Heracles speelt zaterdagavond een uitwedstrijd

in Eindhoven bij PSV. Vorig seizoen werd het 4-1 voor PSV, nadat Heracles in de eerste helft via Antoine van der Linden op voorsprong was gekomen. Kunnen de Heraclieden zaterdagavond wel voor een verrassing zorgen?

De ploeg van Peter Bosz ging midweeks door in de KNVB Beker. Er werd thuis een zakelijke 2-0 overwinning geboekt op Jupiler League club Sparta Rotterdam door twee doelpunten van Samuel Armenteros. Het vertrouwen is groot bij de Almelose ploeg. Al weken wordt er zeer aardig gevoetbald in het 3-4-3 systeem en dit levert mooie wedstrijden op. Ook tegen PSV gaat Peter Bosz weer uit van eigen kracht en zal het aantreden in een 3-4-3 formatie. Alleen Jeroen Veldmate is er niet bij vanwege een voetblessure. Mike te Wierik zal achterin terugkeren op de rechtsback positie. “Ik heb geen seconde getwijfeld. Het zou raar zijn als we nu ineens een ander systeem gaan spelen. Dat zou angst inhouden. En we zijn voor niemand bang, ook niet voor PSV. We kunnen op onze bek gaan maar dan denk ik er nog zo over. Dat is realisme.”

PSV staat momenteel op een tweede plaats op de ranglijst. De ploeg van trainer Dick Advocaat won midweeks ook zijn bekerwedstrijd tegen de amateurs van EHC met 3-0 in Philips Stadion. Advocaat kan zaterdagavond niet beschikken over aanvoerder Mark van Bommel. De routinier is nog niet wedstrijdfit en wordt vervangen door Hutchinson. Manolev keert hierdoor terug in de basis als rechtsback. Ook Ola Toivonen is niet van de partij vanwege een langdurige blessure (hamstringpezen afgescheurd). De trainer van PSV is lovend over Heracles en verwacht een leuke wedstrijd. “Peter Bosz is een uitstekende coach, die altijd van zichzelf uitgaat. Maar wij gaan ook van onszelf uit. Heracles heeft een prima ploeg, maar dat hebben wij ook. Het kan wel eens een attractieve wedstrijd worden.”

De wedstrijd staat zaterdagavond om 20:45 uur onder leiding van scheidsrechter Danny Makkelie. Doe je mee met de HAFC Manager? Vergeet dan niet je voorspelling in te vullen!

Sponsoren

Reacties (56)

Reageer nu!
goedkope uggs den haag 16:25 11 december 2012

Hey there, You have performed an excellent job. I will certainly digg it and in my opinion suggest to my friends. I am confident they will be benefited from this website.
00
ALBW 19:23 5 november 2012

P.S

Ik moet trouwens toegeven dat ik er zaterdag ook niet bij was net zoals een aantal andere wedstrijden omdat ik gewoon niet kon.. Maar ik heb er dus vertrouwen in dat het allemaal goed komt. En de hele situatie speelt dus mee.

Het is ook de schuld van heracles zelf dat de meest fanatieke supporters zomaar een stadion verbod krijgen.
00
ALBW 18:52 5 november 2012

@kruk

hij heeft inderdaad gelijk. 7 is erg triest. maar hij weet niet wat er alemaal speelt omtrent stadion verboden etc.

Ook is het zo dat de nieuwigheid eraf is maar ik ben juist meer uitwedstrijden gaan bezoeken.

Heracles is een kleine club en kan gewoon niet iedere keer het uitvak vol krijgen. En nu er veel stadion verboden zijn uitgedeeld en de supporters vereniging problemen met elkaar hebben is het inderdaad zo dat uitwedstrijden ondermaats worden bezocht.

Maar ik heb er vertrouwen in dat het goed komt en dat helemaal met het nieuwe stadion er weer grote groepen supporters staan. Ik sta er iig zo vaak mogelijk ook al ben ik alleen.
00
Kruk 11:37 5 november 2012

ALBW

PSV Woensel heeft meer dan gelijk… Het is een trieste vertoning als er wel 7 kaarten worden verkocht voor een uitvak!

@PSV Woensel

De prijs zal idd meespelen, maar wat nog meer meespeelt is vele stadionverboden, onzinnige regeltjes, “de nieuwigheid” is eraf na zoveel jaren Eredivisie, en er viel niets te halen! Lang leve de vele succesupporters van Heracles Almelo…
00
ALBW 11:25 5 november 2012

zoals ik al eerder zei: Als je niet weet wat er allemaal bij heracles speelt bemoei je er dan niet mee. niemand zit op jullie commentaar tewachten en nou hup oprotten naar jullie eigen land.
00
Psv Woensel 20:11 4 november 2012

Inderdaad schandalig hoge prijs 29 euro.. Maar dan nog, dan moet je toch makkelijk 500 man mee krijgen met de ” fanatieke ” aanhang..
00
Jan 18:52 4 november 2012

Krijg vogelgriep ziektekip
00
struisvogel 18:33 4 november 2012

Toren hoge prijs strontmongolen of je steunt je club of je steunt ze niet. En die gene wat van psv reacties plaats mag is gewoon een open site. o en az ook 5 uitsupportes vitesse 25. Zegt genoeg en dan maar klagen over dat ze een nieuw stadion willen. Stelletje amateurs
00
Pieter 16:28 4 november 2012

@ psv woensel

het uitvak was leeg door de torenhoge prijs voor een kaartje.. 29 euro voor alleen het kaartje en dan moet je alle andere kosten kunnen betalen..
00
ALBW 14:31 4 november 2012

@ psv woensel,

Ga hier niet over ons lopen zeuren als je niet eens weet wat er allemaal speelt bij heracles.

We hebben erg veel fanatoeke supporters voor zo,n kleine club. We hadden zelfs meer suppprters mee naar de bekerfinale dan jullie terwijl jullie cluppie toch vele malen groter is.

Ga dus lekker op jullie eigen sites zitten zeuren verrekte mongol.
00
Eddy 13:16 4 november 2012

Wanvertoning! Zelfmoord om tegen PSV uit zo te spelen ALS JE MET INSTELLING SPEELT ZPALS GISTEREN! Belachelijk zelfs. Als je de spitsen zag lopen, incl. de ineens hoogopgevoerde Gouriye, een dikke maar dan ook heel dikke wanvertoning! Everton is al tijden een aanfluiting, hoeveel hij ook voor de club heeft betekent, en zal eruit moeten!

Stap af (mss bij thuiswedstrijden tegen ploegen als willem2, nac, nec of vvv daargelaten) van het belachelijke 3-4-3. Dat systeem kan alleen als iedereen MESSCHERP is en dat zijn de indivuen van ons nooit vanzelf. Hebben over het algemeen de verkeerde basis (werk)mentaliteit!

Peter Bosz, laat deze wedstrrijd hebben aangetoond dat het zelfmoord is als jou ploeg niet scherp is! En ja…..we zijn ook maar heracles! Hou dat, elke dag, jezelf goed voor ogen en haal de slappe karakters uit hun luchtkasteel en zet ze met beide beentjes weer op de almelose Klei!
00
Kapitein 13:08 4 november 2012

Leeg uitvak… Triest.

Over de wedstrijd:

Niet druk om maken. Gemeente Eindhoven was gewoon te sterk en Heracles niet bij de les. Blij zijn dat het maar 4 0 was en de volgende wedstrijd er gewoon weer op knallen.
00
cewi 11:12 4 november 2012

Na een paar weken halleluja staat iedereen hoop ik weer met beide benen op de grond, spelers, technische staf en supporters. Als je dit systeem gebruikt tegen psv weet je zeker dat het misgaat, dat kun je Bosz kwalijk nemen. Ik zag toevallig de spelersbus pas om half vier vertrekken, is dat nuet een beetje laat ? D’r hoeft maar iets te gebeuren en je hebt problemen…
00
hsupporter 10:18 4 november 2012

Een systeem kun je aan passen.
eigenlijk speelt Quansha een veredelde voorstopper.
Dat is niet zijn plek en hij moet altijd kiezen tegen zijn natuur (speelstijl) in.
Dat is 1 grote onzekerheid, arme Rienstra.
Ook als trainer moet je soms concessies doen zo niet ben je naïef tegen een club als PSV bezig.Bijten de wanprestatie om, is dit ook een grote fout van de trainer.
Heracles heeft geen kwaliteiten om zich onder de druk uit te voetballen, dat is algemeen bekend.
Zet je ze onder druk dan staan ze met hun hoofd richting eigen doel te voetballen (verdedigen).
Dat vereist weer andere kwaliteiten om daar onder uit te komen en dat hebben ze niet.
Dat mag (moet) je de Bosz aan rekenen.
Daar moet een trainer op in spelen.
00
Psv Woensel 10:00 4 november 2012

Wat een hoop gezeur hier zeg.

Punt 1) je speelt tegen PSV, niemand in NL verwacht dat je wint

Punt 2) het uitvak is totaal leeg, dus niemand die ze hoe dan ook steunt.

Ga eerst bij jullie zelf kijken voordat je jullie team afbrandt.
00
ALBW 09:56 4 november 2012

het was niet best gister maar komop wat verwachten jullie tegen psv uit. Dat de inzet ontbreekt is wel kwalijk maar daarin tegen was deze inzet er de vorige weken wel. met 3-4-3 hebben we gegokt en verloren tegen psv maar volgende week tegen nec uit kan je er zomaar 3 punten mee pakken.

Dus wees nou niet zo verwend dat we teleurgesteld zijn dat we psv uit niet in ons spel komen. komop zeg.

heracles is de club waar wij voor staan. ookal staan we helemaal onderaan!
00
hafc_wijfie 08:24 4 november 2012

Geen woorden voor, wat een wanvertoning!!!
Ik mis echt de vecht spirit.
Hoe kan het dat we tegen Psv altijd zo beroerd spelen?
Het nieuwe systeem kan maar niet tegen dit soort clubs.
Het was niet om aan te zien.
00
m vak L 02:12 4 november 2012

jammer maar was te verwachten!
pasveer was goed en dorda en rienstra redelijk!OVERTOOM,ARMENTEROS,EVERTON en Quansah wat is er in godsnaam met jullie aan de hand, jullie ego is groter dan jullie voetbalkunde. Hopen dat de winterstop wat verlichting brengt pffffff
00
eduard 00:37 4 november 2012

Wat is er met Duarte ,is veel minder momenteel.Krijgt hij misschien een andere opdracht ? Everton het is geen speler meer dat thuishoort in het basisteam. Nee, met deze opstelling spelen tegen PSV , is vragen naar een nederlaag.( Gelukkig werd het maar 4-0) , was soms lachwekkend , hoe gemakkelijk de bal werd ingeleverd , het leek wel of ze verkeerd schoeisel droegen. Wat een slappe hap, hebben natuurlijk een zware training achter de rug.
00
ilonk 00:32 4 november 2012

Allemaal leuk en aardig die statistieken, maar nu effe terug naar het 4-3-3 systeem de eerste 4 wedstrijden. Tegen az en feyenoord hoeveel kansen gaven we daar weg. Heel veel alleen scoorden we bijna niet en kregen we nauwelijks kansen. En nu is vitesse in 1 keer slecht thuis. Ze staan 2e. Feit is gewoon dat we normaal gesproken veel creeeren in dit nieuwe systeem en ja 3 goals tegen ado, maar was dat door uitgespeelde kansen. Nee. Onterechte pingel, eigen doelpunt en van richting veranderde vrije trap. Tegen ajax 2 persoonlijke fouten in opbouw(niets met het systeem te maken). Alleen de laatste 2 wedstrijden hebben we teveel kansen weggegeven simpel omdat de linies te ver van elkaar afstaan en er niet goed doorgedekt werd. Deze laatste wedstrijd zag ik dat dorda zowat bij cornervlag op psv helft stond dat kan toch niet de bedoeling zijn. Er stonden er maar 2 achterin. Iedereen zeer happy met hoe het ging. 9 wedstrijden ongeslagen en iedereen zegt doorgaan met dit systeem en nu na 1 offday en nederlaag moeten we weer anders spelen. Onze verdediging wordt echt niet beter als we met 4 verdedigers spelen dus kun je beter gewoon aanvallen en zorgen dat je veel scoort. En tegendoelpunten ach zou mij een worst zijn. Stel je hebt aan het eind van het seizoen 50 doelpunten tegen en 51 voor en je eindigt bij de eerste 8 vind iemand dat erg? Het gaat om de punten en tis meegenomen als we een keer 1 tegen krijgen.
00
heraclied 00:23 4 november 2012

@ilonk
Wat je zegt is zo simpel. Als je je taken uitvoert kan het. Ja als je er 1 meer scoort dan je tegenstander win je, maar zo simpel is het niet. Als je bij heracles speelt kun je niet foutloos spelen en maak je (veel)fouten en daarom vind ik het hartstikke dom, want tegenstanders gaan ons doorhebben en gokken op onze waardeloze achterhoede.
00
Roberto 00:22 4 november 2012

@ilonk. we hebben het over deze wedstrijd (en alle vorige uitwedstrijden tegen psv). dit heeft niets maar dan ook niets met lef te maken, maar gewoon met gezond verstand.
00
heraclied 00:20 4 november 2012

@ilonk
3 tegen Ado
3 tegen Heerenveen
4 tegen psv
3 tegen ajax

Dat is gewoon vreselijk en jij zegt, omdat ze fouten maken.. Ja daarom spelen ze ook bij heracles en kun je geen 3-4-3 spelen. Heel Nederland waarschuwde ons, maar toch deden we het. En Vitesse thuis is ook niet veel moet ik zeggen. Hebben nog maar 1x gewonnen thuis, maar toch was het een goed resultaat.
00
ilonk 00:15 4 november 2012

Ongelooflijk dit. Vorig seizoen en aan het begin van dit seizoen werd er geklaagd dat er met te weinig lef werd gespeeld en dat het saai was en nu we een keer verloren hebben van psv moet het roer weer om. Vitesse uit speelden we ook met 3 verdedigers en toen gaven we bijna niets weg. Het gaat erom dat je je taken goed uitvoert en dat gebeurde niet klaar. Quansah vind ik trouwens de laatste weken niet in vorm. Elke keer fouten. Een keer vervangen door marko. Zelfs met 5 verdedigers vandaag hadden we dik verloren, want als je de bal al niet over 2 meter kan overspelen dan houdt het op.
00
Sjaak 23:50 3 november 2012

Lekker Bosz weer psv in de kaart gespeeld voor het zoveelste jaar op rij. ga toch eens 4-4-2 spelen man! Dan heb je organisatie en 2 goeie spitsen.

Te Wierik-Rienstra-Davidson-Dorda
Bruns-Kwame-Duarte-Overtoom
Samuel-Gouryee

Lijkt me echt de beste opstelling en dan heb je Marko en Everton nog acter de hand ookal voegt Everton niks meer toe helaas.
00
Hafc4live 23:46 3 november 2012

Eens met Roberto en ik zei het voor de wedstrijd al. 3-4-3 is zelfmoord tegen veel betere teams en vooral uit, maarja ze kregen wat ze wouden een kansloze nederlaag met een prachtige uitslag als je naar de kansen keek. Het is verdedigend een grote grap en het lijkt al weken nergens op. 22 tegengoals is veruit schandalig!!!! Ook Kwame weer rood. Die man scoort niet, geeft geen asissist, maar pakt aleen maar overtredingen. Ik zeg vervangen!!! Verder hadden er heel veel een ofday en dat kan een keer gebeuren, maar zoveel persoonlijke fouten is echt schandalig en dat gebeurt achterin toch echt veels te vaak en als er niks veranderd achterin zullen wij dit seizoen niet rustig op onze stoel kunnen zitten. En ik heb liever wat minder spektakel maar wat meer organisatie. Verder op naar N.E.C, heb de kaarten al liggen en hoop dat we daar 1 puntje kunnen pakken!
00
Rob gastenboeksmit 23:42 3 november 2012

PSV woensel, rot op naar oe eige land verrekte KUT!
00
Roberto 23:26 3 november 2012

commentaar peter bosz: Dit had ik niet verwacht… nou, ik wel en ik ben geen coach. Hij zag geen reden om van de opstelling af te wijken. Ik.wel en ik ben geen coach. Waarom stuur je niet 3 punten op. Scheelt reiskosten. Of, als je toch gaat, speel 5-4-1 of evt 4-4-2. Dan speel je niet iedere keer psv in de kaart…. dit werkt iig NIET! Dat mag nu toch wel eens duidelijk zijn.
00
Psv Woensel 23:10 3 november 2012

Ik had wel wat meer tegenstand verwacht van Heracles …

Hoezo was het uitvak totaal leeg? Dat vroeg iedere psv’er zich af..
00
Rob gastenboeksmit 23:09 3 november 2012

Nounounou mijn zoon gaat ook een een keer mee, zo slechte wedstrijd!
00
Robin 23:08 3 november 2012

Hoi Herrecles. Ik vin JulI3 N1e`t z0w Goed!!!!!!!!
00
Robbert 23:00 3 november 2012

Kansloos, kansloos en nog eens kansloos…! Het is simpel Peter Bosz, mentaal en fysiek komen we tegen die grote kerels van PSV gewoon tekort. Geen 2e bal was voor ons, geen bal vanuit de defensie was voor ons en onze aanvallers heb ik helemaal niet gezien. PSV wachte rustig af en vond de ruimte achter onze defensie.Let op dit gaan straks meer ploegen doen, of ze nu thuis spelen maakt geen donder uit.
00
Ugur 22:44 3 november 2012

Wanvertoning!

Geen passie, geen strijd niks gezien? Zelfs willem ll wist er bijna met 0-2 te winnen, het heeft niks met het systeem te maken maar puur om de inzet en veel zaten half achter bal aan te lopen. PSV puur niet in vorm wint altijd van ons, hoe komt dat? Maar clubs zoals AIK, willem ll en fc zwolle kan ze wel moeilijk maken, hmm…. erg verdacht! Overtoom speelde erg zwak, Everton liet niks zien, Gouriye kwam kwaliteit tekort, enigste die goed was vond ik Pasveer en Armenteros die probeerden er nog wat van te maken. Quansah eindelijk een keer rood na zoveel wedstrijden waar die graag naar vroeg, altijd overtredingen nou eindelijk keer rood verdiend. Zet maar volgende week Vejinovic en Vujicevic in de basis dat lukt ook wel!
00
ilonk 22:31 3 november 2012

Tis een totale offday vandaag. Dat we veel kansen weggeven dat weten we, maar vandaag komt geen enkele pass aan, worden er bijna geen kansen gecreeerd en is de passie er ook niet. Shit happens. We zijn als kleine club zijnde al zo lang ongeslagen dat we een keer een slechte dag hebben en dan liever maar tegen psv dan volgende week tegen nec waar je de punten kan halen. We hebben wel een probleem trouwens geen bruns en quansah volgende week. Wordt dan wel weer 3 middenvelders of vujicivic moet kunnen spelen. Dit ligt niet aan het systeem, maar aan totaal verkeerd staan, omschakelen, verkeerde passes. Ik snap alleen niet waarom de backs van heracles nu ook allemaal naar voren gingen, want volgens mij stonden er nu maar 2 verdedigers achterin die probeerde op te bouwen. Blij dat het nog geen 10-0 staat. Tegen mindere ploegen zullen we echt wel succes hebben met dit systeem en tegen vitesse gaven we weinig weg en ook tegen ajax.
00
Dakmaster 22:26 3 november 2012

@rinus

Wat lul ie da hanglippe! Die goals worden kinderlijk weggegeven!
00
Gerrit 21:57 3 november 2012

BTE vertelt mijn inziens niet het hele verhaal. Lees op hun site de brieven van Heracles. Vond Heracles in deze redelijk coulant. Zelfs na het vernielen van eigendommen, gooien van blikjes en glas op een paar brave burgers (2) die zich in hun eigen tuin bevonden. Heel stoer, heel gaaf! Na alle verdere incidenten worden jullie een keer gecorrigeerd, terecht.

Heracles, het voetbal en alle liefhebbers heeft BTE niet nodig. Als jullie cool willen doen, doe het dan tegen Feyenoord maar ga niet twee mensen in hun tuin lastig vallen.

Blijf weg!
00
Rinus 21:48 3 november 2012

Jij bent kinderlijk ga er zelf staan man het middenveld is bagger
00
Dakmaster 21:24 3 november 2012

Kinderlijk verdedigd bah
00
heraclied 19:52 3 november 2012

goed initiatief dat we mee mogen beslissen over het nieuwe shirt van volgend seizoen. twijfelde erg tussen die van 1974 en 1903 maar ben toch gegaan voor 1974.

voor vanavond verwacht ik een mooie pot die niet te voorspellen is. ik hoop op een stunt
00
rono 17:48 3 november 2012

Zag gouriye gewoon in de bus stappen, dus hij kan spelen anders blijf je mi thuis. Advocaat verwacht veel goals, ik denk 5-6
00
Henkuh 16:20 3 november 2012

Verliezen mag, punt is al een stunt enne bij winst vreet ik mijn schoen op !!
00
vannele 14:46 3 november 2012

gewoon d,r opketsen eigen spel spelen !
geef ze geen ruimte kop de bie recht zo die gaat ! ik zeg 1-2 ! burp.
00
Dakmaster 13:25 3 november 2012

Gouriye en ter wierik geblesseerd! Dus onze Rechterkant is verzwakt! Bosz kan beter met een extra CV op de rechtbackpositie spelen omdat Koenders een niet al te goeie indruk achterlaat! Verder heb ik respect voor het systeem wat Heracles speelt, altijd hun eigen spel en systeem opdringen aan je tegenstander verlies of winst, vast blijven houden aan je eigen kunnen!
00
supporter01 13:13 3 november 2012

we pakken dat pisvee
00
ilonk 12:05 3 november 2012

Het systeem is prima alleen moeten ze spelen zoals in arnhem. Psv de bal laten, ruimtes klein houden en wachten op een foute pass en dan overschakelen naa 4 middenvelders. Bij balverlies weer terugschakelen waar quansah iets meer tegen de verdediging aanleunt. Het systeem werkt alleen als de iedereen de taak heel goed uitvoert en de linies kort op elkaar spelen en niet zoals tegen heerenveen. En ik ben niet degene die gaat zeuren als het mis gaat. dan maar een keer dik verliezen als ze het daarna maar weer oppakken.
00
drb 12:02 3 november 2012

@Hafc4live
Ik denk niet dat er veel verschil in kwaliteit is tussen Ajax en PSV.
Wat wel een verschil is uit of thuis.

Ik verwacht een aantrekkelijke wedstrijd en hoop op een stunt.

Wij kunnen het uit en thuis iedereen lastig maken ook PSV.
00
Hafc4live 10:50 3 november 2012

Ben het eens met Robert. Als je gewoon 3-4-3wil spelen hebben we ook geen recht van spreken vanavond, want het zit er dik in dat het 7-2 ofzoiets word. En Ajax is natuurlijk een stuk minder dan Psv.
00
Joho 10:19 3 november 2012

Wat hebben we te verliezen vanavond? Niks elk punt is mooi meegenomen
00
struisvogel 10:17 3 november 2012

Voor degene die het willen weten waarom de bte er niet meer is, er staat een stuk op hun site. Heeft wel een beetje lang geduurd maar het staat er. En ik sta volledig achter ze. Alleen had dit stuk naar mijn mening eerder gekunt.
00
Robbert 10:05 3 november 2012

Uit tegen PSV 3-4-3 spelen is vragen om moeilijkheden, want reken erop dat PSV ook met 4 man op het middenveld gaat spelen! Maar goed, de fans roepen het, de trainers vinden dat we hiermee door moeten gaan ongeacht de tegenstander, kortom (bijna) iedereen halleluja..gewoon doen!

Als het vanavond 6-0 wordt moeten we hier niet piepen beste mensen!
00
gait 23:09 2 november 2012

Gewoon 3-4-3, het loopt als een tierelier en we hebben niks te verliezen!
00
POH 22:37 2 november 2012

@ Hafc4live

Dat dacht ik ook tegen Ajax, maar dat leverde ook een punt op. Voorgaande jaren speelden we daar altijd 4-3-3 en verloren we altijd. Gewoon uitgaan van je eigen kracht.
00
Hafc4live 22:19 2 november 2012

Als we morgen 3-4-3 spelen kun je netzogoed niet komen. Das zelfmoord met hun aanval tegen onze achterhoede.
00
Henkie 22:01 2 november 2012

Heb liever dan ook het oude logo erop en geen sponser erop voor 1 seizoen. Zou echt prachtig zijn, want zijn wel mooie shirts. Stemde zelf op 1903.
00
Sjaak 21:51 2 november 2012

Groot nieuws!!! Op heracles.nl. We mogen eindelijk meebeslissen over het nieuwe thuisshirt, omdat het jubileum er aankomt volgend jaar(110 jaar) Mooie actie van Heracles en Erima. Deel julie mening hier. En over morgen, heb vertrouwen in een goeie wedstrijd als we verdedigigend goed staan, want scoren doen we 100%.
00
Henkuh 21:37 2 november 2012

Duarte op verlanglijstje PSV ! Of zou dit nou weer een schoolvoorbeeld van psygologische oorlogsvoering zijn……?
00