Ajax zou er goed aan doen om Samuel Armenteros over te nemen van Heracles. Dit melden Johan Derksen en René van der Gijp in het voetbalprogramma Voetbal International. “Armenteros is de ideale spits voor de Amsterdammers”, aldus de twee voetbalanalisten.

Armenteros zelf ziet een overstap naar Ajax wel zitten. “Ik heb nu een leeftijd bereikt waarop ik belangrijke stappen moet nemen. De volgende stap gat bepalen welke richting mijn carrière opgaat”, zegt Armenteros in een interview met Fotbollskanalen.

“Ik weet nog niet waar ik naar toe ga, maar het liefst naar een ploeg in de top van de Eredivisie of een andere competitie. Op dit moment richt ik me alleen maar op het voetbal”, gaat Armenteros verder met zijn verhaal. Een overgang naar Ajax ziet de Heraclied best wel zitten.

“Alleen ik kan het jammer genoeg niet beïnvloeden. De clubs moeten gaan onderhandelen. Het is op dit moment moeilijk te zeggen of

ik in de winterstop of aan het einde van het jaar vertrek bij Heracles”, sluit Armenteros zijn verhaal af.

Sponsoren

Reacties (12)

Reageer nu!
uggs in nederland 00:43 16 december 2012

Thanks for any other informative website. The place else could I get that kind of info written in such an ideal manner? I have a undertaking that I am just now working on, and I have been on the glance out for such info.
00
Dirk 17:09 17 november 2012

Zware spam aanval, wordt weer tijd dat voor een verificatie code :p
00
ilonk 18:01 16 november 2012

29euro.. Skooierlijers!

Kruk, wanneer gaan we daten?
00
John G 16:54 16 november 2012

ook enig idee wat de kosten zijn? kaart en reisje?
00
Dirk 15:33 16 november 2012

OFFTOPIC:

Kaartverkoop Twente begint zaterdag 9:30

Evenementinformatie
Wedstrijd: FC TWENTE – HERACLES ALMELO
Speeldatum: vrijdag 14 december 2012
Aanvangstijd: 20:00 uur
Locatie: De Grolsch Veste
Competitie: Eredivisie
(S)CC-verplichting: Ja 1 op 1
Start verkoop Einde verkoop
Internet verkoop: zaterdag 17 november 2012 9:30 uur vrijdag 14 december 2012 12:00 uur
Fanshop: zaterdag 17 november 2012 9:30 uur vrijdag 14 december 2012 17:00 uur
TicketBox verkoop: zaterdag 17 november 2012 9:30 uur vrijdag 14 december 2012 12:00 uur
00
Robbert 14:23 15 november 2012

In de winterstop verkopen is eenvoudig gezegd dan gedaan. Bepalend is welke prijs je voor hem kunt krijgen. De clubs weten ook dat ze hem straks in Mei gratis kunnen ophalen. Als Ajax hem toch in de winterstop wil kopen en ze bieden bv. € 150.000 dan zou ik hem gewoon bij Heracles houden. Voor dat bedrag kunnen we hem beter de laatste maanden houden want als hij weg is zullen we hem node missen. Ik vind Castillion nog geen goede vervanger, Samual is voetballend veel verder. Praat je over bedragen van meer dan € 500.000 ja dan kan de club hem beter verkopen of eventueel ruilen met een ander Ajax speler
00
Sjaak 16:19 14 november 2012

Gaan we nu ook al stukjes plaatsen, omdat vi een mening heeft. We roddelen hier al een jaar lang over en nog steeds is er niemand van de 3 ‘vedettes’ weg. Ik wact het wel rustig af en hoop dat hij verkocht word, zodat we nog wat geld pakken. Lukoki kun je vergeten en Ebicilo zou een waardeloze zet zijn. Lukoki wil echt niet naar heracles, want krijgt speeltijd bij ajax en verdient veel meer.
00
Kris 13:58 14 november 2012

Mocht Ajax inderdaad een spits zoeken in de winter, dan lijkt het mij logisch dat ze weer bij Armenteros uitkomen. Hij kan geweldig voetballen en als hij meer zou scoren, had hij al lang en breed op een hoger niveau gespeeld. En als wij er nog wat geld aan willen verdienen, moet hij gewoon verkocht worden in de winter.
Misschien dat we Castillion kunnen betrekken bij een deal, maar ik vind niet dat hij nog echt wat heeft laten zien. Lijkt me dan ook nog wat te vroeg en ik zou gewoon voor het geld gaan. Hoe dan ook, ik zou het erg jammer vinden als Armenteros gaat. Prachtige voetballer, al overdrijft hij het wel eens…
00
EK uit D 11:43 14 november 2012

Ruilen voor Lukoki of Ebicilio.

@Ken
Volgens mijn informatie is Castelion volgend seizoen transfervrij. Beter een goede buitenspeler en Ninos in de spits (nadat zijn contract is opgengebroken)

@Sjoerd
Scorende vermogen zit volgens mij in de genen en kun je heel moeilijk leren. Gevoel en op het juist moment de juiste beslissing nemen kun je m.i. niet leren.

Off-topic:
Josh kun je contact met mij opnemen, ik kan je telefonisch niet meer bereiken.
00
MarcHeracles 11:36 14 november 2012

bij ajax hebben ze wel een spitsentrainer dus dat komt vast wel goed
00
Ken 11:21 14 november 2012

In de winterstop laten vertrekken naar Ajax! Kan je er geld voor krijgen en dan hebben wij castellion voor een half jaar?
En dan castellion volgend seizoen helemaal over nemen?

Goeie deal lijkt me dat..
00
Sjoerd 11:03 14 november 2012

Ik vind hem nog net niet geschikt voor een club als Ajax, eerder AZ …
Armenteros is een prima spits, alleen het scoorvermogen is nog te laag, dat heb je wel nodig als je naar Ajax gaat.
00