Heracles raakt mogelijk komende winter of zomer drie belangrijke spelers kwijt. Zowel Willie Overtoom, Samuel Armenteros en Everton Ramos da Silva hebben aangegeven hun contract niet te

willen verlengen en toe zijn aan een nieuwe stap in hun carrière. De club raakt hier echter niet van in paniek, aldus Nico-Jan Hoogma.

Hoogma: “Dat klopt, en het zal moeilijk worden hen te behouden. Ze hebben alle drie bij ons aangegeven nog niet bij te willen tekenen. Als dat inmiddels veranderd is gaan we natuurlijk opnieuw in gesprek, maar het is duidelijk dat de bomen hier niet tot in de hemel groeien. Wij geven nog steeds geen geld uit dat er niet is. Mocht het zo zijn dat deze spelers transfervrij vertrekken dan is er geen man overboord. Er zit met onder meer Thomas Bruns, Dario Vujicevic en Ninos Gouriye genoeg jong talent achter. Wij zijn en blijven een opleidingsclub. Het hoort erbij dat er af en toe spelers vertrekken, daar raken we niet van in paniek.”

Sponsoren

Reacties (11)

Reageer nu!
goedkope uggs classic short 16:40 13 december 2012

Hi my loved one! I wish to say that this post is amazing, nice written and come with almost all vital infos. I would like to look more posts like this .
00
Hakan 12:08 26 november 2012

Ik zou Overtoom (400.000), Armenteros (500.000) en Everton (200.000 euro) aanbieden bij clubs. Wellicht dat subtoppers uit Duitsland, of AZ/Fulham-achtige clubs komen en niet het risico nemen om een goedkope leuke speler te laten schieten en je hebt dan toch nog wat centjes als Heracles plus de salariskosten die je bespaart, kan je weer mooi investeren in bijvoorbeeld een Vormer van Roda, Ebicilio van Ajax of een Fernandez van Feyenoord.
00
Miranda 14:13 3 november 2012

Het contract van Marko loopt ook af. Toch proberen de spelers in de winterstop te laten gaan. Als opleidingsclub ontvang je dan toch nog geld.Mocht er in de winterstop geen belang zijn voor de jongens ben ik zeer benieuwd of ze dan toch niet gaan bijtekenen. Everton geen nieuw contract aanbieden.
00
hans 13:03 3 november 2012

Zou natuurlijk ideaal zijn als overtoom of nog een in de winterstop verkocht kan worden.hallo, profvoetbal.wij moeten af en toe verkopen om steeds sterker te worden.of wil je dat ze paar maand later gratis de poort uit lopen?
00
eduard 12:59 3 november 2012

LET OP:
In de winterstop komt er vraag van PSV kant,
Duarte, Overtoom (goedkoop) , en of Bruns ,en ook Veijnovic. Het wordt een leegloop, ik heb het eerder gezegd.
00
Dakmaster 12:54 3 november 2012

Ergens hoop ik dat deze jongens van gedachte gaan veranderen en bijtekenen. Willie en armenteros zijn belangrijk!
00
Robbert 10:01 3 november 2012

Er wordt zo simpel gedacht over het vertrek van Armenteros en Overtoom. We hebben de vervangers klaar staan, hou toch op!! Ik moet het nog zien….Vejinovic………ja als hij 100% fit is en een heel seizoen kan spelen, en dan nog moet je afwachten of hij Willie Overtoom kan doen vergeten!Nee ik ben er niet gerust op. Ik wil de praatjesmakers straks ook wel eens horen als ze echt weg zijn. Als ik het verkeerd heb gezien zal ik de eerste zijn die mijn ongelijk zal melden hier.
00
hans 23:48 2 november 2012

Veijnovic is uiteraard de beste voetballer van de hele selectie.als willie weg gaat is geen enkel probleem.middenveld met duarte, marko, bruns en kwame.en als armenteros weg gaat gelijk gourye vin de spits en een nieuwe buitenspeler halen.lui moeten niet altijd zo in paniek raken.het kan zo simpel zijn.
00
JHagenstein 23:29 2 november 2012

Niet lullig bedoeld maar je levert echt heel veel kwaliteit in met Overtoom en Armenteros, helemaal als Vejinovic en Castillion die twee vervangen.

Overtoom heeft al 4 goals en 6 assists in 10 wedstrijden, ik denk zijn beste cijfers tot ni toe. Armenteros draait ook super. Vejinovic scoort niet meer dan 2x hooguit 3x per seizoen, daar waar dat bij Willie tussen de 9 en 13 is (+penalty’s maar die moet je ook raak schieten)

Hou me hart vast als die drie vertrekken, word het weer grijze middenmoot/degradatie.
00
HafcRdam 22:55 2 november 2012

Hij heeft het hier over een opleidingsclub maar het doel daarvan is toch spelers gratis/goedkoop binnenhalen en dan weer met winst verkopen? deze spelers lopen allemaal gratis de deur uit dat vind ik dan wel weer erg jammer. Stel je doet ze in de winterstop weg dan gooi je misschien kansen op play-offs / Europees voetbal weg, aan de andere kant in de winter beur je er nog wat voor. Moeilijk… Moeilijk…
00
tommy 19:17 2 november 2012

Zie twee van de die drie liefst morgen nog vertrekken namelijk everton en armenteros. Wat een egoïsten
00