Ajax zou er goed aan doen om Samuel Armenteros over te nemen van Heracles. Dit melden Johan Derksen en René van der Gijp in het voetbalprogramma Voetbal International. “Armenteros is de ideale spits voor de Amsterdammers”, aldus de twee voetbalanalisten.

Armenteros zelf ziet een overstap naar Ajax wel zitten. “Ik heb nu een leeftijd bereikt waarop ik belangrijke stappen moet nemen. De volgende stap gat bepalen welke richting mijn carrière opgaat”, zegt Armenteros in een interview met Fotbollskanalen.

“Ik weet nog niet waar ik naar toe ga, maar het liefst naar een ploeg in de top van de Eredivisie of een andere competitie. Op dit moment richt ik me alleen maar op het voetbal”, gaat Armenteros verder met zijn verhaal. Een overgang naar Ajax ziet de Heraclied best wel zitten.

“Alleen ik kan het jammer genoeg niet beïnvloeden. De clubs moeten gaan onderhandelen. Het is op dit moment moeilijk te zeggen of

ik in de winterstop of aan het einde van het jaar vertrek bij Heracles”, sluit Armenteros zijn verhaal af.

Sponsoren

Reacties (12)

Reageer nu!