Zoals u allen heeft mogen aanschouwen is Heracles aan een knap seizoen bezig. Naast de zeer respectabele plaats in de middenmoot, speelt Heracles ook

nog eens fantastisch voetbal. Aanvallend, met lef en met drie verdedigers. Dit is ook Voetbal International niet ontgaan, die Lerin Duarte  (mede door zijn twee doelpunten en geweldige spel tegen Roda JC (5-1 winst) heeft uitgeroepen tot de speler van de week.

Duarte zelf zegt het volgende tegenover EredivisieLive: “We houden gewoon van voetballen. Vooral als je voor komt te staan. Zij speelden met tien man en dan kun je de wedstrijd gewoon makkelijk uitspelen. In het begin van de wedstrijd ging het ook gewoon goed en toen voetbalden we ook al makkelijk door de verdediging van Roda heen”.

Voetbal International is onder de indruk van het spel van Heracles. “Je mag het natuurlijk nooit hardop zeggen, maar op polderniveau speelt Heracles in thuiswedstrijden het korte combinatievoetbal van Barcelona”, aldus het voetbalblad/televisieprogramma.

Sponsoren

Reacties (8)

Reageer nu!