Heracles raakt mogelijk komende winter of zomer drie belangrijke spelers kwijt. Zowel Willie Overtoom, Samuel Armenteros en Everton Ramos da Silva hebben aangegeven hun contract niet te

willen verlengen en toe zijn aan een nieuwe stap in hun carrière. De club raakt hier echter niet van in paniek, aldus Nico-Jan Hoogma.

Hoogma: “Dat klopt, en het zal moeilijk worden hen te behouden. Ze hebben alle drie bij ons aangegeven nog niet bij te willen tekenen. Als dat inmiddels veranderd is gaan we natuurlijk opnieuw in gesprek, maar het is duidelijk dat de bomen hier niet tot in de hemel groeien. Wij geven nog steeds geen geld uit dat er niet is. Mocht het zo zijn dat deze spelers transfervrij vertrekken dan is er geen man overboord. Er zit met onder meer Thomas Bruns, Dario Vujicevic en Ninos Gouriye genoeg jong talent achter. Wij zijn en blijven een opleidingsclub. Het hoort erbij dat er af en toe spelers vertrekken, daar raken we niet van in paniek.”

Sponsoren

Reacties (11)

Reageer nu!