan de hand is, dat kan, maar volgens mij wordt de zaak een beetje overtrokken.Ga met elkaar om de tafel zitten, en blijf met elkaar in contact.Praten is altijd de oplossing.
00
hans 20:07 2 november 2012

Oh oh thuis(rare naam trouwens).wat snap jij er weinig van.maar veel plezier in de sfeerloze Polman schouwburg.want dat willen mensen als jij toch?
00
thuis 18:32 2 november 2012

Lekker thuis blijven, niks mee.
als ik hoor dat ze daar in Duitsland in tuinen pissen en wanneer iemand er iets van zegt, ze degene bekogelen met blikjes, dan zeg ik opzouten en lekker naar de Graafschap of 053 gaan. Heracles is een leuke club omdat veelal de spelers en supporters normaal zijn. wanneer er iemand wordt aangesproken heb je daar gewoon naar te luisteren.
00
matto 18:15 2 november 2012

Lees ik het nu goed op soccernews.nl
Dat Heracles er alleen uitziet komen met de gemeente,
En andere partijen voor het verhuren van de ruimte wat over is ??

Zodra dat rond is &hoop het snel dan!!!
Kunnen we dan beginnen met ONS stadion ??!!!!!!
00
Almelofan 15:51 2 november 2012

Hopelijk kunnen we snel weer als 1 blok achter heracles staan. met de jongens vant bte, bianco nero en de steun van heracles. Samen 1 grote black white army vormen.

Hopelijk lukt dat nog voor het nieuwe stadion er is. Heracles stond altijd bekend als 1 van de meest sfeervolle clubs met de grootste samenhorigheid in de hele competitie.

Is het geen idee om weer te fuseren tot 1 grote supporters vereniging met weer een vol home, goede sfeer acties en een sfeer waar andere clubs jaloers op zijn?
00
Robbert 15:47 2 november 2012

Moeten we nu geloven dat de leden van BTE “heilige boontjes”zijn. Dit is een verhaal uit eigen koker, ik zou het verhaal van de club wel eens willen horen voor een finaal oordeel te kunnen geven. Verder is het simpel, als u verzocht wordt plaats te nemen dan doe je dat! Ik wil alle BTE leden niet over één kam scheren, maar ook de leden ven deze club weten wie er altijd moeilijk doen en zitten “klootviolen” Als BTE een volwassen club is laten ze dan eerst zorgen dat de rotte appels eens uit die groep verbannen worden, ze zijn bekend! Eerst zorgen dat je in huis schhon schip maken, je aan de regels houden en dan pas tegen de club schoppen.
00
jan 14:41 2 november 2012

Fuck de commercie en het moderne voetbal! Voetbal hoe voetbal bedoeld is, is allang niet meer. Dit is helaas niet tegen te houden..:(

Wat ik wel tenenkrommend vind, is dat ‘supporterclub’ bianconero er alles aan doet om te bewijzen dat de BTE niet nodig is. Dit is regelrecht een messteek in de rug van de jongens van de BTE..

BN doet nu de ‘sfeeracties’.. Deze bestaan uit gedrukte doeken en vlaggetjes met sponsornamen erop. Hiermee laat BN zien niks tegen de vercommercialisering van het voetbal heeft en er zelf ook gezellig aan meedoet. Kan ook niet echt zeggen dat de sfeer er beter op geworden is, maar dat zal Heracles en BN wel niks schelen..

Dit is helaas hoe het nu is. Ik zie dit ook niet zo 123 gekomen! LATEN WE AUB ALS 1 BLOK SOLIDEER MET ELKAAR ZIJN!
Anders snel een club a la FC United of Manchester oprichten!
00
Joho 13:17 2 november 2012

@ Vraagje,

Waarom mogen mensen rond de 85 minuut wel door de grachten lopen, hiermee lopen ze mijn in ziens veel meer mensen in de weg (mensen op de 1ste 2de rij) dan de jongens die op dat moment bij de snackcounter stonden. Bij een kans blijven deze mensen ook allemaal staan, maar volgens mij word hen niet gesommeerd om door te lopen of gedreigd met een stadionverbod?
00
henk 13:07 2 november 2012

@kapitein, precies goed weergegeven.Heracles heeft een prima beleid, maar op supporters gebied schandalig.ook is het heel teleurstellend dat deze jongens door niemand zijn gesteund(hvh en bn).maar goed, men zal wel graag in een theater zitten.en bn kom aub nooit meer met zo’n sfeeractie, denk dat we in het land al genoeg voor lul staan.
00
Kapitein 12:25 2 november 2012

@Vraagje

Inderdaad, het is een schandalige overtreding om bij de snackcounter te blijven staan. Daarvoor zou ik ook strooien met stadionverboden.

Goed en nu even serieus:

Het is triest om te zien dat Heracles de sfeer uit het stadion wil halen. De BTE zorgde er tenminste voor dat vak Q nog een beetje sfeer had, er sfeeracties waren en het vol hing met doeken. Nu de BTE weg is durf ik te stellen dat zelfs RKC Waalwijk of NEC een betere sfeer heeft.

Het meest trieste is misschien wel dat supporters van ‘familie’club Heracles geen eenheid vormen. Zoals ze dat

toen wel deden met die opblaaspopactie.
00
Snack 11:36 2 november 2012

Jammer dat de fanatiekelingen van BTE harder gestraft worden in tegenstelling tot andere mensen.
OT: Goede loting! Heracles moet zich inzetten in deze wedstrijd, wat het spel ten goede komt. Terdege hebben wij meer kansen op de winst. Uitzichten voor een vermakelijk duel (en moge Heracles winnen).
00
Vraagje 11:29 2 november 2012

Waarom zijn jullie dan bij de snackcounter blijven staan en hebben niet plaatsgenomen op de tribune als je weet dat je een voorwaardelijk stadion verbod hebt?
Er wordt toch aan iedereen gevraagd om plaats te nemen op de tribune?
Met een aantal punten hebben jullie m.i. gelijk maar voor het bovenstaande heb ik geen begrip.
00
POH 11:13 2 november 2012

Goede loting. Jammer dat het uit is, maar NAC is te doen. Hopelijk staat Mark Looms in de basis.
00
henk 11:12 2 november 2012

Ongelooflijk beleid van de club.het lijkt me nu wel duidelijk dat de club op geen enkele wijze meer fanatisme in het stadion wil.oh wat ga ik steeds meer verlangen naar de borne straat of de beginjaren van het Polman.en dat te bedenken dat geen een van de bte ook maar iets met hooliganisme van doen heeft.welkom in schouwburg Polman.
00
koentjj 09:17 2 november 2012

http://www.bte-almelo.nl//

UItleg en verklaringen van de BTE
00