Heracles Almelo speelt zondagmiddag een thuiswedstrijd tegen Roda JC. De Heraclieden wonnen vorig seizoen thuis met 1-0 van de Limburgers, waar Heracles het traditioneel altijd erg lastig

tegen heeft. Zal het zondagmiddag weer lastig worden?

Heracles verloor afgelopen weekend uit bij NEC met 3-2. Een wedstrijd waarin veel kansen waren te noteren, waren de Nijmegenaren effectiever. Heracles kwam via een goed spelende Armenteros nog wel op voorsprong, maar de wedstrijd kantelde in het voordeel van NEC. Komende zondag zal Peter Bosz het nog steeds moeten stellen zonder de geblesseerde Jeroen Veldmate (voetblessure). Topscorer Ninos Gouriye is nog een vraagteken. De aanvaller kampt met een hamstringblessure en trainde vandaag apart. Bosz beslist pas na de laatste training (zaterdag) of hij kan spelen. Kwame Quansah keert weer terug van een schorsing. De vraag is of Marko Vejinovic weer terugkeert op de bank. Hij speelde een prima wedstrijd in Nijmegen vorige week. De oefenmeester wil ook tegen Roda JC een aanvallende ploeg zien en de drie punten in eigen huis houden.

Zondagmiddag is de ploeg van ex-Heracles trainer Ruud Brood de tegenstander in het Polman Stadion. De ploeg uit Kerkrade staat teleurstellend op een vijftiende plaats met 10 punten uit 12 wedstrijden. Roda JC verloor afgelopen bij Feyenoord in een doelpuntrijke wedstrijd met 5-2 in de Kuip. Ruud Brood ziet in Almelo zeker kans op een goed resultaat en zal dan ook voor de volle winst willen spelen. De oefenmeester aan Limburgse zijde prijst de spelopvatting van zijn collega trainer Peter Bosz. “Ik hou van de spelopvatting van Peter Bosz: het durven voetballen in balbezit en het geven van veel druk naar voren. Ze zijn veel in beweging, goed in de combinatie en daarnaast beschikken ze over veel individuele kwaliteiten.” Brood kan tegen Heracles wel beschikken over Bart Biemans. De rode kaart tegen Feyenoord is geseponeerd. Daarnaast zijn Arnaud Sutchuin Djum en Adil Ramzi nog niet van de partij.

De wedstrijd staat zondagmiddag om 16:30 uur onder leiding van scheidsrechter Tom van Sichem. Doe je mee met de HAFC Manager? Vergeet dan niet je voorspelling in te vullen!

Sponsoren

Reacties (23)

Reageer nu!
ALBW 19:54 18 november 2012

@thomas, ok ja snap ik! Helemaal goed mie jongn. Wat bereft voorspellen moet je er mischien maar een carriere van maken 😉 dit hadden er niet veel verwacht.

Vandaag 5-1 gewonnen en das toch een feestje waard .
00
tomas 19:32 18 november 2012

@ALBW, is al goed man.
Ik bedoelde het verder ook niet zo.
wordt soms alleen kriegel van al dat gedoe om het eigenlijke topic heen.

Ik was er ook en heb me weer prima vermaakt!
En mijn voorspelling kwam nog uit ook 🙂

We liggen voorlopig weer op schema voor Europees voetbal !!
00
ALBW 18:52 18 november 2012

P.s, ik reageer dus gewoon op voorgaande posts..
00
ALBW 18:50 18 november 2012

@thomas. Heb je alle voorgaande posts gelezen of lul je maar wat?

Je hebt gelijk wat betreft de club maar ik deel mijn mening hier. Daar is deze site toch voor bedoelt.

Maar terzijd.. Ik heb me vandaag helemaal schor geschreeuwd. De wedstrijd was erg gezellig. We winnen met 5-1 maar het was toch spannend! Forza heracles
00
Sjaak 17:07 18 november 2012

Wegens ziekte kon ik vandaag niet na de wedstrijd, maar wat is de sfeer op tv slecht. JAA LEKKR 2-1 spelen goed hoor, aleen door marko staat het 2-1 anders was het al beslist .
00
RemonHAFC 15:57 18 november 2012

en Pedro
00
RemonHAFC 15:54 18 november 2012

Opstelling volgens ELFvoetbal:

Pasveer,Rienstra,Quansah,Dorda,Overtoom,Vejinovic,Bruns,Duarte,Armenteros,Castillion,Pedro
00
tomas 15:03 18 november 2012

wat ben je toch een oud wijf ALBW !!
dit is een topic over de wedstrijd tegen Roda

JIJ bent hier OOK voor de CLUB en niet voor wat ANDEREN doen …

Kappen met de randdiscussies dus !!

Forza Heracles !!!
ik ga voor 5-1 !!
00
ALBW 13:01 18 november 2012

@cewi doe eens rustig man. Ik val jou helemaal niet aan. Als je niet kan neemt niemand je dat kwalijk .ja dat klopt dat het kut tijden zijn etc maar 12 en 20 bussen zou nogal een groot verschil zijn. Tuurlijk wil ik dat het uitvak vol staat maar je staat er voor je club en niet voor de uitslag.
00
Dirk 01:21 18 november 2012

@cewi

idd, vrijdag is gewoon een kutdag.. die TIJD.. hebben we gehad…
00
cewi 00:27 18 november 2012

@ALWB Wat een lul-opmerking over successupporters. Heb je er wel eens over nagedacht dat niet iedereen altijd in staat is uitwedstrijden te volgen ? Wees blij dat er zoveel “succes”supporters meegaan en lig niet zo te urineren. Ik zou graag mee willen maar kan het domweg niet !!
00
Dirk 23:53 17 november 2012

@ALBW..

Ik begrijp wat je bedoelt, en je hebt ook gelijk. Toch zou ik het fijn vinden om met een VOL uitvak te zitten, dan met een halve. Ongeacht succes support of niet.. Ja toch? gewoon ZINGEN, SCHREEUWEN, en VOLLE BAK met zijn Allen.. #forzaHERACLES
00
ALBW 19:56 17 november 2012

@dirk dat gaat idd lekker. Goed om te zien. Toch zou ik het een beetje kwalijk vinden als we dit jaar 20bussen volkrijgen terwijl we vorig jaar met moeite 12 busjes vol kregen. Lijkt een beetje op succes supporter gedrag na de overwinning van vorig jaar.
00
Dirk 19:23 17 november 2012

offtopic:

053 – HERACLES

Bus 5 bijna vol! Gaat lekker
00
Henkuh 17:58 17 november 2012

Laat jullie verrassen !!
00
Sjaak 17:10 17 november 2012

Ik hoop eens op een voetbalwedstrijd inplaats van een circusact…
00
eduard 15:45 17 november 2012

Zo spelend als tegen nec, voorzie ik een nederlaag 0-2 voor Roda
Roda heeft allang een antwoord klaar, op deze speelwijze, let maar op. En daarbij hebben ze ook een goede afmaker.
00
JHagenstein 14:38 17 november 2012

Ik heb het gevoel dat hier een monsterscore neergezet gaat worden, maar wel weer 2x tegen gescoord word.

De wedstrijd begint slecht voor Heracles, ze beginnen sowieso vaak matig aan de wedstrijd dit seizoen. Ze komen ook op achterstand tegen Roda voorspel ik. Mark-Jan Fledderus scoort uit een vrije trap, zijn specialiteit.
10 minuten hierna komt Heracles langszij dankzij een benutte strafschop van Willie Overtoom, dit is tevens de ruststand.

Direct na rust voorspel ik vuurwerk, Overtoom zet Heracles op voorsprong dankzij een fraai afstandschot. Roda JC komt weer langszij door Malki dankzij een persoonlijke fout van één van onze verdedigers, 2-2. Duarte gaat er dan uit en Marko Vejinovic komt erin, de wedstrijd kantelt en Heracles krijgt een enorm overwicht.

Ninos Gouriye word door de Servische Nederlander weggestuurd en die schiet hem beheerst langs Kurto, 3-2. Samuel Armenteros kopt de 4-2 binnen dankzij een corner van Willie Overtoom en in de blessuretijd word het ook nog 5-2: Bruns scoort dankzij een mooie aanval van dichtbij door de benen van Kurto.

Dit is wel een droomscenario.
00
JTD 12:55 17 november 2012

Roda JC hebben we het altijd lastig mee, maar ik vind dat we met ons voetballend vermogen hier gewoon van moeten winnen.
00
Robbert 11:14 17 november 2012

Roda heeft geen beste verdediging en keeper. Aanvallend zijn ze met Malki en de Hongaarse spits wel gevaarlijk. Snel scoren en zien uit te lopen, maar bovenal ons vermaken!! Het mag van mij weer 5-4 worden.
00
Rick 10:34 17 november 2012

Kaarten twente zijn online jongens!!!
busje 4
00
Henkuh 08:38 17 november 2012

Angstgegner !!
00
Kris 23:09 16 november 2012

Volgens mij is Roda voor ons altijd heel lastig gebleken. Wij hebben veel meer voetballend vermogen, maar zij zijn doorgaans erg stug. Ligt niet voor niets erg dicht aan de grens….. Ik verwacht een lastig potje, die we uiteindelijk wel gaan winnen. Scoren we snel, dan klappen we er overheen. Hoe langer het duurt, hoe moeilijker het wordt, om maar eens een open deur in te trappen.
00